hdx 86 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Hehe. Dokładnie o takiej samej marzę. Dresik adidasa z oldschoolowym logo. Wie ktoś czy Adaś produkuje jeszcze ciuchy ze starym logotypem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wiem o czym mówicie, ja takiej oldschoolowej szukałem dobry rok, ale ni(pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 byla seria adidas oldschool, takze szukajcie na allegro przedzej znajdziecie, sa tez podobne oldschoolowe bluzy z pumy i wygladaja calkiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Hehe. Dokładnie o takiej samej marzę. Dresik adidasa z oldschoolowym logo. Wie ktoś czy Adaś produkuje jeszcze ciuchy ze starym logotypem? hahaha ja takie coś mam nie podoba mi się i nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 w zlotych tarasach w adidasie byly takie, ale kosztowaly chyba 250zl, sporo jak na bluze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 da sie przelknac taka cene a co do ciuchow ze starym znaczkiem to adidas ma dwie serie glowne, czyli originals i bodajze endurance. ta pierwsza to wlasnie stare logo, a ta druga to te trzy paski, czyli odziez na ogol stricte sportowa. i owszem robia takie ciuchy, u mnie w sklepie jest takich sporo, ale takich bluz akurat nie ma ;/ jest bluza z kapturem, koszulki, damska kolekcja missy elliot takie (pipi)y. jesli o allegro chodzi to boje sie podrobek ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 W Pull&Bearu kupiłem sobie oldschoolową śliską bluzę na suwak- granatowa na stójce. Identyczna jak adidasowe z lat 80tych 139zł. Skakałem z radości na ten zakup- cała granatowa, po białym pasku na rękawach, biały suwak i tyle. W końcu znalazłem wymarzony dla siebie produkt, no i nie musiałem płacić 340zł jak to bywa w przypadku adidasów. poka foto Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie pasuje mi to logo, ale naprawdę bluza jest tak dobrej jakości, jak pisałem. Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ale przez neta kupiles? u mnie w rydzykowie nie ma tego sklepu. moze w odbytgoszczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 W tarasach w W-wie kupiłem. Jeśli zamawiasz przez net, to weź pod uwagę, że ta firma ma małą rozmiarówkę i jak zawsze L było na mnie dobre, tak tutaj było opięte na plecach jak jakieś getry. No a XL pasuje perfekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 chce kupic sobie bluze adidasa, wiecie taka sliska ze starym logo, najlepiej czarna. nie zaden adicolor, po prostu taka zwykla. mozna cos takiego w jakims sklepie kupic? czy tylko przez neta? Na bluzy adidasa najlepsze sa lumpeksy, mozna czasem wyrwac orginalna bluze z serii z lat 80 (nie reedycje) za 5-15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 nie do wawy nie chce mi sie jechac a bez przymiarki to sie boje cnie. ale bluza fajowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 pewnie w kazdym outlecie p x B dostaniesz taka bluze. A, Tori, na allegro da sie wyrwac rozne oldschoole, nowe, gdzies kolo za 150 zl, widzialem niedanwo i pewnie jeszcze są \ niedawno kupielm sobie plaszcz (mial byc na zime, ale troche cienki ) i dzis w lumpie koszule i parę bluz (szkoda mi lepszych ciuchow na granie w nogę itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Kupiłem sobie taki szalik Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 wporzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie podoba mi sie kolor i napis "boss hugo boss". Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie podoba mi sie kolor i napis "boss hugo boss". Kolor mi się spodobał. I materiał. A napis jak napis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Tę bluzę adidasa w krakowie można też dostać, jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Tę bluzę adidasa w krakowie można też dostać, jak coś gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojti166 0 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. ^_^ Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ...na zamówienie, albo robił sam w domu farbami tekstylnymi ( fajna zabawa, ale z czasem złazi szybciej niż sitodruk) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze?? ...na zamówienie, (...) (pipi). W empikach, relayach, na bazarach, nad morzem, w zakopanym, w sklepach z pamiatakami, w hipermarketach, na straganach na imprezach masowych, w internecie... są wszędzie. Są najgorsze. Edytowane 22 Października 2008 przez el becetol Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ...w sumie...to już lepiej zrobić samemu, zero wysiłku, a jakaś satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 fajnie wyglądają hand-made koszulki czarne, a wzory malowane pędzelkiem maczanym w Ace(albo czyms takim) - wrzucasz potem do pralki i po wyciągnięciu gotowe. znajomy miał kiedys i całkiem fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi