Opublikowano 1 maja 201311 l Rozi trochę dystansu tu każdy wie, że chodziło o fryzurę. Ale wkleiłeś dżordża kluneja xD
Opublikowano 14 maja 201311 l dżordż nie ma zakoli za ucho w druga stronę powinieneś się zaczesać. Jaki światowy!
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Jest bardzo ladnie, estetycznie i kolorystycznie wrecz idealnie. Ladnie dobrany pasek do butow, mam nadzieje ze masz pod spodem biala podkoszulke i jest naprawde ok.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l ...kolejny wizerunek który mi się wali w gruzy. Wyobrażałem sobie ciebie jako długowłose dziecię-kwiecię.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Jest bardzo ladnie, estetycznie i kolorystycznie wrecz idealnie. Ladnie dobrany pasek do butow, mam nadzieje ze masz pod spodem biala podkoszulke i jest naprawde ok.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l troche smiesznie pogniecione spodnie wyszły na zdjeciu Krotkie nozki, wielkie stopy. fit zwykly, klasyczny, fajny. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 10 czerwca 201311 l jaczes, raczej wina ujęcia, bo przy 191cm wzrostu nie da rady miec krótkich nóżek
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Zdarza się Wiem, muszę kupić nowy - ten jest trochę za duży, bo sporo schudłem jednak od kiedy go kupowałem Edytowane 29 czerwca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 29 czerwca 201311 l specjalnie wrzuciles monochromatyczny obrazek, zeby cos podkreslic? ciekawe ile osob wrzucilo slowo monochromatyczny na wiki.