Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Hehe. Dokładnie o takiej samej marzę. Dresik adidasa z oldschoolowym logo. Wie ktoś czy Adaś produkuje jeszcze ciuchy ze starym logotypem?

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 497,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Wiem o czym mówicie, ja takiej oldschoolowej szukałem dobry rok, ale ni(pipi)a.

Opublikowano

byla seria adidas oldschool, takze szukajcie ;)

na allegro przedzej znajdziecie, sa tez podobne oldschoolowe bluzy z pumy i wygladaja calkiem ;]

Opublikowano
Hehe. Dokładnie o takiej samej marzę. Dresik adidasa z oldschoolowym logo. Wie ktoś czy Adaś produkuje jeszcze ciuchy ze starym logotypem?

hahaha ja takie coś mam :D nie podoba mi się i nie używam :D

Opublikowano

w zlotych tarasach w adidasie byly takie, ale kosztowaly chyba 250zl, sporo jak na bluze.

Opublikowano

da sie przelknac taka cene

a co do ciuchow ze starym znaczkiem to adidas ma dwie serie glowne, czyli originals i bodajze endurance. ta pierwsza to wlasnie stare logo, a ta druga to te trzy paski, czyli odziez na ogol stricte sportowa.

i owszem robia takie ciuchy, u mnie w sklepie jest takich sporo, ale takich bluz akurat nie ma ;/ jest bluza z kapturem, koszulki, damska kolekcja missy elliot takie (pipi)y.

jesli o allegro chodzi to boje sie podrobek ;/

Opublikowano
W Pull&Bearu kupiłem sobie oldschoolową śliską bluzę na suwak- granatowa na stójce. Identyczna jak adidasowe z lat 80tych :) 139zł. Skakałem z radości na ten zakup- cała granatowa, po białym pasku na rękawach, biały suwak i tyle. W końcu znalazłem wymarzony dla siebie produkt, no i nie musiałem płacić 340zł jak to bywa w przypadku adidasów.

poka foto

Opublikowano
  • Autor

Nie pasuje mi to logo, ale naprawdę bluza jest tak dobrej jakości, jak pisałem. Warto.

bluzafg9.jpg

Opublikowano

ale przez neta kupiles? u mnie w rydzykowie nie ma tego sklepu. moze w odbytgoszczy jest

Opublikowano
  • Autor

W tarasach w W-wie kupiłem. Jeśli zamawiasz przez net, to weź pod uwagę, że ta firma ma małą rozmiarówkę i jak zawsze L było na mnie dobre, tak tutaj było opięte na plecach jak jakieś getry. No a XL pasuje perfekt.

Opublikowano
chce kupic sobie bluze adidasa, wiecie taka sliska ze starym logo, najlepiej czarna. nie zaden adicolor, po prostu taka zwykla. mozna cos takiego w jakims sklepie kupic? czy tylko przez neta?

Na bluzy adidasa najlepsze sa lumpeksy, mozna czasem wyrwac orginalna bluze z serii z lat 80 (nie reedycje) za 5-15 zł.

Opublikowano

nie do wawy nie chce mi sie jechac a bez przymiarki to sie boje cnie. ale bluza fajowa.

Opublikowano

pewnie w kazdym outlecie p x B dostaniesz taka bluze.

A, Tori, na allegro da sie wyrwac rozne oldschoole, nowe, gdzies kolo za 150 zl, widzialem niedanwo i pewnie jeszcze są :)

\

niedawno kupielm sobie plaszcz (mial byc na zime, ale troche cienki :/)

i dzis w lumpie koszule i parę bluz (szkoda mi lepszych ciuchow na granie w nogę itp)

Opublikowano

Nie podoba mi sie kolor i napis "boss hugo boss".

Opublikowano

Tę bluzę adidasa w krakowie można też dostać, jak coś

Opublikowano
Tę bluzę adidasa w krakowie można też dostać, jak coś

gdzie dokładnie?

Opublikowano

Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. ^_^ Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze?? 8) :P

Opublikowano

...na zamówienie, albo robił sam w domu farbami tekstylnymi ( fajna zabawa, ale z czasem złazi szybciej niż sitodruk)

Opublikowano
Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze??

...na zamówienie, (...)

(pipi). W empikach, relayach, na bazarach, nad morzem, w zakopanym, w sklepach z pamiatakami, w hipermarketach, na straganach na imprezach masowych, w internecie... są wszędzie. Są najgorsze.

Edytowane przez el becetol

Opublikowano

fajnie wyglądają hand-made koszulki czarne, a wzory malowane pędzelkiem maczanym w Ace(albo czyms takim) - wrzucasz potem do pralki i po wyciągnięciu gotowe. znajomy miał kiedys i całkiem fajny efekt.