Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

Opublikowano
Kapitalny ten NXE! Zainstalowałem go dzisiaj z płytki, pełen obaw czy aby nie dostanę RROD na Święta, ale ciekawość zwyciężyła. Zabawa z awatarem strasznie fajna (odzywa się w człowieku Casual). Tylko to bekanie takie troszkę płytkie, ale i tak bekałem ludzikiem dobre kilka minut, aż starsza mi zwróciła uwagę :rolleyes:

Wszystko jest teraz przejrzyste i nowoczesne, postarali się panowie z M$. Jedyny minus to zbyt skompresowany, bardzo fajny filmik startowy.

Apropo bekania, ostatnio odkryłem, że jak się przesunię głowę na dół/lewo/prawo/górę to beka się inaczej, to dopiero jazda ;).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano
a może to celowe zagranie byście kupowali dyski 120gb?

zainstalujecie 1-2 gry, kilka demek (jeśli się zmieszczą) i lipa

W czasie premiery myśleli o 120GB Elite? Sam nie wiem ...

Opublikowano
Wystarczy na jakiś czas, lepsze to niż 256 MB, które notabene i tak wystarczy do grania po prostu :).
Jak się NXE wrzuciło, to już przestaje wystarczać.... pamięciożerne toto...
Do większości gier starczy, ale już taka Forza2 żre 34MB! Memorka 256 to realnie 231. 231-128 (na NXE) = 103, czyli ma się 103 zamiast 256. Z ledwością save-y (i profile) upchnąłem na memorkę.
Opublikowano
a może to celowe zagranie byście kupowali dyski 120gb?

zainstalujecie 1-2 gry, kilka demek (jeśli się zmieszczą) i lipa

W czasie premiery myśleli o 120GB Elite? Sam nie wiem ...

MS mysli stopniowo - wyda cos nowego i potem pomysli co zrobic - przyklad, konsola CORE czyli zwyczajna konsola w dodatku bez memorki... Potem awaryjnosc, falocony, opusy, 20gb/60/elite, itd itd

Opublikowano
...konsola CORE czyli zwyczajna konsola w dodatku bez memorki...

edit: racja nie mialo oryginalnie, a juz chcialem za to sobie dac reke uciac ze byla a to sklepy robily takie niby packi ze dawali ja jako gratis co stalo sie standardem...podobna polityka jak z PS2, wyciaganie kasy na cos co i tak jest niezbedne i trzeba kupic przy zakupie konsoli...

dobrze ze wymyslaja, poprawiaja, bo cos sie dzieje, ale nie tylko oni tak robia...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano
A już przed świętami czapeczka mikołajowa za drobne 100 MS Points! Nie mogę się doczekać... <_<

Czapeczki nie ma, za to temat świąteczny rzucili... i to za free oO

Opublikowano

Czy ktos mi moze napisac, jak teraz sie usuwa aktualizacje z gier ? kiedys wystarczylo wejsc z zakladke system, podswietlic HD i wklepac kombinacje odpowiednia. Jak to teraz zrobic ?

EDIT: Tak samo - dzieki za odpowiedz (zla kombinacje wciskalem)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gry z 0 GS znikły (przynajmniej u mnie) z mygamercard :)

Opublikowano

Już od wczoraj ich nie ma. ;)

Opublikowano
Trzeba mieć wyjątkowe predyspozycje aby korzystać z tutoriala do "takiej pierdoły" :f

Każdy sposób dobry by zareklamować serwis, starają się jak mogą 8)

Opublikowano
Można sobie potrząsnąć kulą śniegową z przyjaciółmi... Ot taki bajer na raz i na święta.

no fajne to to

wesołych swiąt nawet po polsku piszą (co dziwi bo przecież u nas niby nie ma live'a)

no i po naciśnieciu "Y" to fale robimy

Opublikowano

No jasne, że tak.

Anyway, o co chodzi z tym bekaniem, bo jestem na tyle ograniczony, że funkcji tego avatara nie znam i tego, że on w ogóle jest nie rozumiem.

Opublikowano

To chyba działa jak się robi awatar, nie wiem czy później też, w każdym razie, musisz wcisnąć którąś gałkę, wtedy Twój "ludzik" beknie.

Opublikowano

Jak dla mnie NXE to padaka . mam monitor Benq GW2400 w rozdzialce full hd podlaczony z xboxem kabelkiem HDMI . Przed aktualizacja nie mialem problemow z filmami DVD odtwarzanymi na Xboxsie , tzn troszke byla ale , po wlaczeniu filmu pokazywal sie komunikat nie uzyskano bezpiecznego polaczenia HDCP , a za moment podlaczono do bezpiecznego lacza HDCP i jazda film lecial sobie w najlepsze . Teraz nie ma bata nie ruszy tzn ruszy ale dzwiek slysze , ale obrazu brak jest tylko logo xboxa i klops , czy to oryginal , czy przegrywany , tylko dvixy dziala . Przy DD wywala brak bezpiecznego polaczenia HDCP i padak . W glownym menu pokazuje odtworz plyte DVD ale juz w zakladace filmy , zrodlo plyta DVD jest niedostepne (nie podswietlone) . Dodam ze moj monitor ma wejscie na HDMI , DVI i D-SUB i tak na HDMI filmy nie dzialaja , na kablu HDMI - DVI to samo , na D-SUB dziala wporzo .

Jednym slowe dla mnie PADAKA na maxa

Opublikowano

Da sie ustawic, zeby zawsze gra odpalala sie z dysku?

Dzis zainstalowalem gowa 2, przechodze z interfejsu do gry i jest caly czas tak samo cicho, w menu naciskam start i zaczyna chodzic plyta.

Dalem po resecie konsoli i od razu przyjalem zaproszenie do gry, pogralem kilka minut i konsola chodzila bardzo cicho, nie bylo doczytywania z plyty, wyszedlem z meczu i w menusach znowu zaczelo sie z plyty doczytywac.

Dysk kupilem nowy z robsona