Opublikowano 27 stycznia 201411 l ale mate....owi chodziło o jego prowokacje, ja przecież nie prowokowałem. dlaczego mnie atakujesz ? dziewczyna zdradza ? mobbing ? za mało żelaza i witamin z grupy b ? no a mi chodzi o to, że ty uznajesz to za horror ja nie i wtedy była by kolejna internetowa wojna bo wszędzie musisz się z swoim męskim ego wtrynić i pokazywać reszcie na forum, że jesteś samcem alfa. Mówię jak jest, ale nie atakuje.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l przecież już napisałem, że się z tobą nie zgadzam i to wszystko. to ty jakoś podświadomie uznałeś, że chciałbym się jeszcze o to z tobą kłócić. piszesz, że nie chcesz mnie wywoływać do tablicy i jednocześnie robisz to. zapomniałeś rano tabletek z magnezem, czy koniecznie chcesz zostać drugim kanabisem ?
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Jezus, Kazub, jaki Ty jestes niemily i oschly w stosunku do innych uzytkownikow !
Opublikowano 28 stycznia 201411 l "W komunistycznej Rumunii studentka zachodzi w niechcianą ciążę. Przyjaciółka obiecuje pomóc jej w przeprowadzeniu nielegalnej aborcji." mit b fun
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Coś lekkiego na wieczór ? Zupełnie nie wiem za co się zabrać. Kings of Summer albo Way way back widziałeś?
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Coś lekkiego na wieczór ? Zupełnie nie wiem za co się zabrać. Polecam film "Lśnienie", lekka komedia dla każdego.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l coś podobnego (i również dobrego) do kolekcjonera kosci lub kolekcjoner ?
Opublikowano 30 stycznia 201411 l coś podobnego (i również dobrego) do kolekcjonera kosci lub kolekcjoner ? Odkupienie (Resurrection)
Opublikowano 2 lutego 201411 l coś podobnego (i również dobrego) do kolekcjonera kosci lub kolekcjoner ? Sprawdź Alone Came The Spider (W Sieci Pająka), prequel Kolekcjonera, Freeman znowu gra tego samego detektywa, bez rewelacji, ale w podobnych klimatach.
Opublikowano 2 lutego 201411 l A cos podobnego do Prisoners wlasnie? Taki dobry thriller z napieciem do konca najlepiej nowszy. Wszystkie klasyki chyba widzialem
Opublikowano 4 lutego 201411 l Dla tych którym podabał sie Grave Enconters polecam horror "Entity". Cos podobnego tylko nie krecone z ręki.
Opublikowano 4 lutego 201411 l Filmy przygodowe, kojarzy mi się tylko Sahara, Mumia, Skarb Narodów, Klejnot Nilu i Wyspa Piratów (Cutthroat Island).
Opublikowano 4 lutego 201411 l Indiana Jones. dzieki, juz sciagam Tylko tego najnowszego nie ściągaj przypadkiem
Opublikowano 4 lutego 201411 l Filmy przygodowe, kojarzy mi się tylko Sahara, Mumia, Skarb Narodów, Klejnot Nilu i Wyspa Piratów (Cutthroat Island). No właśnie nabrałem ochoty na takie głupoty tylko chyba wszystkie już widziałem i większość poza indianą jonsem (1,2,3) to raczej średniaki, albo kiszki
Opublikowano 5 lutego 201411 l Może Kopalnie Króla Salomona, Miłość Szmaragd i Krokodyl, serial Szogun, stary (koniecznie) Ben Hur, Lawrance z Arabii (kozak!)...