Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

to sa buty dla plejasow.

obcisle polo/koszula, dzinsy mocno wytarte najlepiej z napisami na nogawkach, solarka na mordzie i blachara u boku.

glownie

Opublikowano
to sa buty dla plejasow.

obcisle polo/koszula, dzinsy mocno wytarte najlepiej z napisami na nogawkach, solarka na mordzie i blachara u boku.

glownie

ja sie do nich nie zaliczam. Ale buty same w sobie mi sie podobają

Opublikowano

Trampki to kult i tyle. Są stylowe, a nie tego puma ferari XD.

Opublikowano

to chyba wole pumy ferrari bmw 126p.

Opublikowano

walic znaczek ferrari są i takie bez niego. Ogólnie sam design mi sie podoba, mimo że wg niektórych w takowe bucisze zaopatrują sie jakies męty. Nosząc takie buty nimi sie nie stanę, wiec nie bójcie sie ;) Zresztą nie pytałem sie o to czy są fajne itp tylko o kwestie oryginalnosci.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

na pewno nie fejki, ale oryginalne na pewno nie ;>

Edytowane przez Qra

Opublikowano
walic znaczek ferrari są i takie bez niego. Ogólnie sam design mi sie podoba, mimo że wg niektórych w takowe bucisze zaopatrują sie jakies męty. Nosząc takie buty nimi sie nie stanę, wiec nie bójcie sie ;) Zresztą nie pytałem sie o to czy są fajne itp tylko o kwestie oryginalnosci.

Są fajne, ale tylko pod warunkiem, że bez znaczka ferrari. Sama mam bardzo podobne, tyle że w innym kolorze. Dobrze się je nosi, mają już ponad 2 lata a wyglądają jak nowe. Porównywałam z moimi i są trochę inaczej szyte, ale nie twierdzę, że nie są to oryginały.

Opublikowano

Potrzebuje jakichs szmacianych butow (duzo siatki, jakis zamsz). Wszystko w "modzie" to skora albo pseudoskora. Najlepiej jakby na allegro byly, gdzies do 200zl

Opublikowano

Czarno-żółte bardzo fajne, białe juz nie.

Opublikowano

ojojj paskudne imo.

Opublikowano

IMHO całkiem fajne, lecz to jeszcze zależy ile za nie wybuliłeś ;)

A o to i mój ostatni zakup:

nike-air-force-1-07-white-white-gum-med-brown-1.jpg

W sumie to już je kiedyś pokazywałem jako propozycję, lecz w końcu je zakupiłem ^^

Aha, żeby nie było: w realu normalnie wyglądają, nie są aż tak oczo*ebne jak na tym zdjęciu.

Edytowane przez Konar$ky

Opublikowano

Converse-239zl_large.jpg

Przymierzam się do nich, nie widziałem ich jeszcze wprawdzie w realu, ale na zdjęciu bardzo fajnie się prezentują :)

Opublikowano

Depczę chodnik Lacostą

20713_350_G.jpg

20713_350_C.jpg

20713_350_B.jpg

Dośc klasycznie ;-)

Opublikowano
su4kkqgaloxlax031x0.jpg

Puma R698 x Solebox.

Hejtujcie ^_^

450 zl ? czy ile?

ja bym na półce je trzymał chyba i od świeta wychodził :)

za ta kase wolalbym jakies kozackie 90 lub 1 kupic, ale te tez sa fajowe :)