Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gumy do żucia

Featured Replies

Opublikowano

Jakie preferujecie?

Moje ulubione to Big Red (zaje.bisty cynamonowy smak), niestety, od jakiegoś czasu w ogóle nie widać ich w sklepach :/. Zapewne wycofali. Z dzieciństwa pamiętam Boomery i Turbówki, a podstawa przez całe życie to zielone Orbitki.

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, cynamonowe rządzą (jak dla mnie ten posmaczek, charakterystyczny aromat jest bezkonkurencyjny), ale ciężko je nabyć. Co do Orbit Balance... Nie są złe, miła odmiana od sztampowej mięty/owoców,

Opublikowano

Faktycznie, Big Red są (były?) za(pipi)iste. Do tego jabłkowe orbitki, spearmint i od niedawna Mentos Cube.

Opublikowano

zazwyczaj jakies Orbit

ale jak tylko zobacze ze sklep ma magiczne pudeleczko z napisem " TURBO" to inne sie nie licza :P

ten zapach, ten smak, guma jak kamien puki dobrze jej nie przegryziesz 8) ach te mlodziencze lata ^_^ TURBO wymiata :D

Opublikowano

tylko spearmint.

a kiedys byly w listkach (drazetki sa do du'py ;/) takie fajne, czerwono-bialo-czarne, ostatnio w niemczech sobie kupilem kilka paczek po 15, duzo lepsze niz te zielone w pastylkach.

Opublikowano

uzywam nieczesto, zucie gumy powoduje u mnei zzwiekszenie uczucia glodu, a to ejst niefajne :D

Opublikowano

Winterfresh, bo ma fajną reklamę oraz opakowanie

jeśli szukam mocnych wrażeń to Airwaves

Opublikowano

czarne airways

i takie mentosy w dropsach

Edytowane przez STRETCH

Opublikowano

Najbardziej lubie mamby itepe z tym że długo się tego nie po żuje ;)

Opublikowano

Raczej unikam gum ze sporą ilością mięty, bo po mięcie mnie w nosie korci, że muszę się po nim drapać, a to chu.jowo wygląda, jakbym sobie w nosie dłubał :/

Jak już, to jakieś owocowe, i w drażetkach. Chociaż Mamby nic nie pobije :)

Opublikowano

zielone orbit z miętowych a ze smakowych wsio ryba ;P chociaz na zapach mamby zawsze mam śline w ustach xD

Opublikowano

Turbo i Holyywood(pamieta ktos :D?). Hubba bubba tez dawniej dawała rade.

A tak to zielone orbitki, lub cytrynowe i te gumy od mentosa

Opublikowano

niebieskie orbit. klasyk

Opublikowano

Spearmint, big redy i boomery , reszta się nie liczy :]

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ej mozecie dacie jakas rade ktora guma jest najmocniejsza? :D najbardziej mietowa i najbardziej odswiezajaca oddech?

Opublikowano

Ostatnio kumpel kupił jakieś zaje/biście miętowe, że ryja wykrzywiało. :'/ Ja preferuję orbitki zielone ; p *takie pyyyycha*

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowaliście może tych orbit w takich prostokątnych, płaskich opakowaniach? Jest smak brzoskwiniowy, leśne owoce, truskawkowy, zielona i niebieska mięta. Truskawkowe i zielona mięta są naprawdę zaje.biste :P

Edytowane przez Neoman

Opublikowano

Do dup/y są te w tych opakowaniach o.O Smaki mi nie podchodzą - szybko się zużywają . Jedynie miętowe dają rade.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

Opublikowano
Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

a w weekendy poscisz?