Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fight Night Round 4

Featured Replies

Opublikowano

Fight Night Round 4 to najnowsza odsłona znanej serii od EA Sports, traktująca o zmaganiach pięściarskich na ringu.

Szykuje się innowacja dotycząca fizyki poruszania się po ringu i zadawania ciosów (nowy engine).

Wcześniejsze części Fight Night nie spełniły moich oczekiwań w odniesieniu do fizyki walki i kilku błędnych rozwiązań. Znawcy tematu wiedzą o co chodzi.

Może Fight Night Round 4 stanie na wysokości zadania i przybliży się w większym stopniu do realności starć.

Materiał wideo ukazuje urywki gameplayu Fight Night Round 4, przedstawia różnice w odniesieniu do FNR3:

http://pl.youtube.com/watch?v=ynnT11wNQSE

Premiera 2009 :boks:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 83,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba miałeś pecha. Grałem jakieś 20 walk w multi i ani razu nie grałem z kimś kto wybrałby swojego boksera, parcia na klate też jakoś szczególnie nie odnotowałem. Wyślij mi invite to pogramy .

• ja po jakis 5 walkach online odpuścilem granie z przypadkowymi chętnymi, w tych 5 walkach- 5 obsolutnie upośledzonych osób, brali bokserow z listy, ale najwyzszych z najdluzszymi lapami i tak jak tuta

• Ja ostatnio zacząłem znowu pogrywać po sieci i najbardziej mnie wkurzają osoby wykorzystujące lagi i ładujące tyle haymakerów ile fabryka dała oraz lutujący jeden-dwa ciosy na głowe a 100 razy tyle na

Opublikowano

Też liczę na doszlifowanie gameplay'u ,bo niby wciągał i zły nie był coś jednak brakowało. Co warto dodać jeszcze? Powrót M.Tysona i dużo bardziej rozbudowana kariera. Mnie to bardzo cieszy bo ta z FN3 była słaba i nieciekawa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobrze znana gra posiadaczom nie tylko trzeciej części która mogę uznać za jedną z lepszych gier o tej tematyce. Gra w której było naprawdę czuć siłę ciosu, w której grafika była "małym" przełomem. Jak jest w czwartej odsłonie ? Po trailerze można zauważyć dość ciekawy pojedynek pomiędzy Tysonem a Alim. Sugerując się trailerem w 4 można by oczekiwać nie tylko nowych ciosów ale również ruchów u bokserów.Jako fan trzeciej części czekam z niecierpliwością na kolejnej info. Trailer poniżej.

TRAILER

Edytowane przez MrC-ek

Opublikowano

Co by nie pisac, FNR 3 byl i tak najlepsza gra bokserska, jaka do tej pory powstala, ze mega realistyczna grafika. Tymbardziej licze, ze tego nie spieprza i krol boksu bedzie jeszcze lepszy !

Opublikowano

również czekam z niecierpliwością :)

mam nadzieję że poprawią detekcję kolizji (to raczej pewne) i zastąpią szmacianą lalkę czymś na wzór endorphin - byłoby miodzio :)

do tego bardziej skupienie się na kombinacjach ciosów na nie na haymakerach i porządny system treningowy, bo ten z fn3 do dzisiaj śni mi się po nocach ;)

a o kwestii beznadziejnie długich (czasem dłuższych niż sama walka) loadingach wolę nie wspominać ;)

a wiadomo kiedy premiera ?

Opublikowano

pewnie graficznie będzie poziom zbliżony do FN3 plus dojdzie wreszcie nextgenowa animacja(bo ta z FN3 to kopiuj/wklej tej z ps2).W gameplayu liczę na to samo co Paweł czyli wzrost znaczenia kombinacji zamiast polowania na haymakery.

I tyle-dla lubiących boks ta seria to klasa sama dla siebie,nie ma dla niej konkurencji.

Opublikowano

Fajnie fajnie, mam FNR3 i gra jest naprawde swietna, jednak szczerze mowiac to watpie zeby FNR4 byl duzo lepszy od poprzednika - wszak czesc trzeca jest peza(pipi)ista.

A tak btw. to orientuje sie ktos, czy powstaje jakas gra na bazie MMA? Chetnie bym w cos takiego zagral (ale w stylu FNR, czyli realistycznym)

Opublikowano

Czekam z wywieszonym jęzorem tej produkcji, mam nadzieję że ta gra będzie bardziej przypominać FIGHT NIGHT:ROUND 2 bo "3" nie przypadła Mi kompletnie do gustu. Fajnie zrobiony trailer. Oby właśnie poprawili treningi :D

Opublikowano

Panowie wiem ze nie ma jeszce oficjalnej daty wyjscia FNR 4 ale ostatnio obiło mi sie o uszy ze gra ma sie pojawic w Marcu lub Lipcu 2009.

gdzies to czytalem albo usłyszalem w TV w jakims programie .Ktos ma jakies informacje nawet plotki :) kiedy mniej wiecej gra jest spodziewana ?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cytat z blog Tomasza Adamka:

(...)do zobaczenia wkrótce w Polsce. Przyjadę na kilka dni aby załatwić bieżące sprawy. Jedną z nich będzie podpisanie umowy z producentami gry komputerowej FIGHT NIGHT ROUND 4, na użyczenie wizerunku dla postaci boksera. Ciekawy jestem, jak będę wyglądał w wymiarze animacji komputerowej.(...)

http://www.tomaszadamek.com.pl/blog.php

Opublikowano

"Trójka" dawała radę, po czwartej części oczekuję usprawnienia najważniejszych elementów gameplaya i w sumie nie spodziewam się zbyt wielu poważnych zmian - nie wiem zresztą czy takowe są wskazane, bo mogłyby tylko zepsuć tę serię... Ale wierzę w twórców i myślę, że nie zawiodą tym razem.

Opublikowano

Dla mnie przy zadnej czesci nie zawiedli, a FN wiedzie prym wsrod boksu od paru ladnych lat, co roku przynoszac cos nowego i jeszcze lepszego niz edycja zeszloroczna...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grafika jeszcze ładniejsza niż w trójce ale animacja postaci dalej pozostawia wiele do życzenia :/ Myślałem,że pod tym względem gra będzie prezentować się lepiej

Opublikowano

No i jak ? Rostrzygnelo sie juz czy Adamek bedzie oficjalnie w grze ? Bo jakis czas temu czytalem, ze to nie bylo jeszcze przesadzone...

Opublikowano

Wszystkie zapowiedzi ida w dobra strone ale jednego mi zawsze brakowalo w FN3, a mianowicie zeby znokautowac zawodnika trzeba bylo ostro obic mu morde albo tulow porpzez kilka, czasem kilkanascie celnych trafien i to jest dobre ale na to potrzeba czasu, a przydalby sie element zaskoczenia, np: poczatek walki - przeciwnik bierze zamach ja sie schylam i wywalam mu upercutta z countera w ryjek ktory czysto trafia a ten pada na ziemie, albo chociaz zamroczy go na chwile.

No i druga rzecz ktora mi sie nasunela - czasami nei czuc mocnych ciosow, moglby tak ten nasz przeciwnik czasem oprzec sie jedna reka o ziemie albo o liny po takim kuku a nie stac twardo na nogach, moze ktos pomysli ze brakuje mi stylu ready 2 rumble i cos w tym jest, ale dla mnie po prostu rozgrywka po kilkunastu walkach stala sie schematyczna

Opublikowano
np: poczatek walki - przeciwnik bierze zamach ja sie schylam i wywalam mu upercutta z countera w ryjek ktory czysto trafia a ten pada na ziemie, albo chociaz zamroczy go na chwile.

ale takie coś można było zrobić juz w FN2 jaki FN3 wystarczy tylko dobrze zadać cioś i wyczuć moment .Nie jest to łatwe ale jak trafisz kolesia na poczatku walki czystym mocnym sierpowym w głowe czy też w żebra typ pada na deski lub zostaje zamroczony na dłuższą chwile.

Opublikowano

Czy byłem noobem czy nikt nie potrafił zadać takiego nokauta by przeciwnik już nie wstał w fnr3?

Edytowane przez stabik