Jump to content

Plakaty w PE

Guest Haibane

Recommended Posts

Guest Haibane

Prosta ankieta, założona w związku z aktualnym numerem pisma - chcecie aby w PE pojawiały się plakaty ?

Ja jestem na nie, po prostu nie oklejam takowymi ścian...

Edited by Haibane
  • Downvote 1

Zdecydowanie nie. Nie mam już 13 lat i nie podcnieca mnie wrzucenie na ścianę Kratosa, czy innego Mario. Dla mnie to maksymalna siara i nie wyobrażam sobie zaprosić dziewczyny do takiego obklejonego pokoju. Już lepiej zapełnić te strony listami, kąciakmi (DVD), bądź ogólnie poszerzyć dział hardkor.

Dam je dwuletniej siostrze, to zrobi z nich odpowiedni użytek. Zwykle wyroby papierowe znajdujące się w polu Jej rażenia kończą marnie, najczęsciej są "zmamłane" (mam nadzieję, że stosujecie do plakatów farbe nietoksyczną ;) )

niech niektórzy nie udają takich mega-poważnych-ultra-dojrzałych-sztywniaków.... na jeden plakacik w numerze zawsze powinno się znaleść miejsce...

Taki plakat z Nariko jaki był ostatnio - na pewno przypadł do gustu niektórym osobom.

Sam chętnie bym sobie gdzieś nakleił plakacik z Soul Calibura 4. Plakat może przeciez nie tylko być przeznaczony na ścianę, ale na przykład na drzwi do czyjegoś Graj-Room'u. Coby co miesiąc drzwiczki świeżo wyglądały.

Aktualny plakacik z Gearsami akturat pasuje na takie drzwi w końcu korytarza... Ewentualnie można nim zakryć okładkę, która jaka jest - każdy widzi...

A więc plakatom - zdecydowane TAK!

Edited by Burgund

Co do plakatów mam takie zdanie: jeden jakis konkretny, ładnie oprawiony ;-) Jeśli coś rozszerzyć to kącik RPG, oraz "Od Gracza dla Graczy" Bądz recke ale znowu nie byle jaką.

Plakat Nariko spoko ;) Nawet starsi chłopcy lubią plakaty i nikt nie powiedział że jeśli w PE jest plakat trzeba od razu mieć cały pokój zaklejony xD

plakaty mogą być, ale nie kosztem innej zawartości!

tak jak pisał raven_raven; naprawdę boli objętość recenzji w pocket, do tego można dorzucić okrojone kąciki i już mamy jakąś alternatywę dla tych zmarnowanych 12 stron (dla jasności - PE po odjęciu plakatów ma jedyne 96 stron)

Ja osobiście nie widzę nic złego w wieszaniu plakatu na ścianie. A jakiś kiczowaty obrazek kupiony na jarmarku przez mamę jest ok? Co do dziewczyn, to wydaje mi się, że jak już jakąś zaprosisz, to gdy zobaczy "zabaweczkę" w postaci konsoli i do tego kolekcja gier dla dużych małych chłopców to i tak swoje pomyśli. A przynajmniej większość dziewczyn, tak mi się wydaje. Moja do dzisiaj patrzy czasem z politowaniem, gdy drę ryja do kumpla po drugiej stronie łącza, podczas pykania w jakąś ciekawą grę. Dobry plakat zawsze fajnie wygląda na ścianie. Oczywiście może to być dodatek raz na kwartał, aby nie ciąć zawartości. Tak, czy inaczej popieram ten pomysł.

o co ta burza :/ przecież nikt nie wsadza plakatów kosztem materiału. ktoś chcę to sobie powiesi, ktoś nie chcę to nie.

(no ofense)

pozdrawiam

oto zdrowe podejście do tematu :) Jestem na tak ale pod dwoma warunkami.

Po pierwsze na lepszym papierze i mogły by być oddzielnie.

Po drugie i najważniejsze ich umieszczanie nie powinna powodować zmniejszenia zawartości pisanej :)