Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

brak mi słów na tych ludzi, brak mi słów na jerome i mroku i brak mi słów na tego cymbała kanye, beztalencie

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

haha debile stoją a maffasion zamówila z aliexpress i ma przed premiera a frajerzy stoja

12742133_10153892774211168_4853434066179

w sumie to sie nadaje do czy baby są głupie

chociaż żerome też kupował chińskie yeezy i się tym chwalił lol

Opublikowano

Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja.

Opublikowano

One są tak spier.dolone, że to w sumie nie robi różnicy, czy chińskie, czy oryginalne.

Opublikowano

A ja Laskowika, tylko nie wiem gdzie kupuje buty.

Opublikowano

Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja.

Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek.

Opublikowano

xd

Opublikowano

Ci ludzie są bardziej spier.doleni od tych butów, a to wyczyn.

Opublikowano

Jakby u mnie w Belgii, lub w Francji byla dostawa tych Yeezy Boost, to zaplacilbym dla bezdomnego okolo 100 euro zeby stal w kolejce po te arcydzielo.

Opublikowano

Nie do końca rozumiejąc co prawda Amerykański show biznes ale Kanye West jest strasznie słaby i drażniący więc się w sumie zgadzamy. West strasznie odleciał i ktoś życzliwy mógłby jego i Kim odstrzelić.

Opublikowano

Rozmiarówka wszystkich butów adidasa jest taka sama?

Opublikowano

W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. 

Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. 

adidas-tubular-defiant-all-black-04.jpg

ntd97ehukciwsvasbvdg.jpg

O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu:

2mow36w.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

On się do nich masturbuje.

Opublikowano

Podeszwa wygląda jak wielka cipa.

Właściciel dobrał buty do samego siebie.

Opublikowano

W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. 

Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. 

adidas-tubular-defiant-all-black-04.jpg

ntd97ehukciwsvasbvdg.jpg

O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu:

2mow36w.jpg

nazywają się tubular defiant i jest to model damski  :miner:

Opublikowano

Kur.wa, czy naprawdę już nie robią sneakersów, które wyglądają normalnie, a nie są kolorowe jak buty klaunów? Szukam czegoś na wiosnę, no i bida taka, że ja pier.dolę. Jedynie te mi się podobają:

VANS_5_2048x2048.JPG?v=1452197287

Bez białej podeszwy, bo coraz mniej ją toleruję. No i je można dostać w Polszy. Tych niestety już nie:

tumblr_nyhg1zwydb1rsle6go1_1280.jpg

Najki, Adidasy to wszystko to jest XDDD Dla nastolatków kur.wa.