Posted January 13, 200916 yr Techland zapowiedział drugą część Call of Juarez. Trafi na PS3, X360, PC w tym roku. "Call of Juarez: Więzy Krwi przenosi gracza na dziki zachód: od zdewastowanej wojną secesyjną Georgii, aż po azteckie ruiny w Meksyku. Gracze będą mogli wcielić się w obu braci McCall – znanego wszystkim z Call of Juarez Ray’a oraz Thomasa, odsłaniając historię pełną chciwości, żądzy i bezprawia. Wszystko to będzie się działo na najbardziej dzikim zachodzie jaki kiedykolwiek widzieliście." http://www.onlinecenter.pl/3980/Aktualnosc...Wiezy-Krwi.html
January 13, 200916 yr nie będzie klechy? łeeeeeee czytanie biblii na zmyłkę było najlepszym motywem w jedynce
January 13, 200916 yr ray to był ten dzieciuch przecież, czy mi się rypie? edit: rypie mi się i to zdrowo;] będzie klecha, za(pipi)iście
January 13, 200916 yr Demo bylo srednie i mnie nie zainteresowalo, nie sadze aby 2 byla lepsza. Jakos polacy nigdy nie moga zrobic dobrej gry poza Painkillerem
January 13, 200916 yr e tam. Jedynka była dobra... mnie sie podobaly lokacje... multi tez nie byl slaby, chociaz mogliby sie bardziej postarac.
January 13, 200916 yr jedynka była na poziomie, tylko te etapy "skradankowe" i sekcje skakane były zrąbane dokumentnie jak się śmigało klechą to morda się sama cieszyła
January 13, 200916 yr Niech lepiej najpierw skończą Dead Island i Warhounda Chociaż w CoJ2 również z chęcią bym zagrał. W jedynkę na pececie całkiem przyjemnie mi się grało.
January 13, 200916 yr Author Przy Call of Juarez nie trzeba było szukać wydawcy, więc wiadomo która gra miała priorytet.
February 26, 200916 yr No dwójeczka to zupełnie inny poziom, niż jedynka. Zainteresowanym polecam cieplutki jeszcze trailer - dostępny także w HD: http://www.gametrailers.com/game/10693.html Diabeu - nie ma Billego, tutaj raczej można się zastanawiać, który z braci jest gorszy, który zabił więcej ludzi i zniesławił więcej córek szeryfów
February 26, 200916 yr dodatkowa obaj to południowcy, może jakaś mini gra z paleniem krzyża? czy polowanie na małe czarne?
February 26, 200916 yr Trzymam kciuki za techland... Mam nadzieje na GUN w wersji bigger better & more badass :evil: .Po tym Debucie zapowiada się nieżle ale debut to nie wszystko .
May 6, 200916 yr Liczę że CoJ2 będzie całkiem dobry... Pierwsza część była nie najgorsza, jeśli panowie z techland poprawią błędy, gierka będzie dobra, jak nie bardzo dobra. Póki co prezentuje się ładnie więc trzeba być dobrej myśli!
May 7, 200916 yr Western na Dzikim Zachodzie... Wstyd przyznac ale #1 przegapilem... Ale postaram sie to jednak wkrotce nadrobic... I oczywiscie wygladam dwojki...
May 8, 200916 yr To wciaz duzo za takiego crapa - opinie wyrazam po demku, zas 2 czesc mimo ze wersja PC bedzie PL to konsolowa bedzie angielska.
May 14, 200916 yr Playtest Co prawda pisany na wersji PC, ale ogólne odczucia pewnie będą się pokrywały z konsolową. Plus nowe screeny.
June 28, 200915 yr Brak PL da sie przebolec ale brak COOP mimo ze obok nas chodzi kolesbot to przesada Edited June 28, 200915 yr by Scorp1on
June 28, 200915 yr Czytając reckę w PE byłem przekonany, że za chwilę napiszą coś o zabawie w co-opie, a tu wręcz przeciwnie O_o Człowiek czyta, że jest 2 głównych bohaterów, że mają oni różne od siebie umiejętności- to aż się prosi o kampanię w kooperacji. Zwalili sprawę, chociaż w grę i tak prawdopodobnie się zaopatrzę
June 28, 200915 yr W końcu nie przez przypadek nazywa się CoJa "Call of Duty na Dzikim Zachodzie" - jak widać chodzi tutaj również o złe strony podobieństwa .
June 29, 200915 yr Niech ktoś zapoda ocenę w spojlerze nie mam gazety jeszcze, a chętnie się dowiem co dostało. Z góry dzięki ;*