Skocz do zawartości

Twoja ulubiona marka

Featured Replies

• Odpowiedzi 198
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale. Buty to Nike lub jakies fajne Adasie Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba

Opublikowano

skejtem? nie.... :blush:

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

No przecież widzisz po firmach

Osobiście nie mam firmy, ale jakbym miał procentowo wyliczac z jakiej formy mam najwiecej szmat to chyba h&m. Jakościowo niezaprzeczalnie najlepsze szmaty ma oxide, ale to pewnie dlatego, że to rodzima firma i chcąc sie wybić musieli postawić na jakość.

• 1 rok później...
Opublikowano

PROSTO. (koszuli, spodnie, bluzy)

Nike Air Max. (buty)

SSG. (koszulki)

Opublikowano

Wrangler (spodnie), Adidas, szczególnie wersje Goodyear (buty), wyśmiewany wyżej Quiksilver ma fajne koszulki. Ogólnie jedynie buty i jeansy muszę mieć "markowe", resztę chętnie dobieram w C&A czy H&M. A no i lubię jeszcze marki związane z narciarstwem, np. Salomon.

Opublikowano

Nike - buty i koszulki piłkarskie;

PLNY - koszulki;

Ecko - wszystko;

New Era - czapki.

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Madzia no idziesz na tą dyskoteke czy nie? mam najacze

Opublikowano

Koszule - TH, Remus

Spodnie - HB

Polo - HB, TH

Koszulki - HB

Niestety z wiekiem zaczyna sie omijac niektore sklepy bo czlowiek zaczyna wygladac jakby na sile probowal sie odmlodzic;)

Opublikowano

spodnie-lee/wrangler/reserved

reszta szmat-wyj,ebane

Opublikowano

Nike

Reebok

Mass Dnm

Ecko Unltd

New Era

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie da się wkleić linku z przekleństwem w nazwie - SUPER (pipi)A.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Ostatnio bardzo polubiłem się z Marks&Spencer, Jack&Jones, Zarą, H&M i River Island. A tak poza tym to wiadomo, ciuszki sportowe od Nike, spodnie Big Star i pojedyncze zakupy w jakichś Diversach itp. jak coś wpadnie w oko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziedzic Pruski :wub: :wub:

Opublikowano

Nie mam żadnej ulubionej marki. Kupuję wszystko co wpadnie mi w oko i nie kłóci się z moim hipsterskim imagem.

Opublikowano

Fred Perry, Wrangler, Lee + wszystkie inne, ktore mi wpadna w oko