Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 255,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nadal nie mogę się pozbierać po ostatnim przesłuchaniu. A to grają nastoletnie dzieciaki. 

Opublikowano

Up. Jak na ten gatunek i ich ciężar bardzo "melodyjna" płyta. Bardzo dobrze się tego słucha.

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Koncept na tą płytę jest prosty i chwytliwy. Pomieszać Sepulture z Panterą zaprawić ostrym sosem i sukces gotowy.

Ornit w media markt vinyl jest za 64 zeta. Ja już swój mam ;)

Opublikowano

Wczoraj widziałem ale to nie moje klimaty. Wokal jest zbyt czysty :dynia:  Zresztą, spłukany jestem. Czekam żeby mi majhem przysłał z Węgier koncertówkę DMDS (2nd pressing), u jakiegoś typa z discogs zamówiłem pierwsze wydanie Chimery (bo niby znaleźli w magazynie pudło z lekko uszkodzonymi kopertami), Agonia zbiera się na wysyłkę kilku płyt Urgehal a pod koniec lipca ma do mnie dotrzeć debiut The Order niejakiego Billy'ego Messiaha i Manheima. A jeszcze chciałbym zapolować na reedycję Entombed (i chętnie dodałbym do tego Mediolanum Capta Es) z mystic.pl. Musze tylko sprzedać kilka rzeczy :sorcerer:  Potem zamawiam już tylko 1st pressy (chyba, że mnie najdzie ochota na kompletowanie Darkthrone).

Opublikowano

Album dobry, ale nie przebija ani 'Blood Mantra' ani tym bardziej 'Carnival Is Forever'. 

Perkusja w stosunku do poprzedników jest za bardzo schowana i albo to wina ripa, albo produkcja też nie ma tej krystaliczności co tamte albumy.

Niemniej wchodzi kurewsko dobrze, 'One-eyed nation' oraz 'Never' najlepsze imho.

Opublikowano

o do ch.uja ale to dobre

polecam całą płytę

mazzeo serio polecasz płyte z 1997, który każdy zna? xD

Opublikowano

To nie temat "polecam nowe płyty", yeno co wy(pipi)ało. Mnie na przykład wczoraj wyebało "You Fail Me", no, znane, ale słucham se i kurde, ale to dobre w ciul. Takie uczucia.

Swoją drogą podobnie miałem też wczoraj z zupełnie nieunderową i raczej mało cenioną płytą, którą też znam całe życie, ale nadal słuchając nie mogę uwierzyć, jakie to dobre:

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ostatnimi czasy Royal Blood brzmi jak qotsa a qotsa brzmi jak gów/no.

Edytowane przez _K_

Opublikowano

Nie no Death From Above 1979 ta plyta to (pipi)y majstersztyk, royal blood może być a nowa qotsa to kek. Nie wiem czy kiedyś miałem tak obojętne odczucia wobec tej kapeli.

Opublikowano

Ok przeczytałem jeszcze raz cytat i fakt napisał że poleca, sorry.

Opublikowano

dwie najlepsze płyty metalowe obok ruins of beverast jakie slyszłem w tym roku :cool:

Opublikowano

ciągnąć to można lagę, w 2017 roku się streamuje kolego :lapka: