Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Jasne - na pewno każdy dla kasy by poszedł do średniaka premiership -_-' Ale jednak Real to co innego. A Kaka już wielokrotnie chciał podwyżki tyle, że zarząd Milanu "twardo" negocjował. I gadka o zarabianiu jest tu jak najbardziej na miejscu

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 786,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

W wywiadzie dla La Gazetty "Uncle Fester" tłumaczy czemu Milan sprzedaje Kake co w połączeniu z oficjalnym komunikatem Chelsea(jedynego konkurenta w walce o Ricardo) o braku oferty,pozwala przypuszczać,że Iszy Crack niedługo zostanie oficjalnie zaprezentowany na SB.

Opublikowano

"Danijel Pranjic, grający do tej pory w holenderskim SC Heerenveen związał się kontraktem z wicemistrzem Niemiec - Bayernem Monachium."

"Niemcy zapłacili za niego 10 milionów euro."

Opublikowano

- Kaka podpisał już kontrakt z Realem Madryt - oświadczył popularny "Zizou". - Będę szczęśliwy, jeśli Kaka będzie grał z numerem 5, który niegdyś należał do mnie. Zapewniam, że nie będę zazdrosny - oznajmił wyraźnie zadowolony Francuz.

no to mamy chyba mocny hit transferowy. ciekawe kogo sprowadzi milan ;]

Opublikowano

Najpewniejszy wydaje sie Hernanes.

Kij z Kaka, od dwoch lata gra dno, Milan robi swietny interes.

Opublikowano

zgadzam sie. za 65 milionow euro mozna kupic nawet ze 3 klasowych pilkarzy.

Opublikowano

A jak dobrze poszukać to jeszcze więcej niż tylko trzech ;) Sporo jest młodych, za(pipi)istych piłkarzy, którzy wcale drogo nie kosztują.

Opublikowano
Ojej, hiszpanskie szmatlawce to juz od 3 lat sprzedaja Kake do Realu. Polecam mniej czytania onetu a wiecej bardziej wiarygodnych zrodel.

Dzisiejsze oswiadczenie Kaki: "Miliony kibiców rossonerich wiedzą, że dokonałem już wyboru. Powiedziałem, że zostaję. Dajcie mi już spokój, proszę".

I tyle w tym temacie.

; )

ale przyznaje wam racje. 65 baniek to duzo za duzo. Milan moze poszlec za taka kase :crazy: .

Opublikowano

Zidane podobno wolał kupić Ribery'ego, lepszy gracz za mniejszą kasę. Kaka w sumie i w popularności, i poziomie sportowym nieco upadł ostatnio, więc trochę kiepski transfer. Jak Zidane przechodził do Realu to było to wydarzenie innej rangi.

Opublikowano

z riberym nie wiadomo do konca, ponoc perez ma zamiar leciec do mynsen i gadac z zarzadem bajernu w sprawie riberego.

w sumie za dobra kase + jakis sneijder lub van der vaart moznaby sie skusic. trzeba kuc zelazo poki gorace (czyt. poki real szasta kasa)

bayern juz oficjalnie interesuje sie neurerem, pandevem i jakims cieniasem z holandii.

Opublikowano
Ojej, hiszpanskie szmatlawce to juz od 3 lat sprzedaja Kake do Realu. Polecam mniej czytania onetu a wiecej bardziej wiarygodnych zrodel.

Dzisiejsze oswiadczenie Kaki: "Miliony kibiców rossonerich wiedzą, że dokonałem już wyboru. Powiedziałem, że zostaję. Dajcie mi już spokój, proszę".

I tyle w tym temacie.

; )

ale przyznaje wam racje. 65 baniek to duzo za duzo. Milan moze poszlec za taka kase :crazy: .

No, ale przeciez te posty sie nie wykluczaja. W pierwszym napisalem, ze nie wierze w transfer Kaki skoro on sam nie chce odchodzic i zarzad rowniez wtedy wypowiadal sie w tej sprawie negatywnie, a w drugim stwierdzilem, ze to dobrze, ze odchodzi. Pisalem to juz przy okazji rzekomego transferu do Man City w zimie. Kaka to cien samego siebie i trzeba go opchnac kazdemu frajerowi, ktory wyklada za tego zawodnika duza kase.

Tak czy siak, wyjasni sie to w poniedzialek. Dzis Zidane mowil, ze juz podpisano kontrakt, potem sam Perez to zdementowal. Takze zobaczymy.

Opublikowano

Podobno Chelsea chce Pirlo za... 30 mln. Boze, zeby to byla prawda. Opylenie ogorkow: Kaki i Pirlo za 90 baniek, rewelacja.

Opublikowano

W sumie to Milan nie traci tak dużo,a wręcz zyskuje.Jeśli wróci do nich Gourcuff to nie powinni znacząco odczuć straty Kaki.Francuz miał świetny sezon i nie bez powodu porównywany jest z wielkim Zizou.Wróżę mu świetna karierę :)

Opublikowano

Przeciez sprawa Gourcuffa jest juz zamknieta od kilkunastu dni;] Zostaje w Bordeaux.

Opublikowano
Przeciez sprawa Gourcuffa jest juz zamknieta od kilkunastu dni;] Zostaje w Bordeaux.

Nie wiedziałem... to Milan traci naprawdę dużo :) Ciekawe kto u nich za rozgrywanie się weźmie jeśli Pirlo rzeczywiście opuściłby Milan.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jest wielu dobrych pilkarzy do kupienia, tanszych niz Pirlo i grajacych lepiej. Zobaczy sie. Plotek jest cala masa i chyba nie ma sensu poki co sie nimi jarac. Wydaje sie, ze przyjdzie Adebayor, no ale will see...

Opublikowano

Mogli chociaż do tych 65 baniek dorzucić Van der Vaarta. Kur.wa, miał iść do City za stówę :/

Opublikowano

Obso jest dziwny. Najpierw się chwali, że Milan w ciągu ostatnich 5 lat miał najwięcej sukcesów w Lidze Mistrzów. A później, jak po kolei odchodzą wszyscy ci, którzy się do tych sukcesów przyczynili - to mówi, że "oni i tak byli słabi".

Opublikowano

Nie wiedziałem... to Milan traci naprawdę dużo :) Ciekawe kto u nich za rozgrywanie się weźmie jeśli Pirlo rzeczywiście opuściłby Milan.

Jestem pewny, że nie puszczą go w ogóle z Milanu ; ). A co do Kaki to wreszcie stało się to co było zapowiadane od dłuższego czasu. Mam nadzieje, że wyjdzie mu to na dobre zwłaszcza w kwestii sportowej.

Opublikowano
  • Autor
Ale jaja . Ruud van Nistelrooy wraca na wyspy!!! Tottenham dał za niego 1,25 mln funtów .

Podaję za Anglia.goal.pl . Oni tam baboli nie dają .