Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

czemu to go.wno sie uruchamia automatycznie. Kalinho gdzie jestes ;(

Qra to dariusz? Kalinho chyba odpadl.

Napisalem do jednego znajomego, moze ma ta skore. Poki co chyba gramy i czekamy na kalinho.

Nie ma. Moze ktos z waszych znajomych.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 67,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Dzieki wszystkim za pomoc i cierpliwosc!

Opublikowano

Ja przepraszam za nieobecność, w ostatniej chwili coś mi wypadło i nie zdążyłem nawet napisać. Cieszę się że wpadło i tak :)

Opublikowano

czemu to go.wno sie uruchamia automatycznie. Kalinho gdzie jestes ;(

Qra to dariusz? Kalinho chyba odpadl.

Napisalem do jednego znajomego, moze ma ta skore. Poki co chyba gramy i czekamy na kalinho.

Nie ma. Moze ktos z waszych znajomych.

mam nadzieję, że się Wam udało beze mnie. sorry, że zamuliłem, ale ja gram praktycznie zawsze po 19:00, a tego dnia oczywiście nie było mnie w domku :)

Opublikowano

Było nas sześcioro z umówionej ósemki, musieliśmy ściągać ludzi, ale się udało.

Mejm daj znać jak tam progres w robieniu platynki, masz już coś z tych trudnych pucharków zrobione?

Opublikowano

Nie, poki co chce zrobic tylko online bo mam wrazenie, ze z dnia na dzien moga wylaczyc serwery (bulletstorma juz nie splatynuje). Jak to zrobie to pewnie powoli zaczne konczyc reszte pucharow.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

:cool:  :lapka:

Opublikowano

Ktoś by się znalazł, ale tutaj zbierzesz wszystkie potrzebne osoby. Posprawdzaj ostatnie strony tematów związanych w WHD to sam się przekonasz.

Opublikowano

Na razie mam was trzech. Odezwę się jak załatwię jeszcze parę osób. 

Będę też potrzebował pomocy przy innych trofeach bo serwer świeci pustkami i nie mam szans na rozegranie 12 tras w turnieju. Ktoś chętny na nockę Wipeouta?  :sorcerer:

Opublikowano

Turniej możesz rozegrać 1 vs 1

W sobotę zrobimy co tam zechcesz, albo w piątek wieczór już będę dostępny. 

Opublikowano

Jeszcze jeden medal i będę miał wymaganą skórkę do wyścigu więc sprawdzajcie PW!

Opublikowano

Ja moge pomoc, tylko daj znac czy potrzebujesz jeszcze bo musialbym gre zainstalowac. Poniedzialek i wtorek wieczorem nie ma sprawy.

Opublikowano

Ja również mogę pomóc, jeśli będę dostępny na PSN i ktoś wyśle zapro. Jakby mnie nie było, a byłbym na forumku, to można napisać na priva to będę mógł doczołgać się do konsoli.

Opublikowano

Czyli reasumując mam was 5 (ze mną 6) więc potrzebuję jeszcze 2óch.

Lista osób (nick na forum - nick PSN):

1. Spuczan - Spuczan

2. Square - GrzesPL

3. Kyo - Old_Kyo

4. ussr - dar-kos* (nie zgłasza się/ nie odpowiada - na razie lista rezerwowa)

5. Mejm - ?

6. Alex van Cube - Ugly_Alex

7.

8.

Będę chciał zagrać ten wyścig raczej wieczorem, najwcześniej po 21.00. Mam dziecko i granie w dzień raczej nie wchodzi w grę. Jeżeli ktoś się chce pomóc to proszę się dopisać ale tylko i wyłącznie jeżeli naprawdę macie czas. Jeżeli macie kontakt do kogoś z forum kto może pomóc to w moim imieniu możecie taką osobę zwerbować będę za to wdzięczny  :drinks:

@ussr

Nie odpowiadasz na PSN ani forum. Jeżeli nada możesz pomóc w zdobyciu trofeum daj znać na PSN lub forum.

Edytowane przez Spuczan

Opublikowano

Dzis i jutro nie dam rady w ogole. Najwczesniej w pon, po 21 spoko. Pozniej dodam cie do firendsow.

Opublikowano

Dobra mam już skórkę więc wstępnie proszę o podawanie dnia i godziny o której możecie zagrać. 

Ja mogę grać codziennie po 21.00. Ewentualnie jeżeli większość miała by możliwość zagrania o godzinie 20.00 lub o innej porze postaram się dopasować ale przed 20.00 nie będzie to łatwe.

@Mejm podaj PSN ID.

Edytowane przez Spuczan

Opublikowano

Udało się złapać kogoś z zagranicy. Potrzebuję jeszcze jednej osoby i będziemy się umawiać na dogodny termin.

Opublikowano

Ok to ja mogę pomóc tylko najbardziej by mi pasowało w weekend, chyba że chcesz to ogarnąć w tygodniu to podaj godziny, i dam znać czy dam radę (ps3 mam u rodziców, nie u siebie).

Opublikowano

Mamy już 8 osób więc zaczynam ustawianie wyścigu:

Lista osób (nick na forum - nick PSN):

1. Spuczan - Spuczan

2. Square - GrzesPL

3. Kyo - Old_Kyo

4. ussr - dar-kos* (nie zgłasza się/ nie odpowiada - na razie lista rezerwowa)

5. Mejm - ?

6. Alex van Cube - Ugly_Alex

7. ubol - ?

8. VeraciousAura - Primal1nstincts

Ja będę wysyłał zaproszenia i dziś postaram się dodać każdego na PSN. Każdy proszony jest o podanie najbardziej dogodnego terminu. Ja i Primal1nstincts postaram się dopasować do większości z was. Mogę grać codziennie po 21.00.

Osoby które nie podały PSN ID są proszone o uzupełnienie tej informacji. Jeżeli ktoś jeszcze chce się dopisać to proszę bardzo. Im nas więcej tym większa szansa na to, że dostanę/dostaniemy trofeum.

Zaczynamy!

@Mejm opróżnij skrzynkę na PW bo nie mogę Ci wysłać wiadomości.

Edytowane przez Spuczan