Opublikowano 25 czerwca 201113 l I właśnie ty prezentujesz taki "styl życia". Widziałeś w ogóle jak się ubieram? Czy wywnioskowałeś po butach? Nie twierdzę, że zespoły które wymieniłeś są szatanami, tylko mogłem pomyśleć stereotypowo - długie włosy=szatan. Właśnie jak ty. Chodzę w takich butach, gdyż są za(pipi)iście wygodne i chu.j Ci do tego. I skończ te prywatne wycieczki. Nie tylko ja widziałem, twoje zdjęcia krążyły po przeróżnych portalach internetowych dzięki paru innym forumowiczom . Jak chu.j mi do tego to nie wklejaj tych zdjęc na publiczne forum, tylko spytaj kumpli z kółka wzjajemnej adoracji i będziesz usatysfakcjonowany . Myślenie długie włosy=szatan nie jest stereotypowe, jest irracjonalne. Nie wiem czy pamiętasz jeszcze lekcje religii z podstawówki, ale ten gostek Jezus też łysy nie był. Chyba, że jesteś z jakieś sekty znającej tajemnice wszechświata. Wtedy nie wnikam. Z prywatnymi wycieczkami to sam się lepiej powstrzymaj, bo to nie ja zacząłem pisac o egzaminach gimnazjalnych, długich włosach i czarnych szmatach. No ale widzę, że butthurt jest spory .
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Myślenie długie włosy=szatan nie jest stereotypowe, jest irracjonalne. Zgadza sie, przeciez wiadomo ze dlugie wlosy = hippie :potter:
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Dobra kto slucha led zepelin i pink floyd. GTFO hippie. Ogolnie od jakiegos czasu przedkladam Adidasy nad Nike, ale te Roziego lyzwy nawet spoko. sam czeje sie na http://allegro.pl/adidas-originals-80-star-wars-high-44-28cm-i1668044260.html star wars Z tymi star warsowym butami to jest tak, że gdybym miał kupę hajsu kupiłbym wszystkie modele, ale 90% z nich za chu.ja bym nie założył, bo są trochę jarmarczne. Stały by sobie gdzieś na półeczce obok tego cudeńka : e: oczywiście nie mam tego falcona, ale jak będę bogaty to kupię Edytowane 25 czerwca 201113 l przez Gość
Opublikowano 26 czerwca 201113 l widze, ze jakbym wrzucil tu moje retro air vengeance kolorowe najki to niektorzy by dostali palpitacji serca, BO GIMBERNIA!
Opublikowano 26 czerwca 201113 l moje retro air vengeance kolorowe najki <szuka w googlach> Lucek, przyjacielu, za(pipi)iste retro biegówki <pjona> A na powaznie, to beka z przeintelektualizowanych kolesi którzy przypieprzają się do tego czy ktoś nosi kicksy z łyzwą, czy z pasami czy lakierki. To byłoby nudne jakby kazdy miał taki sam styl, nie? Hejters gona hejt, ja jaram się kicksami i dumnie przemierzam ulice w moich Delta Force'ach, o takich: Edytowane 26 czerwca 201113 l przez Konar.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Musiałem w końcu wymienić moje pumy a że podeszły mi ostatnio bardzo buty za kostkę i na lato to jedynie preferuje białe buty wybrałem(tylko szkoda że nie było całych białych):
Opublikowano 3 lipca 201113 l No na lato to tak nie bardzo. A, zapomniałem, że w tym roku nie mamy lata Edytowane 3 lipca 201113 l przez Czappi
Opublikowano 8 lipca 201113 l Jak się nazywały te Lacosty do kostki, wykonane z zamszu (chyba)? Coś jak te na tym zdjęciu Edytowane 8 lipca 201113 l przez maciucha
Opublikowano 9 lipca 201113 l Jak takie obuwie z zamszu spisuje się jesienią? Nigdy nie miałem zamszowych butów i nie bardzo wiem czy przemakają... http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty-buty-casual,plec,MM,B,BC/timberland-ek-suede-desert-boot,68160.bhtml
Opublikowano 9 lipca 201113 l Nie spisuje się, przemaka, do tego po kontakcie z wodą twardnieje i ciemnieje. Jak chcesz nosić jesienią buty zamszowe, to uderzaj w ciemniejsze barwy, beż zostaw sobie na lato - szybko się brudzi i naprawdę ciężko czyści.
Opublikowano 10 lipca 201113 l No no, zacna cena za te Timbery, ale jak na jesień to za jasne. No chyba, że się za to na poważnie weźmiesz i zakupisz zestawy do czyszczenia i impregnaty i będzie Ci się chciało po każdy wyjściu je czyścić
Opublikowano 10 lipca 201113 l Faktycznie . Uderze w ciemniejsze odcienie, bo z beżem to rzeczywiście za dużo roboty jesienią .
Opublikowano 10 lipca 201113 l Zawsze jeszcze możesz, po kilku latach użytkowania takich butów, gdy już będą miały kilka zabrudzeń nie do usunięcia, kupić barwnik do zamszu, np granatowy albo czarny i sobie je przemalować. Efekt niezły i nie taki trudny do uzyskania Ten kolor nie jest zły, ale musisz uważać w jaką pogodę je ubierasz i gdzie w nich idziesz Edytowane 10 lipca 201113 l przez Cethu
Opublikowano 11 lipca 201113 l Mam buty skórzano gumowe. Tzw adidasy najka. Problem w tym, że je.bane są głośne wchÓj. Jak idę to chrzęszczą i chrzęszczą. Jest jakiś preparat który pozwoliłby mi się z tym uporać? Nie mogę być ninja w tych butach ;/
Opublikowano 11 lipca 201113 l Proponuję wyrzucić je do śmietnika... A tak serio to mam coś podobnego z chuckami, od kiedy je rozchodziłem to też mi tak dziwnie strzelają
Opublikowano 11 lipca 201113 l Ja jestem skromnym człowiekiem,więc od lat chodzę w Mcarthurach Podobają mi się i cena dobra,teraz kupiłem sobie takie: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-buty-sportowe-mcarthur-7112-r-41-mc1-b-i1669308070.html#gallery
Opublikowano 11 lipca 201113 l Panowie, dobry internetowy sklep z dużą ofertą, gdzie zamiast numeru buta mogę podać rozmiar wkładki w cm.
Opublikowano 11 lipca 201113 l Ja jestem skromnym człowiekiem,więc od lat chodzę w Mcarthurach Podobają mi się i cena dobra,teraz kupiłem sobie takie: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-buty-sportowe-mcarthur-7112-r-41-mc1-b-i1669308070.html#gallery
Opublikowano 11 lipca 201113 l Nie każdy musi chodzić w butach od Gucci, czy Armaniego. Jeżeli są dla niego wygodne i dobrze się w nich czuje, to nie wiem OCB.
Opublikowano 11 lipca 201113 l Ostatni model wytrzymał 3 lata,są z wyglądu neutralne i mi się podobają,także rozwiń swoja myśl kura.