Opublikowano 28 września 20186 l 4 stówki z hakiem stacjonarnie co uważam za okazyjną cenę. Czaiłem się też na jedne z zalando ale tam trafić normalne rozmiary przy promocji to chyba trzeba by być 24h online xd
Opublikowano 11 października 20186 l @messer88 jak radzisz sobie z wygnieceniami materialu w miejscu zgiecia stopy? Mialem kiedys podobne buty, ale juz po miesiacu wygladaly jak wyciagniete ze smietnika...
Opublikowano 11 października 20186 l Drewniane prawidła, ale noszę je może 2x na tydzień tak więc bardzo się nie zużywają buty. No ale wcześniejsza para desertów którą mam chyba z 4lata wygląda gorzej niż 10 letnie timby które były ostro katowane przez zimy.
Opublikowano 11 października 20186 l Messer, ale co ty stawiasz te timby? Te buty to sama klasa w sobie, nie do zayebania i nie do zajechania są. Tylko, że teraz mi jakoś średnio je kupować, bo takich zim już nie mamy ja kiedyś, to miałem timby przez 5 sezonów, a wyglądały jak nówki jeszcze.
Opublikowano 11 października 20186 l No poza tym że podeszwa się już mocno starła i faktura materiału już nie wygląda za dobrze to pewnie posłużą jeszcze długie lata. Też tak średnio na obecne zimy ale nie widzę żadnej alternatywy. Edytowane 11 października 20186 l przez messer88
Opublikowano 12 października 20186 l Bardzo wygodne, ale pewnie sie szybko popruja jak na primeknit przystalo. + Dziekuje i zachecam do komentowania Edytowane 12 października 20186 l przez Gość
Opublikowano 12 października 20186 l Te drugie nie mają wyglądać, tylko spełniać swoją funkcję. Taka rola obuwia ortopedycznego.
Opublikowano 12 października 20186 l 8 godzin temu, krupek napisał: Te drugie nie mają wyglądać, tylko spełniać swoją funkcję. Taka rola obuwia ortopedycznego. Powinienem sie obrazic, ale tez nie jestem do nich przekonany. Tanie byly i w razie czego moge zwrocic, wiec: Spoiler Spie.rdalaj
Opublikowano 12 października 20186 l Jak juz cos brac od kanye to low topy, ale i tak trzeba miec nasrane zeby tyle zaplacic za trampki adidasa.
Opublikowano 12 października 20186 l Na pierwszy rzut oka wyglądają jak te karyńskie kapcie zimowe xd Na drugi rzut oka, są po prostu brzydkie.
Opublikowano 19 października 20186 l Wjechały budżetowe zakupy z zalando https://www.zalando.pl/yourturn-tenisowki-i-trampki-dark-green-yo112o00t-m11.html Ta ich marka jest już wypróbowana i oczywiście w niczym nie ustępuje wygodą ani jakością wykonania butom pięciokrotnie droższym. Materiał o fakturze płótna w pięknym ciemnozielonym odcieniu, idealnie komponuje się z czarną podeszwą. No mam ochotę je wyruchać A teraz trzymajcie się, bo oto następca kalenji https://www.zalando.pl/brave-soul-simon-tenisowki-i-trampki-brh12o007-n11.html Leciutkie jak piórko. Spaniała oliwkowa zieleń robi piękne przejścia tonalne w zależności od padania światła, do tego dizajnerskie sznurowadła dopełniają obrazu obuwia, które mógłby zaprojektować kanye, gdyby tylko odstawił opiaty. I kto powiedział, że mając świetny gust i doskonałe wyczucie stylu nie można kupić tanio i dobrze.
Opublikowano 19 października 20186 l Ja się czaiłem na Timberalndy jak była promocja na Zalando. Za długo myślałem i promocję ch.uj strzelił, cena wzrosła o 2 stówy.
Opublikowano 19 października 20186 l No jedyny minus, że muszę teraz dokupić deskorolkę. W sumie za 60 zł to powinni dodawać w zestawie
Opublikowano 20 października 20186 l Te drugie znam. Moja starsza chodzi w takich z psem jak jest deszcz, żeby nie zniszczyć czegoś ładniejszego.