Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

jakieś dobre polskie online sklepy z koszulami (niekoniecznie takimi pod garniak)?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

słuchajcie biedaki szukam jakiś fajnych okularów do 150zł . Szkła szare albo jakieś czarne raczej odpadają , fajnie jakby były żółte albo takie jak poniżej :

http://allegro.pl/okulary-przeciwsloneczne-sweet-uniseks-sklep-wwa-i3215542865.html

jak macie coś fajnego to podawać , ewentualnie jakiś sklep internetowy w którym można kupić fajne okulary  a jak nie to biorę te z allegro  :thumbsup:

Opublikowano

Szukam jakiegoś polskiego przybytku, który zajmowałby się produkcją tshirtów na zamówienie, tylko takich porządnych, a nie jakichś gównianych naprasowanek, bo tego akurat jest w(pipi).

Coś w stylu http://www.redbubble.com/

Zdaje mi się nawet, że ktoś w szmatach wrzucał kiedyś link do czegoś takiego.

Opublikowano

szaden cos mial jakies dojscia z tego co pamietam, nie wiem czy jeszcze.

Opublikowano

Kiedyś drukowałem, ale jakość nie była zbyt dobra :confused:

Znajdę w Polsce podobny pasek?

kiel_james_patrick_jfk_belt.jpg

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Szukam jakiegoś polskiego przybytku, który zajmowałby się produkcją tshirtów na zamówienie, tylko takich porządnych, a nie jakichś gównianych naprasowanek, bo tego akurat jest w(pipi).

Coś w stylu http://www.redbubble.com/

Zdaje mi się nawet, że ktoś w szmatach wrzucał kiedyś link do czegoś takiego.

Szczerze mówiąc jest to wypadkowa. Teoretycznie wszystko robione FLEX'em powinno mieć jakość bardzo dobrą. Z praktyki wiem, że dużo zależy od materiału, sprzętu i umiejętności (najmniej) osoby która to wykonuje.

Ja robiłem już takich rzeczy mega dużo. I do dzisiaj tak robię. Sęk w tym, ze sam kupuje odzież i daję przyjacielowi do nadruku. Jeśli polegałem na czyjejś odzieży, lub na zrobieniu przez kogoś innego niż przyjaciel zawsze byłem niezadowolony.

Z drugiej strony porządnie zrobiona koszulka trzyma mi dłużej niż reszta innych w szafie. Nie łamie się nadruk, nie rozciąga wszystko okejka.

Tyle, że ja kupuje oryginalne ciuchy (bez lub z logo w kolorze odzieży) i na nich sobie drukuje za darmo :D. Koszt taki co oryginalnej rzeczy, a mam swoją i w dodatku na lata.

Edytowane przez asfalt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio z ziomkiem chodzimy po róznych galeriach i sklepach w poszukiwaniu koszulek slim fit. Kumpel ma problem z koszulkami, bo jest szeroki w barach i klacie, a wąski w talii i większość koszulek na nim po prostu wisi jak na manekinie, chu.jowo to wygląda. Chodzi mu głownie o coś w tym stylu:

cedarwood-meska-koszulka-slim-z-guziczka

Czyli koszulki z guzikami pod szyja. Moj brat ma takich kilka, kupił je w bershce i w lumpie, ale szukalismy i takze tam nie znalezlismy. Może ktos z was pomoże?

Opublikowano

W zarze niech luknie albo river island. Powinny być i tam te ciuchy są w miarę taliowane, więc nie powinny wisieć. 

Takie coś ogólnie nazywa się henley, więc może poszukać w necie, ale tam już z fitem może być różnie. 

Opublikowano

w RI bylismy, ale nie znalezlismy. w zarze tez nie bylo, ale jeszcze odwiedze inna zare, wieksza ;) dzieki za info Piotrek ;*

Opublikowano

W tesco koszulki z cookie monsterem ( motyw z godfather )i innymi bohaterami bajek za 30zl ! 

Opublikowano

Lil-Wayne-Lakers-Mitchell-Ness-Hat-Billi

Szukam takich szortów. Ważne by były luźne, baggy fit lub loose fit. Dlatego z miejsca odrzucam wszystkie sklepy dla metali i fanów miliatariów - ich bojówki po prostu nie są luźne.

Opublikowano

Na Unhuman zobacz. Były kiedyś takie camo.

Opublikowano

zaje'bista inspiracja xD

Opublikowano

W dÓpie mam tego murzyna i to jak się nosi. Ja mam zamiaru dopasować to do zupełnie innego featu. Na unhuman były owszem ale za 200 zl. Szorty za tyle szmalcu? LOL.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie znajdę takie polo? Wydaje mi się, że podobne były w Reserved, ale już nie ma...

aDSC_0266.jpg

Opublikowano
  • Autor

Obczaj w River Island. Mają czasami bardzo podobne.

Opublikowano

te polo jest z H&M http://outdersen.blogspot.com/2013/06/wiatr-w-zagle.html

skuhwysyny haha

jako model do męskich rzeczy wzieli babe

http://www.hm.com/us/subdepartment/MEN?Nr=4294927206 (druga strona)

XD

ogólnie ostatnio coraz częściej jest tak, że przeglądam np. koszulki w sklepie i nagle "o (pipi)a, za daleko poszedłem to już dział damski" a okazuje się że to dział pedalski :confused:

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Zaje.biste to polo. Kupuję.