Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

ale mate....owi chodziło o jego prowokacje, ja przecież nie prowokowałem. dlaczego mnie atakujesz ? dziewczyna zdradza ? mobbing ? za mało żelaza i witamin z grupy b ?

no a mi chodzi o to, że ty uznajesz to za horror ja nie i wtedy była by kolejna internetowa wojna bo wszędzie musisz się z swoim męskim ego wtrynić i pokazywać reszcie na forum, że jesteś samcem alfa. Mówię jak jest, ale nie atakuje. 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

przecież już napisałem, że się z tobą nie zgadzam i to wszystko. to ty jakoś podświadomie uznałeś, że chciałbym się jeszcze o to z tobą kłócić. piszesz, że nie chcesz mnie wywoływać do tablicy i jednocześnie robisz to. zapomniałeś rano tabletek z magnezem, czy koniecznie chcesz zostać drugim kanabisem ?

Opublikowano

ale mate....owi

Może być "mateuszowi".

Opublikowano

Jezus, Kazub, jaki Ty jestes niemily i oschly w stosunku do innych uzytkownikow !

Opublikowano

4 miesiące, 3 tygodnie, 2 dni

Opublikowano

"W komunistycznej Rumunii studentka zachodzi w niechcianą ciążę. Przyjaciółka obiecuje pomóc jej w przeprowadzeniu nielegalnej aborcji."

mit b fun

Opublikowano

ew. ลุงบุญมีระลึกชาติ

Opublikowano

Coś lekkiego na wieczór ? Zupełnie nie wiem za co się zabrać.

Kings of Summer albo Way way back widziałeś?

Opublikowano

Coś lekkiego na wieczór ? Zupełnie nie wiem za co się zabrać.

Polecam film "Lśnienie", lekka komedia dla każdego.

Opublikowano

coś podobnego (i również dobrego) do kolekcjonera kosci lub kolekcjoner ?

Opublikowano

w sensie mroczny psychotriler? seven, prisoners (labirynt)

Opublikowano

Odkupienie (Resurrection)

Opublikowano

Sprawdź Alone Came The Spider (W Sieci Pająka), prequel Kolekcjonera, Freeman znowu gra tego samego detektywa, bez rewelacji, ale w podobnych klimatach.

Opublikowano

A cos podobnego do Prisoners wlasnie? Taki dobry thriller z napieciem do konca najlepiej nowszy. Wszystkie klasyki chyba widzialem

Opublikowano

Szukam jakichś wartych uwagi filmów przygodowych

są takie?

Opublikowano

Dla tych którym podabał sie Grave Enconters polecam horror "Entity". Cos podobnego tylko nie krecone z ręki.

Opublikowano

Filmy przygodowe, kojarzy mi się tylko Sahara, Mumia, Skarb Narodów, Klejnot Nilu i Wyspa Piratów (Cutthroat Island).

Opublikowano

Indiana Jones.

dzieki, juz sciagam

Tylko tego najnowszego nie  ściągaj przypadkiem :P

Opublikowano

Filmy przygodowe, kojarzy mi się tylko Sahara, Mumia, Skarb Narodów, Klejnot Nilu i Wyspa Piratów (Cutthroat Island).

No właśnie nabrałem ochoty na takie głupoty tylko chyba wszystkie już widziałem i większość poza indianą jonsem (1,2,3) to raczej średniaki, albo kiszki

Opublikowano

Może Kopalnie Króla Salomona, Miłość Szmaragd i Krokodyl, serial Szogun, stary (koniecznie) Ben Hur, Lawrance z Arabii (kozak!)...