Opublikowano 22 czerwca 20159 l Tevez zostaje? Pogby by było szkoda strasznie. Morate zastąpi na luzaku Mandżukic. Choc za 100 baniek (chore) to niech idzie. Za to mozna kupic 2 topowych grajków. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez Kałach
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Juve robi mądre transfery, Prędzej sprowadza kogos za 8-10 baniek, któremu kończy sie kontrakt , lub jest niechciany w klubie lub nie bedzie dla niego miejsca etc. Złapie okazje poprostu.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Krzysztof Mączyński rozwiązał dzisiaj kontrakt z chińskim Guizhou Renhe - poinformował na Twitterze menedżer Tomasz Magdziarz. Faworytem do zatrudnienia ponoć Śląsk :potter:
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Cech już praktycznie dogadany do Arsenalu. Podobno 11 milionów funtów. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez ragus
Opublikowano 24 czerwca 20159 l W sumie obydwaj w dorosłą piłkę wchodzili z metką bardzo zdolnych piłkarzy, Andrea jak to włoch w jego wieku, musiał tułać się po wyporzyczeniach, a Iago zrobił błąd przechodząc do Juve w tak młodym wieku. Też mam obawy co do tego jak sprawdzi się w większym klubie, za to sprzedaż Andrei chyba byłaby błędem (z drugiej strony 2-ga linia to najmniejszy kłopot Romy).Ciekawe jak włoskie kluby będą wyglądać po okienku, kilka ciekawych transferów już jest, kilka w sferze plotek a i niespodzianki też będą (jak zawsze).
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Heitinga wraca do Amsterdamu Jezu, jaki jestem szczęśliwy teraz, swego czasu był to jeden z moich ulubionych graczy w Ajaksie
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Jeszcze Rafa i Wesley i mamy najlepsze talenty tamtego pokolenia z Ajaxu.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Rafa gra od jakiegoś czasu tak, że nawet w Ajaksie by go nie chcieli.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Van der Vaart w Betisie teraz gra, nie? No. Tevez w Boca Juniors. Edytowane 27 czerwca 20159 l przez Ludwes
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Vidal w Arsenalu praktycznie pewny, po Copa America będzie ogłoszony także jeszcze jakieś wzmocnienie obrony i Higuain i myślę, że mistrzostwo jest w zasięgu Gunnersów hehe. A i Schneiderlin ponoć w United.
Opublikowano 1 lipca 20159 l Vidal w Arsenalu praktycznie pewny, po Copa America będzie ogłoszony także jeszcze jakieś wzmocnienie obrony i Higuain i myślę, że mistrzostwo jest w zasięgu Gunnersów hehe. A i Schneiderlin ponoć w United. Jeszcze jakiś przeciętny chociaż trener by się przydał.
Opublikowano 3 lipca 20159 l W Mediolanie coraz więcej przylotów. Miranda i Murillo wylądowali w Interze, a Bacca i Luiz Adriano w Milanie. Edytowane 3 lipca 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 3 lipca 20159 l Z Falcao beka, znowu będzie się kopać po czole pewnie, ciekawe jaką tygodniówkę ma od romka.
Opublikowano 3 lipca 20159 l Sylvain Distin - Everton ---> AFC Bournemouth (gość ma 38 lat, można? można) Shinji Okazaki - Mainz ---> Leicester Jose Holebas - AS Roma ---> Watford (kurde, czyli w Romie zostanie Cole, a chciałem żeby wrócił do BPL)
Opublikowano 3 lipca 20159 l Zobaczycie że Falcao sie sprawdzi. edit duzo zalezy od trenera. Jesli Mou dalej bedzie zamulał Chelsea to Falcao niepotrzebny. Edytowane 3 lipca 20159 l przez Kałach
Opublikowano 4 lipca 20159 l Falcao na ta chwilę to i w gks bełchatów byłby niepotrzebny. Do Widzewa na 4 ligę może przyjść
Opublikowano 4 lipca 20159 l Flakao na bank ma blachy przebite, gościu wygląda starzej niż taki Yepes
Opublikowano 4 lipca 20159 l Bez przesady. Próbowałem kiedys znaleźć zdjęcie młodego Diego Costy... No nie znalazłem.
Opublikowano 4 lipca 20159 l Wygląda na te 30. Nie przesadzajcie. Duzo bedzie zalezec od jego motywacji, bo grać potrafi.