Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze rok temu na supersklepie robiłem zakupy i wysyłali na drugi dzień. Moje ostatnie dwa zamówienia zostały wysłane grupo po tygodniu, jedno nawet 2 tygodnie po zakupie. Kolega miał tak samo kilka razy.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Inwestuje tej wiosny w te buty. http://allegro.pl/item955965044_adidas_forum_mid_g19482_r43_1_3_od_timsport.html Nastawiłem się w tym roku na wysokie buty, a że Dunki się już przejadły to wybrałem Adasie. Myślałem też o Vansach, ale są cienkie i wyglądają na mało wytrzymałe. A i chodziło mi też o biały kolor. Nigdy nie miałem białych butów. Myślicie, że bardzo gimberskie?

Opublikowano

Vansy to kure.wsko wytrzymale buty...jedyna para w mojej kolekcji(obok sk8 hi..zreszta tez od vans-a) ktora siega mi poza kostke to skink mid-y z ktorych ku.rewsko jestem zadowolony i z palcem w du.pie polecam te laczki kazdemu(imho bija na glowe te wszystkie spedalone dunki :dry: :biggrin: )

103701.jpg

Opublikowano

Inwestuje tej wiosny w te buty. http://allegro.pl/item955965044_adidas_forum_mid_g19482_r43_1_3_od_timsport.html Nastawiłem się w tym roku na wysokie buty, a że Dunki się już przejadły to wybrałem Adasie. Myślałem też o Vansach, ale są cienkie i wyglądają na mało wytrzymałe. A i chodziło mi też o biały kolor. Nigdy nie miałem białych butów. Myślicie, że bardzo gimberskie?

Trochę gimberskie

ale sk8 hi chyba sam sobie kupie;]

Opublikowano

Vansy to kure.wsko wytrzymale buty...jedyna para w mojej kolekcji(obok sk8 hi..zreszta tez od vans-a) ktora siega mi poza kostke to skink mid-y z ktorych ku.rewsko jestem zadowolony i z palcem w du.pie polecam te laczki kazdemu(imho bija na glowe te wszystkie spedalone dunki :dry: :biggrin: )

103701.jpg

Ten sam laczek inne foto....uwierzcie daleko mu od tzw. chlebaka

64709-1.jpg

Opublikowano

Dobre są, nie pier.dolcie.

FLFMLNW-1.jpg

Dobre, ostatnio mam ochotę na obuwie w innej kolorystyce niż czarne, niebieskie bardzo mi się podobają.

Opublikowano

dwa najnowsze nabytki - Groove9 i ITSBOY

83931693.th.jpg 70826231.th.jpg

co forumowa brać sądzi?

Opublikowano

pierwsze jeszcze ujda w natloku kaloszy serwowanych tutaj, drugie to nieco damskie (jeszcze ta nazwa dla zmylki :nuke: )

Opublikowano

Czy ja wiem. Jakieś kosmiczne, ale przerażony to byłem butami powyżej

Opublikowano

Lyzwa biala jest w moim modelu. Aukcje jako przyklad wkleilem.

edit

Wycofalem zamowienie, bo jednak mialy srebrna lyzwe ;f Gdzie dostane czarne Cortezy, takie jak w linku wyzej, tylko ze biala lyzwa, rozmiar 45.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ale syf :o

jesli nie do biegania/piłki to dobrze ze ich nie kupiłes (i nie kupuj)

Opublikowano

Nie moge znalez rozmiaru 45 z biala ;/

Opublikowano

tylko mi się te buty nie podobają? :yucky: