Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wybrałeś najbrzydzsze z cat'ów.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 725,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

To dawaj lepsze :P a i dopisz jaki to jest kolor według Ciebie tych co wybrałem. :D Mam zasadę, że nie noszę żółtych rzeczy i przez to duży dylemat.

Opublikowano

Buty fajne, podeszwy biją bazarem (znaczy się, taniocha z bazaru ma identyczne).

...a jeśli chodzi o kolor, to są kremowe.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Np te:

http://www.zalando.p...12c01m-909.html

Mam i są ok. Tzn kwestia gustu :>

A Towje sa kremowe co przy tym rodzaju obuwia jest nie praktyczne. Bedą po jednym sezonie wyglądać jak z dupy.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Bardzo fajne buty, ale kolor nie praktyczny, niestety. Też mam CAT'y, takie klasyczne żółtki. Noszę już trzecią zimę, więc na pewno są to solidne buty, lecz często muszę przecierać chusteczką nawilżoną, bo non stop jakieś ślady i krechy mam.

Opublikowano

Nike-ACG-Air-Moc-01.jpg

o matko ale paskudy

Opublikowano

Te buty mają jakieś przeznaczenie ? Są do czegoś ?

Opublikowano

o ja cież nie pyerdole, wolałbym mieć dwie głowy niż chodzić w czymś takim.

to nie są jakieś cichobiegi na basen czy inne guwno?

Opublikowano

639687143-1.jpg

ten pierwszy z lewej w nich na trawie siedzi

Opublikowano

Przynajmniej ma dobry zegarek z tego co dostrzegam.

Opublikowano

To pewnie modne kapcie, które można wziąć ze sobą idąc w gości.

Opublikowano

I tak bym prędzej założył te kapcie niż Air-maxy z różowymi elementami jak koleś po prawej na obrazku powyżej. A od tych dwóch rzeczy i tak bym wolał kawę moczem słodzić.

Opublikowano

Air maxy kolesia po prawej to najprawdopodobniej AM90 Infrared tylko samo zdjęcie jest wyedytowane tak, że wygląda to na róż - w rzeczywistości to taki czerwono-pomarańczowy.

nike-air-max-90-infrared-qs-1.jpg

Opublikowano

Te buty wyprodukowano pewnie z trawy i Bartek się jara ;)

nie bo to jest zamsz głuptasie

Opublikowano

Mnie akurat żadne Air-maxy się nie podobają, więc nie robi mi różnicy jaki to kolor ;)

Opublikowano

Są w ogóle jakieś różowe buty sportowe dedykowane facetom? Nie żebym chciał, po prostu nigdy nie widziałem czegoś takiego, jak jest róż, to w modelu dla dziewczyn.

Opublikowano

Air max lunar tez np:

Nike-Air-Max-Lunar-1.jpg

Opublikowano

Na temat różu: http://mrvintage.pl/.../meski-roz.html

Różowe skarpetki, długie spodnie to przesada, ale koszule, koszulki, dodatki, krótkie spodenki mogą być ok.

Przypomniałem sobie właśnie, że kolega przyszedł do szkoły (jak jeszcze było ciepło) w różowych krótkich spodenkach i nikt nawet na to specjalnie uwagi nie zwrócił, bo po prostu wyglądały dobrze :P

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

Ja tam lubię róż.

Opublikowano

supra-skytop-3-shoes-pink-yellow.jpg

Te buty nie dość że wygladają jak by były przeznaczone dla 4-letniej dziewczynki to pewnie kosztują 600zł