Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

nie do końca horror, bo pomieszany z science fiction, ale obczaj attack the block - dobry, zabawny i brytyjski

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 371,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cockneys vs. Zombies jest nowy (2012) i jeśli szukasz brytyjskiego horroru komediowego to nie da się lepiej trafić. NO I GRA TAM BRICK TOP ZE SNATCH

bricktop.jpg

Edytowane przez mate5

Opublikowano

czekam jeszcze na inne propozycje.

wzięło mnie też ostatnio na coś w stylu Project Monster (Cloverfield). Ogladałem Wojne Światów, itp. chodzi mi o tego typu filmy z duzym rozmachem, Godzille odpadają bo oglądałem. Najczarniejsza godzina 3d to coś w tym stylu?

Opublikowano

Najczarniejsza godzina to jest dla mnie średniak taki 4-5/10. Raczej nie warto, aczkolwiek pomysł był nawet nawet. 

2012? Pojutrze? Dzień Niepodległości? 

Chodzi Ci o filmy katastroficzne czy coś w ten deseń? 

Opublikowano

wzięło mnie też ostatnio na coś w stylu Project Monster (Cloverfield). Ogladałem Wojne Światów, itp. chodzi mi o tego typu filmy z duzym rozmachem, Godzille odpadają bo oglądałem. Najczarniejsza godzina 3d to coś w tym stylu?

Widziałeś wszystkie 28 + 2 filmy o Godzilli? Nieźle.

Szukam dobrego filmu gangsterskiego spoza euroatlantyckiego kręgu kulturowego (najlepiej z Azji). Noc, neony, dużo przemocy, ale mało zabójstw i broni palnej.

Opublikowano

2012? Pojutrze? Dzień Niepodległości? 

Chodzi Ci o filmy katastroficzne czy coś w ten deseń? 

Chodzi mi raczej o filmy science-fiction, katastroficzne, z dużym rozmachem jak cloverfield. Z czymś paranormalnym itp. W cloverfield fajna była scena, gdy żołnierze w ciemnopomarańcxowym oświetleniu napierali na bestię (przypomniało mi to MW2 tak btw). Duży rozmach, walące się budynki, ogromna bestia itp. Wojna Światów też wpasuje się w moje gusta.

Widziałeś wszystkie 28 + 2 filmy o Godzilli? Nieźle.

No wiadomo że nie wszystkie, bo tych starych nie ruszałem, ale z tych nowych owszem. Zresztą trochę mi się to przejadło.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Super 8 / Pacific Rim
Opublikowano

Odpuść sobie Darkest Hour, co na początku wydaje się strzałem w dziesiątkę za chwilę okazuje się rzutem daleko obok tarczy. Nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co polecicie z filmów przygodowych w stylu Indiany Jonesa/Skarbu narodów/Bibliotekarza?

Coś takiego przygodowego z motywem skarbów, takie dobre filmidło na popołudnie. :)

Opublikowano

Dobry, zły i zakręcony

Mumia 1,2,3?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Sahara z Matthew McConaughey'em i Penelope Cruz (lekko w stylu Uncharted) ewentualnie serial Relic Hunter z Tia Carerre (taki miks Larry z Indianą).

Opublikowano
  • Autor

Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro :) Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd.

Opublikowano

@Guernica @Farmer

Oglądałem. :(

Tylko Sahary nie, ale to sprawdzę. 

A jakieś filmy o baseballu/koszykówce w czasach głębokiego rasizmu w USA? 

Czyli np. ktoś tworzy czarnoskórą drużynę w kosza/zatrudnia gracza w baseballu w czasach gdy czarnoskórzy są poniżani i w ogóle. Granie bark w bark czarny z białym.

Coś w stylu nowego "42" albo Droga sławy. 

Opublikowano

jakie polecacie filmy z tego roku które wszyszły już na DVD?

Opublikowano

Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro :) Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd.

caly Miyazaki

Opublikowano

obczaj wszystkie filmy studia ghibli , większość jest w podobnych klimatach (czyli film rodzinny ale z mrocznymi elementami)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Filmy_Ghibli

(sam wszystkich nie widziałem)

powiem tylko że grobowiec świetlików to najsmutniejszy film jaki widziałem

Opublikowano

42

Oblivion

Drogówka

Likwidator

Gangster Squad

To tak ode mnie polecam.

Natomiast dużo świetnych jeszcze nie miało premiery DVD jak MoS, Iluzja, IM3, F&F6 czy Star Trek 2. 

Opublikowano
  • Autor

obczaj wszystkie filmy studia ghibli , większość jest w podobnych klimatach (czyli film rodzinny ale z mrocznymi elementami)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Filmy_Ghibli

(sam wszystkich nie widziałem)

powiem tylko że grobowiec świetlików to najsmutniejszy film jaki widziałem

nom, dzisiaj będzie Ponyo :) wczoraj był Howl's Moving Castle, dosyć niezły.

Opublikowano

The Place Beyond The Pines (Drugie Oblicze), tzn. w Polsce wyszedł w tym roku, bo USA 2012.

Opublikowano

wczoraj obejrzalem Passion (2012) i potrzebuje czegos na odtrucie.. 

Opublikowano

Co polecicie z filmów przygodowych w stylu Indiany Jonesa/Skarbu narodów/Bibliotekarza?

Coś takiego przygodowego z motywem skarbów, takie dobre filmidło na popołudnie. :)

Milosc, szmaragd i krokodyl!

Opublikowano

Takie klasyki to po kilka razy obejrzane. :)

Opublikowano

Są jakieś fajne filmy rozrywkowe z arabami (terrorystami) w tle?

Opublikowano

A co? Chcesz się rozerwać?