MichiRTK 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No ja już zaliczyłem kampanię Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) ja tez sie pisze kampania zaliczona PSN bosmanekPL aha jak by ktos chcial robic trofeum za 50 kilsow online to tez chetnie pomoge Edytowane 9 Listopada 2008 przez BOSMAN!! Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie wiem co się stało, ale na elite już nie jestem ostatni, ostatni, 5,4,3,2,1...tylko jak równy z równym walę i max na 2-3 wyścigu zaliczam gold xD noż ku Feisar roksuje ~_~, że też zmarnowałem 50k loyalu na asegaia Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Wczoraj nas było 4 do bling brigade... o 4 za mało, więc też jestem chętny, ustalcie tylko godzinę. Obecnie próbuje nabić 50 wyeliminowanych przeciwników online... nie jest łatwo Skiny dla statków odkryte w 95%, został mi tylko jeden pojazd. Zone 75 i 50... nie do zrobienia. Edytowane 9 Listopada 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MichiRTK 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja proponuje żeby ktoś tu zrobił listę i podał dokładną datę i godzinę do ustawki na to trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam. Ja troche malo w temacie, wlasnie przechodze kampanie. Od 2 dni mam W:HD. AKtualnie jestem na 4 evencie. Jak przejde ta kampanei to dostaje sie ten jakistam skin, ktory jest potrzebny do trofeum ktore robi sie w 8 statkow ktore maja ten sam skin, tak ? Jak dobrze pojdzie to moze do wtorku odpykam ta kampanie wiec tez bym sie pisal Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Tak, po przejściu kampani dostajesz ten skin i działa on na wszystkie statki. Ja nie moge sobie poradzić z poziomem elite zostały mi 4 wyścigi (1 w 7 evencie reszcza 8) i za chiny ludowe nie moge tego przejść. A tam pozatym to jest najbardziej irytująca gra w jaką grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zmień słowo 'irytująca' na 'wymagająca' bo jak nie to się obrażę. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzisiaj o 17 robimy bling brigade, wszyscy chętni mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichiRTK 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A kto stawia serwer? bo ta osoba musi mieć osoby w friendsach Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) z tego co wiem to Assphalt Assphalt możesz spodziewać się kilku zaproszeń Edytowane 9 Listopada 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ok gra założona zainteresowani niech wysyłają invite'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Trophy wpadło. Dzięki wielkie wszystkim obecnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zmień słowo 'irytująca' na 'wymagająca' bo jak nie to się obrażę. <_< Late boomber w SS:HD był trudny ale ta gra jest irytująca i tyle w tym temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jeśli Ci chodzi o poziom Elite to się zgodzę, ale co do całej gry NIE. Bo przy Elite rzeczywiście można wyrwać wszystkie włosy z głowy. No ale przy np. Zone liczy sie pure skill, to samo przy czasówkach, a więc niecałe 40% (albo może i mniej) jest irytujące. Albo raczej 20%, bo wyścigi zaliczyć można na Novice nawet, a z tym nie ma najmniejszego problemu. Btw. Ktoś jeszcze aspiruje na setkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jeśli Ci chodzi o poziom Elite to się zgodzę, ale co do całej gry NIE. Bo przy Elite rzeczywiście można wyrwać wszystkie włosy z głowy. No ale przy np. Zone liczy sie pure skill, to samo przy czasówkach, a więc niecałe 40% (albo może i mniej) jest irytujące. Albo raczej 20%, bo wyścigi zaliczyć można na Novice nawet, a z tym nie ma najmniejszego problemu. Btw. Ktoś jeszcze aspiruje na setkę ? Ja mam zamiar zdobyć platynę, ale mogę sobie chcieć. Arcade Perfect niedużo mi zostało już do końca, Zone Zeus też powinien pęknąć niedługo choć różnie bywa z tą moją jazdą. Jeśli chodzi o Beat Zico to nie przykładałem się szczególnie, ale jak już się zabiorę to nie ma bata bym nie pobił tego cholernego czasu. Oczywiście wpierw musiałbym w końcu odpalić grę i mieć spokój na chacie, bo ostatnio to lotnisko heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zmień słowo 'irytująca' na 'wymagająca' bo jak nie to się obrażę. <_< Late boomber w SS:HD był trudny ale ta gra jest irytująca i tyle w tym temacie! Boś słaby i tyle. Zrobię stówę, choćby nie wiem co. Ale nie mówię kiedy bo odkąd mam w rękach LBP słowo "granie" nabrało dla mnie nowego wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wczoraj skończyłem kampanie. Jak by ktoś jeszcze chciał zrobić Bling Brigade to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Poziom Elite jest w chu oszukany....co z tego, że wykręcam czasy z kosmosu jak jestem 2-3 xD no ale ja przynajmniej mam juz 5 eventów zaliczonych i wszystko na elite, wiec elite campaign legend juz tuz tuz.... btw ostatnio robilem kolka na anulpha pass odwrocone i mysle, ze jest o niebo lepsze do zone niz normalne, przetestuje to sie okaże, narazie tylko w kampani i single tam jeździłem i jakoś trasa bardziej mi pasowała na phantomie niz ta zwykla. Btw gdzie sie ku wylacza efekty zone? bo ciagle na mach 1 nie widze zakretow w paru miejscach i trace tam wszystkie ekstra %, dobijam do zone 70 i dead >.> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie wyłącza się. Anulpha Pass wcale nie jest łatwiejsza reverse. Na Zone zrozumiesz czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Możesz spróbować nagrać pustą mp3 i wrzucić na OST - kolega tak robił i mówił że trochę pomogło i tak nie waliło po oczach w ZONE Edytowane 10 Listopada 2008 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Przecież wtedy dopiero Mach I będzie cały czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Weeeeźcie przestańcie kombinować i przejdźcie na normalnej muzyce, bez przestawiania... Np. niektórzy to osiągnęli przy utworku SupraDarky - Trippin' do spółki z Maher Al-Samkari - SineWaves. Efektów robią dużo, ale dają kopa. @Grigori - I don't think so. Trasę będzie widać, tylko nie będzie pulsować. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja po.pier.dalam bez muzyki bo HD ma najgorsze utwory w historii serii, myslalem ze sie porzygam uszami gdy muza leciala z glosnikow. zaden zakret mi niewychodzil. a teraz jestem juz bliski konca :] obecnie jednak gram w ridge racer 7, gdyby byl szybszy bylby lepszy od HD ale niestety predkosc jest tutaj slabą stroną. więc jedyny plus dla HD wlasnie za prędkosc. giera nie jest wcale trudna dla kogos kto siedzi w temacie cale lata ten wie ze mozna ja zaliczyc w kilka dni. znane trasy znane bolidy, jedyna bolączka to ulatwiacze ale z tym tez da sie walczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 LOL racer 7 to kaszana....pograłem 5 minut i dałem sobie spokój....nawet nie porównuje tego do WHD ;p no ale każdy ma swoje gusta xD Jeśli idzie o mach 1 to będe musiał coś zrobić, bo chyba nigdy nie przejdę do zeusa....no chyba, że będę liczyć na głos odległości między zakrętami haha.....już tyle razy robiłem tego zone, że nawet mi wpadnie perfect lap na zone 50 @_@ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi