Opublikowano 30 października 201014 l Mój rekord z tej górki to UAV(karabinek)1 Abrams i 2 ludków,później się skapowali i było cieżko Na PS3 raczej pełno ludu,szczególnie w weekendy. Edytowane 30 października 201014 l przez Litwin25
Opublikowano 2 listopada 201014 l Kurde... Ta gra mnie drażni. Fajna jest ogólnie, ale jakoś nie potrafię jej ogarnąć. Wszystkie inne strzelanki dużo szybciej mi się ogarniało, a tu cały czas dostaje w plecy, trafiam do nieporadnych drużyn, częściej gine niż zabijam... Ogólnie irytujące ;D W ogóle takie pytanie, bo to mnie dobiło ostatnio. Jacyś dwaj kolesie ze strony przeciwnika wsiedli do helikopteru w trybie gorączka i od początku do końca gry latali tym helikopterem i IRYTOWALI (łagodnie powiedziane). Próbowałem strzelać w ten helikopter, ale nic go nie ruszało. Dopiero w ostatnich sekundach gry (przegranej) trafiłem rakietą gdy się zbliżył. Nikt nie potrafił od nas zestrzelić tego latającego paskudztwa, a jak próbowałem strzelać z broni maszynowej to od razu dostawałem za sekundę minigunem z góry. Jak próbowałem z CKMów to dostawałem jeszcze szybciej. Jak się te helikoptery rozwala? Jaką klasą i jaką bronią? Żeby rakietą trafić to trzeba być jasnowidzem, broń maszynowa (assault) nic nie robi i pociski lecą strasznie wolno, a snajperką raz na ruski rok uda się trafić w pilota.
Opublikowano 3 listopada 201014 l możesz odblokować pistolecik na igiełki, jak trafisz w helika to potem twoje (i twoich kompanów) rakiety same się nakierowują. Ale i tak jest to trudne, bo nabój z tego pistoletu ma małą szybkość i trzeba strzelać z wyprzedzeniem. Zbić helika trudno, na niektórych mapach jest pojazd z działkami AA oraz stacjonarne działka AA (ale te są głównie w bazach drużyn np. na Atacama Desert)
Opublikowano 3 listopada 201014 l Trudne? Chyba kpicie. Polowanie z Carlem Gustavem na Heli to mój ulubiony sport na Isla Inocentes i Valparaiso.
Opublikowano 3 listopada 201014 l To pobaw się tak z tymi bojowymi na Atakamie, jak Cię będzie siekać na respie 2ch kumatych gości :potter:.. wiele razy miałem ratio na poziomie 30-0, mając wysokie rangi u przeciwników i tak nie dawali rady nas ściągnąć . Szybka naprawa i kręcenie się po elipsie nad respem Kontrolować lotkę, respujący się heli i CKMy, nie latać za nisko - 0 filozofii. Na dłuższą metę nudne... Edytowane 3 listopada 201014 l przez KIELiCH
Opublikowano 3 listopada 201014 l No dokładnie, jak się trafi na grę na atacamie z takimi base camperami to można od razu wyjść. Ja się pytam - dlaczego przez tyle czasu DICE nie wprowadzili strefy śmierci na głównym respie aby ukrócić takie praktyki?
Opublikowano 3 listopada 201014 l Uhh... Dzisiaj dla treningu kilka rozwaliłem. Ten pistolecik namierzający rzeczywiście fajny (prócz problemów jak skończy się amunicja na main broni, a jakiś wróg został jeszcze do zabicia). W sumie tamci kolesie byli rzeczywiście ogarnięci, a w mojej drużynie same nooby grały. Normalnie takich niedzielnych lataczy helikopterem CKM dużo łatwiej strącić, bo oni sami mają problem ze strzelaniem tym minigunem.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Ohhhh jeee w końcu gra odżyję trochę bo ostatnio to w tyg. słabiutko ze składem
Opublikowano 10 listopada 201014 l Wreszcie jakieś świeże i nieznane (dwie) nowe mapy, Oasis było zajo w BC, Harvest Day też dawało radę. Szkoda, że nie podano daty wrzucenia do sklepiku, ale pewnie nastąpi to przed premierą Vietnamu
Opublikowano 12 listopada 201014 l Wreszcie się rozegrałem i zaczynam kumać tą grę. Fajne dwie akcje miałem ostatnio z wykorzystaniem noża. Atak z za pleców i 3x kill nożem. Albo 2 noże i 3 kolesi dobić bronią. Zaczyna mi się podobać ;D
Opublikowano 21 listopada 201014 l No raczej. VIP daje ci możliwość pobrać mapy do multi ,więc gold niezbędny
Opublikowano 24 listopada 201014 l filmiki z nowych mapek http://www.youtube.com/watch?v=ZdqYBZma0oY http://www.youtube.com/watch?v=UC1wDkA3ow4
Opublikowano 30 listopada 201014 l Siema, właśnie włączyłem konsole a tu, dostępna jest aktualizacja gry. (Vietnam multiplayer update 1.64GB) pobiorę to za jakieś 20 minut i dam znać czy da się to odpalić.
Opublikowano 30 listopada 201014 l To bardzo ciekawe ,ale skończyłem grać w BC2 15 min temu i nie było żadnej atualizacji , Odpaliłem ponownie konsole po przeczytaniu twego postu i dalej nie ma żadnej aktualizacji .
Opublikowano 30 listopada 201014 l Jest: http://twitter.com/#!/OfficialBFBC2/status/9628149667069952 Więcej info: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/24/update-for-battlefield-bad-company-2-pc.aspx
Opublikowano 30 listopada 201014 l OK faktycznie jest ,dzięki za szybkie info . Premiera BC2 :Vietnam prawdopodobnie 18 grudnia
Opublikowano 30 listopada 201014 l Data wydania MP7 i Vietnam http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/30/release-dates-set-for-vip-map-pack-7-and-battlefield-bad-company-2-vietn.aspx W skrócie- mapki jutro a dodatek 21 grudnia Edytowane 30 listopada 201014 l przez filipppek