Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O black cat to cw co mi akurat spasowało przy 4 i jak za tym modelem nie przepadam to dalej są chodzone, mimo że lat już mają sporo to nawet się trzymają. O 6 w tym cw nawet nie słyszałem bo już raczej nie śledzę na bieżąco co tam się dzieje. 

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Ja mam 4 (2015) oreo do dziś i trzymają się jak kupowane na początku, mocne kicksy jak każde jordy.

012073_1_1.jpg

Te piękne infraredy 6 i o tym mówię. Jak zrobią nową edycję tych to biorę z miejsca.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

A to wybacz, no ale co nie zmienia faktu, że z butoholizmu ciężko jest wyjść - chociaż tak jak napisałeś też tak za bardzo mocno w tym temacie już nie siedzę jak kiedyś, ale co tam Jordan Brand za edycje wypuszcza to jednak ich pośledzę ale całą resztę marek jak adidas czy inne? Nope, nie chce mi się już po prostu śledzić rynku.

Opublikowano

Wszedzie probowalem kupic off white x nike i za kazdym razem porazka. Trzeba przyznac, ze Nike zdominowalo ten rok jesli chodzi o collaby.. Kawsy IV tez wyglada slicznie.. 

Blazery, AJ1 i AM90 :fsg:

offwhite-681x511.jpg?x76107

Opublikowano

jestem ciekaw kto lepiej wyjdzie

mroku na butach czy spekulanci na bitcoinach?

Opublikowano

AM97 Silver Bullet wychodza ponownie na SNKRS apce we wtorek. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak się kończy kiedy jakiś bot projektuje but dla klapa

innej możliwości nie widzę

Opublikowano

Będzie zapier.dalane :banderas:

salomon-mens-quest-prime-gtx-p1535-17817

Opublikowano
7 godzin temu, gekon napisał:

zapyerdol w robocie ?

Zapyerdol na szlaku mój drogi stachu:lapka:

Opublikowano

Panowie, Jakie macie doświadczenia z rozmiarówką butów Clarks Desert Boots? Zazwyczaj noszę 44, ale czasem jest trochę za duży. Nie wiem czy brać 44 czy ryzykować 43. Szkoda, że nie mają połówek mojego rozmiaru. Sprawa pilna.

W internecie piszą, że powinno się brać o rozmiar mniejszy.

Edytowane przez Pure Bladestone

Opublikowano

Rozmiarówka zazwyczaj ma cm podany i wedle tego się dobiera.

Opublikowano

Nieaktualne, kupiłem 2 pary za 400 zł dla pewności  gdzie w Polandii te buty chodzą po 500 w porządnych sklepach. Jeszcze może wyjdę na zero - cebula :fsg:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Slyszalem, ze geje maja dobry gust. Cos poszlo nie tak.

Opublikowano

nie wiem o co ci chodzi:notsure:

Edytowane przez Luk248