Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WipEout HD

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Jezeli najwczesniej w niedziele to ja bym sie pisal. Ewentualnei w sobote ale pozno (tak kolo 22)

Opublikowano

Nie dałem rady elita, ale 5 ostatnich wyścigów zrobiłem na novice, więc mam chrom skina ;p pasuje mi sobota cały dzień i niedziela do 18 :)

Opublikowano

Jak mi się przypomnicie pół godziny wcześniej na PSNie to mogę pomóc o ile nie będę grał w nic innego. ;)

Opublikowano

AG Assasin wydaje sie nie do zrobienia xD nikt nie gra online, albo tylko u mnie nie widzi prawie żadnych pokoi :( a jak są to 1-2 osoby....

Edytowane przez sakiu

Opublikowano
Został mi już tylko ostatni event do elite campaign legend, więc może wyrobię się do czwartku ;p więc tak wstępnie, jest ktoś jeszcze zainteresowany sesyjką dla trophy z chrome skin na weekend ;p?

Jeśli nie dam rady na elite, to bym zaliczył co się da na novice dla skina, żeby na weekend się wyrobić ~_~ xD

Tez bym sie pisal na wyscig po trofeum. Elite Campaign legend wpadlo jakis czas temu, teraz zolwim tempem zaczynam arcade perfect'a :)

PSN id: Machel.

Opublikowano

Jak będę miał w weekend możliwość podpięcia ps3 pod neta to też się piszę na przejażdżkę po trofeum :D

PSNID na lewo;)

Opublikowano

HEEEEL YEAAAH!!!

Zrobiłem Elite Campaign legend :wkurzony: :dance: :1pl:

Zajeło mi to około 4h . W sumie nie było tak ciężko ,ale ostatni turniej ... o zgrozo . Sol 2 i ostatnia prosta , co 10 sekund zmieniały sie miejsca ,a ja musiałem miec o 3 punkty więcej od kolesia . Jakoś się udało :D

Teraz Arcade Perfect i Zone Zeus.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

To wielkie gratz, bo sam robie i wiem jaki to wyczyn ;p

Mi został 8 trackowy turniej i 4 tracki w 8 evencie, i mam ochotę czasami pada rozwalić, jak przed metą jako pierwszy dostaje z plazmy :!!

Opublikowano

Mnie to najbardziej w(pipi)ia jak jade ciągle pierwszy i pod presją , na ostatnim okrążeniu wszystko je.bie :/ Wale po ścianach , źle używam dopalacze :/ i mnie wkońcu jakis pedał dogania i spadam na 8 pozycje :/

Boshe , jak teraz było tak zje***ie to aż boje się pomyślec jakie słówka będą padały przy "Zone Zeus" ?! Dobrze przynajmniej ,ze tego Zico'a pobiłem już(kiedys).

Pozdro i bądź wytrwały.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Wczoraj 3 razy padłem na zone 73 bo jak noob stracilem 20-30% na jednym zakręcie...... ehh no i najgorsze w sumie 2 trofea mi brakuja, czyli brygada i ag assasin :(

Single sa do zrobienia zawsze, ale online juz nie, tym bardziej teraz jak pusto ciagle.....

Opublikowano

Kopsnij mi requesta (XM16E1__PL , 2x"_") ,a Ci pomoge zrobic "AG assasin" :) Gorzej z BB bo to juz wymaga pewnej organizacji.

Pozdro , spadam robic Zeus'a :)

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Spoko, jutro jak bede w domu to wysle :)

Kto wie, może w ten weekend uda się zebrać 8 osób na BB ;p szukam ludzi też wśród znajomych graczy z EU, tylko ci to lenie jedne i większość nie ma kampani zrobionej o_O

Opublikowano

Jak będzie team, to napisz PM na Hysz. Odpalę WHD i pomogę z BB. pozdrawiam.

Opublikowano

Ja również pomogę jak chcesz... co prawda sam calaka nie próbuje nawet robić ale jakiś tam pucharek się przyda.

Opublikowano

ok to mamy:

sakiu

Shadow864

Figlarz

pawelgr5

Grigori

Machel

Kris Blake

Hysz

1,2,3,4,5,6,7 wooo 8!

pasuje wszystkim np sobota po 20? o_O

Opublikowano

Jak bede online to moge wbic na BB.

Opublikowano
ok to mamy:

sakiu

Shadow864

Figlarz

pawelgr5

Grigori

Machel

Kris Blake

Hysz

1,2,3,4,5,6,7 wooo 8!

Skoro Figlarz nie jedzie to mnie dopiszcie! Chętnie podmienię kogoś kto ma już to Trofeum.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ZONE ZEUS!! :dance: :song: :1pl:

3h siedzialem nad tym ,ale sie oplacalo :)

Teraz jeszcze 8 tras i bedzie AP ,no i 3 latwe trofea = Platyna :>

Pozdro.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Jeśli by ktoś robił Bling Brigade to byłbym chętny jutro wieczorem.

Opublikowano

Mi pasuje. Tylko wyślij mi invite;) Postaram się być o 20 online.

Edit.

Ok. Dostałem już invite wcześniej.

Edytowane przez Kris Blake