Skocz do zawartości

Max Payne 3 X360

Featured Replies

• Odpowiedzi 435
  • Wyświetleń 58,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liznąłem trochę singla i wziąłem wczoraj na ruszt multi.Technicznie jest kiepsko, animacja tragedia, wczoraj trzykrotnie i to pod rząd zdarzyły sie spore glitche za które dziekuje z góry R* bo ubaw mi

• Bardzo chcę żeby ta gra nie ujrzała światła dziennego. Chu.jowe to wszystko że aż żal patrzeć.

Opublikowano

Fak, 3 dni dłużej czekania, niż się nastawiałem :D

Opublikowano

Gang Wars to super pomysł, żeby tylko w praniu był tak genialny, jak na filmikach.

Opublikowano

Ja też nie jestem przekonany do multi właśnie z powodu kodu sieciowego w poprzednich grach R*. Multi było mocno zlagowane, w RDR było nieco lepiej niż w GTAIV, ale też było na tyle źle pod tym względem, że po prostu sobie odpuściłem. Jestem mega fanem gier R*, ale niestety kodu sieciowego jak na razie zrobić nie potrafili, w MP3 mają teoretycznie łatwiejsze zadanie, bo tu w multi będą mapy, a nie całe miasto/teren jak w IV/RDR.

Opublikowano

"We really wanted this to be a game that lots of different people could play"

Normalnie R* jest wyjatkowe ;p

Opublikowano

actual_1336362642.jpg

Przy okazji, PC Gamer twierdzi, że singiel jest na 10-15 godzin. Oby to była prawda. :)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

actual_1336362642.jpg

Przy okazji, PC Gamer twierdzi, że singiel jest na 10-15 godzin. Oby to była prawda. :)

10-15h? No to niezły rozrzut podali.

Opublikowano

póki co nie ma jeszcze oficjalnego, pewnego info.

Opublikowano

W takim razie zastanawia mnie czemu w PSX, sklepPE reklamuję Max'a z dopiskiem "Polska wersja" :whistling: Drugie miesiąc z rzędu. Ktoś tu nieźle robi w bambuko klienta.

Opublikowano

w sieci na torrentach jest już pirat...piszę to tylko dlatego,że ów wersja ponoć posiada polskie napisy ;)

Opublikowano

pewne info - BRAK POLSKIEGO

Opublikowano

No może mają angielską wersję po prostu?

Opublikowano

no w sumie racja, na razie wiem tyle,że ta torrentowa jest bez PL

Opublikowano

No trudno, żeby akurat polska wersja wyciekła. ;)

Opublikowano

Gdyby miała być polska wersja na konsolach, to Cenega by się tym dawno pochwaliła.

Opublikowano

R* umieszcza zawszę wszystkie dostępne wersje językowe od razu na płytce z grą(przynajmniej tak było w przypadku GTA IV czy RDR, gdzie mieliśmy język napisów do wyboru). Więc jeśli nie ma PL w wersji Ang. nie nie ma go wcale ;|