Opublikowano 13 kwietnia 200916 l trampki sa fajne i przyjazne, a takie pumy sa dla elo gimnazjalnych dresikow
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l to sa buty dla plejasow. obcisle polo/koszula, dzinsy mocno wytarte najlepiej z napisami na nogawkach, solarka na mordzie i blachara u boku. glownie
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l to sa buty dla plejasow. obcisle polo/koszula, dzinsy mocno wytarte najlepiej z napisami na nogawkach, solarka na mordzie i blachara u boku. glownie ja sie do nich nie zaliczam. Ale buty same w sobie mi sie podobają
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l walic znaczek ferrari są i takie bez niego. Ogólnie sam design mi sie podoba, mimo że wg niektórych w takowe bucisze zaopatrują sie jakies męty. Nosząc takie buty nimi sie nie stanę, wiec nie bójcie sie Zresztą nie pytałem sie o to czy są fajne itp tylko o kwestie oryginalnosci. Edytowane 14 kwietnia 200916 l przez Plugawy
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l na pewno nie fejki, ale oryginalne na pewno nie ;> Edytowane 15 kwietnia 200916 l przez Qra
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l walic znaczek ferrari są i takie bez niego. Ogólnie sam design mi sie podoba, mimo że wg niektórych w takowe bucisze zaopatrują sie jakies męty. Nosząc takie buty nimi sie nie stanę, wiec nie bójcie sie Zresztą nie pytałem sie o to czy są fajne itp tylko o kwestie oryginalnosci. Są fajne, ale tylko pod warunkiem, że bez znaczka ferrari. Sama mam bardzo podobne, tyle że w innym kolorze. Dobrze się je nosi, mają już ponad 2 lata a wyglądają jak nowe. Porównywałam z moimi i są trochę inaczej szyte, ale nie twierdzę, że nie są to oryginały.
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Potrzebuje jakichs szmacianych butow (duzo siatki, jakis zamsz). Wszystko w "modzie" to skora albo pseudoskora. Najlepiej jakby na allegro byly, gdzies do 200zl
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l masz szmaciaki Odwiedź moją stronę Edytowane 17 kwietnia 200916 l przez Plugawy
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l http://www.dekline.com/footwear/barrio/101/165/ Doszły niedawno. Całkiem spoko, są mniejsze od poprzednich C1rca i srebro sie zaje.biście świeci, przechodząc koło gimnazjum wszystkie suczki kierują swój wzrok na mnie.
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l IMHO całkiem fajne, lecz to jeszcze zależy ile za nie wybuliłeś A o to i mój ostatni zakup: W sumie to już je kiedyś pokazywałem jako propozycję, lecz w końcu je zakupiłem Aha, żeby nie było: w realu normalnie wyglądają, nie są aż tak oczo*ebne jak na tym zdjęciu. Edytowane 23 kwietnia 200916 l przez Konar$ky
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Przymierzam się do nich, nie widziałem ich jeszcze wprawdzie w realu, ale na zdjęciu bardzo fajnie się prezentują
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Puma R698 x Solebox. Hejtujcie ^_^ 450 zl ? czy ile? ja bym na półce je trzymał chyba i od świeta wychodził za ta kase wolalbym jakies kozackie 90 lub 1 kupic, ale te tez sa fajowe