Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 370,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zarzuciłem pierwszym lepszym linkiem z brzegu. Każdy tytuł z osobna można sobie na FW sprawdzić.

Opublikowano

Z postapo (z nutą cyberpunku) warto jeszcze zapoznać się z MARK 13 (Hardware):

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zarzućcie mi szybko tytuły polskich filmów, które warto wywieźć za granicę. Chodzi mi zarówno o serious shit jak Idy, Róże i inne Smarzowskie, jak i perełki pokroju Dnia Świra czy Chłopaki nie płaczą. Starocie też mogą być.

Warunek: dostępność w internetowej bibliotece.

Opublikowano

Co polecacie z filmów akcji z ostatnich ~5 lat? Tylko bez superbohaterów

Opublikowano

Zarzućcie mi szybko tytuły polskich filmów, które warto wywieźć za granicę. Chodzi mi zarówno o serious shit jak Idy, Róże i inne Smarzowskie, jak i perełki pokroju Dnia Świra czy Chłopaki nie płaczą. Starocie też mogą być.

Hydrozagadka,Pociąg, Dług, Psy, Nóż w wodzie, Krótki film o zabijaniu, Salto, Popiól i Diament

Opublikowano

Przypadek

Opublikowano

Wojciech Jerzy has i święta trójca: rękopis znaleziony w Saragossie, pętla i sanatorium pod klepsydrą.

Opublikowano

Koleżanko, a gdyby tak każdy chciał wywozić dobre filmy z Polski, to niedługo w kraju zostały by same szmiry. 

W ten sposób dobrych filmów zostałoby mniej dla nas. Polaków.

Opublikowano

z żuławskiego coś może. "opętanie" albo "diabła". chociaż to pierwsze trudno nazwać filmem polskim. a ty w ogóle chcesz to pokazywać komuś kto nie ogarnia polskiego?

Opublikowano

Co polecacie z filmów akcji z ostatnich ~5 lat? Tylko bez superbohaterów

jeśli nie widziałeś, to oczywiście the raid, czyli prawdopodobnie najlepszy film akcji, jaki kiedykolwiek powstał 

Opublikowano

Ong Bak > The Raid

Ale oba super, tylko jeden trochę mniej.

ong bak na zawsze w moim sercu, to był szał, nowa jakość, ale to stricte kino martial arts. natomiast raid jest bardziej action, jest tam wszystko - bijatyka, rzeźnia i strzelanina, wszystkie chwyty dozwolone, mega dynamika, choreografia, adrenalina. OSOM 

Opublikowano

Ej jakis horror z tych nowszych ktory naprawde potrafi dac widzowi wycisk? Kreca jeszcze jakies dobre w ogole?

Opublikowano

Ej jakis horror z tych nowszych ktory naprawde potrafi dac widzowi wycisk? Kreca jeszcze jakies dobre w ogole?

oculus? It follows? sinister?

Opublikowano

Mnie to juz chyba zaden horror nie przestraszy. Ogladam zawsze w nocy, 23-24 i przewaznie mnie nudza gdyz pol filmu jest o niczym, a dopiero potem cos sie zaczyna dziac ale wtedy to przewaznie wala jump scary i tyle.

Licze na sinister 2, jak to nie wypali to ostatnia nadzieja jest obecnosc 2 w 2016.