Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Poczekaj na oficjalne potwierdzenie ;] Jeśli by odszedł nie była by to wielka strata ...na pewno pod względem sportowym. Raul ostatnio to cień samego siebie nic nie dający drużynie :]

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Troche Man City przegina...

Według angielskiej gazety News of the World, Yaya Toure, który przeszedł z Barcelony do Manchesteru City, jest najlepiej opłacanym piłkarzem Premier League. Na konto Piłkarza z Wybrzeża Kości Słoniowej, który od tego sezonu będzie grał z rodzonym bratem w jednym klubie, ma wpływać co tydzień 185 tysięcy funtów. Kwota ta ma ulec zmianie, gdy w życie wejdzie nowe prawo podatkowe i wzrosnąć do 221 tysięcy funtów.

Lada dzień ma jeszcze przyjsc James Milner za ~25 mln <_< Moze City chce grac w jakas nowa odmiane, gdzie gra sie po 20 ?

Opublikowano

Jedna jedenastka do ligi,druga do pucharu kraju,trzecia do pucharu ligi a czwarta do ligi europy ...proste :]

Opublikowano

I wszyscy w klubie beda szczesliwi :thumbsup: Szkoda, bo bedzie ciezko wybrac kogos z City do fantasy premier league :confused:

Opublikowano

Może chcą jeszcze do komplety dołożyć zwycięstwo w lidze rezerw :D .

Opublikowano

Co za debile, tylko kasa im w głowie...

HALA MADRID!!!!!111

Opublikowano
  • Autor

City wcale nie przegina bo Chelsea i MU mają po 20 świetnych piłkarzy . Pozbędą się Petrova , Bożinova , Santa Cruza , Caicedo czy Bellamyego . Już w zimowym okienku zrobili czystkę pod przyjście gwiazd . W Anglii sezon jest morderczy hehe

No i Robinho niech spada !!!

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

Joao Moutinho

Sporting Lizbona --> FC Porto

Opublikowano

542946-6606256-317-238.jpg

Dmytro Czygrynski

FC Barcelona --> Shachtar Donieck

:lol: Jak na razie Guardiola nie ma smykałki do transferów... ;]

Opublikowano

A Pique i Dani Alves to nie jego transfery?

Opublikowano

Alves nie jest wat tych pieniędzy. Przecież to facet który piłki nie umie dośrodkować. I nic dziwnego, że w kadrze oglądał plecy Maicona na prawej obronie.

Opublikowano

Najlepszym trasnferem Guardioli byl zakup Ovrebo na jeden dzien.

Opublikowano

Kamil Glik

Piast Gliwice -> Us Palermo

Laurent Koscielny

Lorient -> Arsenal, 10.000.000?

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Kamil Glik

Rozwalają mnie takie transfery. Ze dwa sezony na ławce jak nie na trybunach i powrót z podkulonym ogonem w najlepszym razie do ekstraklasy albo i koniec kariery :thumbsup:

Opublikowano

No to Frey może się już żegnać z pozycją pierwszego bramkarza Violi :P

Opublikowano

Kamil Glik

Rozwalają mnie takie transfery. Ze dwa sezony na ławce jak nie na trybunach i powrót z podkulonym ogonem w najlepszym razie do ekstraklasy albo i koniec kariery :thumbsup:

Jakoś uzasadnić możesz? Czy po prostu widząc transfer Polaka od razu kpisz?

Opublikowano

Kamil Glik

A widziałeś ostatnio jakiś dobry transfer Polaka z Ekstraklasy za granicę?

Podkreślam Ostatnio i ma być sprawdzony więc Lewandowski odpada

Opublikowano

Kamil Glik

No jakoś tak mi się przypomina błyskotliwa kariera polskiej nadziei Radomatu. Jeden udany sezon w Bełchatwie - > 2 sezony siedzenia na trybunach w Palermo po czym płacz, tupanie nóżkami i "koniec kariery". Po przepiciu i przegraniu w kasynach całej kasy Radzio doszedł do wniosku, że by sobie jednak jeszcze piłkę pokopał. Zdecydował się na przejście do Widzewa podobno poprzedzając decyzję esemesem do Benhałzera "Trenerze, jak pójdę do I ligi to mogę liczyć na powołania ?". No i co ? Okazało się, że I liga dla Matusiaka to za wysokie progi i że może sobie co najwyżej z ławki czasem wejść. Oczywiście od razu zaczęły się foszki. Ostatecznie po jednej rundzie został wyciągnięty z litości przez starego znajomego Lenczyka do Cracovii.

Przykładu coraz bardziej staczającego się Smolarka (liga chińska :good: ) chyba nie trzeba przytaczać. A wszystko przez to, że mu się wydawało, że poradzi sobie w Hiszpanii :potter:

Takich przykładów jest na pęczki i naprawdę trudno oczekiwać, żeby Kamil Glik błyszczący w <fanfary> Piaście Gliwice odnalazł się w drużynie z górnej połówki Serie A.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

No jakoś tak mi się przypomina błyskotliwa kariera polskiej nadziei Radomatu. Jeden udany sezon w Bełchatwie - > 2 sezony siedzenia na trybunach w Palermo po czym płacz, tupanie nóżkami i "koniec kariery".

Matusiak był w Palermo pół sezonu, a nie dwa.

Opublikowano

Juliano Belletti

Chelsea --> Fluminese

Opublikowano

Pedro Leon, 10 milionów ojro

Getafe --> Real

w menadżerze był dobry

Opublikowano

W rzeczywistości też. Jeden z lepszych Hiszpanów, którzy jeszcze nie grają w Barcelonie ani Realu.

Zostają, hm... po odejściu Silvy do Anglii zostaje Jesus Navas. Ktoś jeszcze? Może Javi Martinez, może Llorente. Ale nie wiem, czy oni w ogóle by grali w jedenastce Realu lub Barcy. Szkoda, że taki talent jak Azpilicueta poszedł do Marsylii. Może jeszcze wróci do ojczyzny. Oby chociaż dostawał tam we Francji szansę w pierwszym składzie.