Wolak10 2 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Poczekajcie aż moja cudna osoba w końcu na poważnie zajmie się cudnym WipEoutem, bo póki co rozkoszuję się(dosłownie) Burnoutem, bo zawsze byłem maniakiem tej serii i wyciskania z niej maksimum. Na razie to w WipEout jestem tragiczny, ale to dlatego, że zwyczajnie nie gram. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, bo zawsze dużo gadam, a potem wychodzi na to, że łajzą jestem ; P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Sprawdzałem przed chwilą czy, jeśli w Raceboxie (zaczynam podejście do Arcade Perfect) ustawimy grę bez broni i oczywiście Elite, jest łatwiej... A du.pa! Jak oszukać nie może wciskając mi rakietę, albo zostawiając ciepłą kupę na drodze to nagle zaczyna pędzić jak nawiedzony. Każdy pojazd ma chyba staty tego z Zone. Porażka. Chociaż nie wiem jak inaczej mieliby podnieść poziom trudności. W końcu wszystko jest do przejścia. Gorzej że za setnym podejściem minimum. I wszystko zależy od szczęścia. Mnie ono ostatnio nie sprzyja i coś czuje że tego Sebenco Climba Phantoma będę robił parę dni. Operowanie pitchem na tej mapie to masakra. Tak będę wyglądał jak skończę -> :crazy: Czasem żałuje że jestem taki uparty - inaczej już dawno bym sobie odpuścił te trofea. Wolak, Ty w Liverpoolu mieszkasz? Weź no, idź to tych ludzi, znajdź tego od AI i mu z bańki wysadź od nas. Przy okazji możesz poprosić żeby w dodatku był Eliminator i mapy z PSXowych części. Edytowane 4 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No ja Ci posłałem. Snake_PL, powysyłaj nam. Będzie jeszcze 5 potrzebnych. Kurdę, myślę że Zone 75 będzie mniej frustrujące niż parę wyścigów z 8 grida. Bez większego wysiłku robię 55, jeszcze sporo brakuje ale jakoś na tych zonach ostatnio nie siedzę bo chce tą kampanie zaliczyć. Człowiek daje z siebie ile fabryka da, już jest blisko czołówki (tja, raz na 10 razy, mając szczęście to power-upów) i jedna rakieta niweczy wszystko. Komp oszukuje aż miło, bronie ledwo go zatrzymują na sekundę itp. Już nie wspominając o tym że jestem przekonany, iż na Elicie komp dobiera bronie tak, żeby możliwie najbardziej rozdrażnić gracza i popsuć mu dzień. Został mi na szczęście tylko turniej i Sebeco Climb. Tylko, że mam 49 frendsów:/. Ja w zone robie max 25 zone jak wy robicie te 50 O.o? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Dojdziesz do wprawy z czasem W(pipi)ia mnie poziom elite. Tak jak mówi Grigori - trzeba próbować ze 100 razy, a MOŻE za 101 się uda. Dzisiaj jechałem idealnie, na przedostatnim zakręcie cudem wyprzedziłem lidera, a tu BUM! rocket i wave jednocześnie. Skończyłem na 7/8. Poważnie... Zresztą takich "przypadków" jest masa. Trzeba mieć cierpliwość jak skurwysyn, żeby cokolwiek osiągnąć. PS: Jeszcze nie gram na Phantomie, a jak się domyślam to tam jest dopiero rozpiździel... Edytowane 5 Października 2008 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Jehej!!! Robię się coraz lepszy, dziś tylko 4 h na Sebenco Climb Phantom Elite Cheat AI. Najgorsze za mną, został tylko turniej. W wybuchu euforii wstałem z fotela i zacząłem wymachiwać f***ami do tv ale po chwili mi się we łbie zakołowało i musiałem się przytrzymać oparcia. Solennie przyrzekam sobie że to jest ostatni Wipeout w moim życiu bo mam wrażenie że przez ostatni tydzień postarzałem się o dobre pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a ja nie umiem zico pobic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ja tez nie moge i mam juz go dosyc ;P Nawet nie potrafie zniszczyc 2 przeciwnikow podczas jednego wyscigu ;d Pozatym musze sie wziac za zniszczenie 50 przeciwnikow w online. Narazie idzie mi to bardzo mozolnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Do koszenia online polecam trasy Ubermall i Moa Therma na Flashu - dużo weapon pick-up'ów, 4 lapy i uciec tam trudno bo ludzie nie umieją tych tras porządnie przejechać. Wystarczy się uprzeć na kogoś jeśli jedzie kilka osób, albo walić w kogo wlezie jeśli jest 7-8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Pain z dodatkiem tworzy jedna całość, za która mamy calaka. Bez dodatku nie jesteśmy w stanie zaliczyć platynki, ba nie jesteśmy w stanie nawet 50% zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak też myślałem. Ciekawe czy Sony przewidziało takie rozwiązanie - 1000+250, gdzie tysiąc to retail (czyli z platyną) a 250 to powiedzmy tyle co tytuł z PSN liczony jakoś oddzielnie. Nawet jeśli nie dotyczy to WHD to mam nadzieje że Sony ma rozwiązanie w zanadrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A jak jest w Burnoucie Paradise? Platinum Trophy * Awarded for successfully collecting all trophies from Burnout Paradise (excluding Additional Content trophies) Wiec mozemy tam dostac Calaka nie majac trofeow motorowych ale nie bedziemy miec 100% tak? Niech ktos obeznany powie jak to wyglada ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 chyba tak ;p bedziesz miec platyne ale 100% nei bedzie ;] - platyna to jakies 10-12% tej gry z tego co widze u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gerath 2 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Jeżeli bling coś tam to 8 na "lustrzanych" skinach statków, to już się dopisywałem wcześniej. Jakby mnie ktoś dodał do FL i dał znać jak będziecie robić to było by miło PSNiD: Gerath Edytowane 6 Października 2008 przez Gerath Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Może umówimy sie na konkretna godzine i ktoś założy serwer? Moje ID: Devilek - nie dodawać do friendsów bo juz mam 49 a chce miec dobrze działającego wipeouta . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Dobra, zobaczy się. Na razie 7 osób jest i to nie na dziś tylko na kiedy skończą kampanie. Tak to chyba 5. Kto zmienił nazwę tematu i uciął "Trofea", są teraz 3 tematy o identycznej nazwie!? Edit: Lista na BB: xXkellerjezXx Gerath Snake_PL (PSN: Devilek) XM16E1__PL NeoSpiderMan Redmitsu88 GrimReaperO Grigori Reszta jeszcze nie skończyła, jak skończycie to dajcie znać. Edytowane 7 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ja też już mam ten skin z kampanii, jeśli będziecie potrzebować kogoś do kompletu to mogę się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja takze mam chrome skina wiec razem czekam tylko na ustalenie godziny ustawki btw: 1. trofeum double kill moge zrobic grajac online? 2. trofeum wipeout dis(pipi)le zdobywa sie poprzez zdobycie 100k loyality pkt razem czy tylko dla danego stateczku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gerath 2 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Mam jeszcze jedną osobę ze skinem, tylko nie jest tutaj zarejestrowana. RL kumpel, więc jakby co to +1 osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
xXkillerjezXx 0 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może np dziś wieczorem o godzine 9,00 lub 10,00. Myślę że wszyscy by wtedy mieli chwilę wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 No dobra. Dla mnie bajer. Jest 7 osób teraz + kolega Geratha. Może do wieczora jeszcze ktoś się dopisze. Może damy radę. Ja nie hostuje, bo ostatnio z kimś chciałem grać i nie było mojego hosta ponoć widać. Kto może? Może Ty, killerjez? Niech będzie 9.00 Proszę każdego, kto jest na liście parę postów wyżej, o potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Ok, dzisiaj o 21:00, mam nadzieje ze nic mi o tej porze nie wypadnie ;d btw: trofeum wipeout dis(pipi)le zdobywa sie poprzez zdobycie 100k loyality pkt razem czy tylko dla danego stateczku? Edytowane 7 Października 2008 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
GrimReaperO 0 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Możecie mnie dopisać do listy, dziś wieczorem powinienem już być gotów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Dla jednego. Gdyby było kumulatywne to już bym je dwa razy dostał. 8) Ekipa rośnie nam w siłę. Najwyżej będziemy się wymieniać, na bieżąco konsultując na forum. Mimo kilkudniowej absencji od Zone, po trzech próbach zrobiłem 57. 75 jest wykonalne ale mimo wszystko max trudne. Edytowane 7 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 O 21.00 będę bez problemu. Trzeba będzie tylko jeszcze jednoznacznie ustalić kto założy gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gerath 2 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Mogę założyć nie ma problemu z tym u mnie. Ludzie wchodzą i 2 kumpli widzi to co założę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi