Opublikowano 18 listopada 200915 l Trochę głupia sprawa, ... ale co mi tam . Zalogowałem się na fileplanet i przekierowało mnie tutaj: I jak tu teraz potwierdzić wszystko? Albo już oślepłem przez tą grypę, ale tu nic nie ma .
Opublikowano 18 listopada 200915 l ale o co Wam chodzi z tymi kontami na USA...wystarczy ze bete pobierzecie z USA pss a grac mozecie normalnie na swoim...tak bylo przy kazdej becie...chociazby tej z fileplanet na U2...chyba ze cos sie zmienilo mam nadzieje ze jutro poczujemy prawdziwe next genowe pole walki Edytowane 18 listopada 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 18 listopada 200915 l Trochę głupia sprawa, ... ale co mi tam . Zalogowałem się na fileplanet i przekierowało mnie tutaj: I jak tu teraz potwierdzić wszystko? Albo już oślepłem przez tą grypę, ale tu nic nie ma . a ten "submit" pod tym wszystkim?
Opublikowano 18 listopada 200915 l Tak to jest jak się ma 10 letni monitor z niesamowitą paletą kolorów xdddddd dzięki Edytowane 18 listopada 200915 l przez ragus
Opublikowano 18 listopada 200915 l 50% ściągnięte od Niemców już, a wydawało mi się że zawsze z Niemca byłem mierny bez żadnych problemów kod zdobyty
Opublikowano 18 listopada 200915 l I jak, mozna juz sciagac od US? Edytowane 19 listopada 200915 l przez Yabollek007
Opublikowano 18 listopada 200915 l 50% ściągnięte od Niemców już, a wydawało mi się że zawsze z Niemca byłem mierny bez żadnych problemów kod zdobyty Dokładnie. Też właśnie otrzymałem swój kod. Wszystko gra. Ktoś tu już napisał, że data urodzenia podana w profilu musi się zgadzać z tym co wpisaliśmy w to wymagane pole przy kupnie. Jednak Niemcy na coś się przydali Edytowane 18 listopada 200915 l przez Tomek P.
Opublikowano 19 listopada 200915 l moj kod pisze "not valid or expired" znow mam pecha czy tez wpisuje go za wczesnie ?
Opublikowano 19 listopada 200915 l Ja swoja bete mam z ultimy i jak narazie nie moze znalesc serwerow,poprostu wywala blad
Opublikowano 19 listopada 200915 l Dostałem kod z fileplanet i mam to samo,wyskakuje valid.Ciekawe czy to dopiero od jakieś godziny będzie działac?
Opublikowano 19 listopada 200915 l z kodami EU bylo to samo. dopiero 17.11 mozna bylo pobrac. wyskakiwalo to samo co w przypadku kodow usa. kilka kodow z usa mam wiec sprawdzalem przed startem eu i usa
Opublikowano 19 listopada 200915 l mi w becie pisze,ze serwery ruszaj 9am wiec powinno dzialac a wywala valid(teraz mozna wejsc w zakladke bron,wczesniej nie bylo takiej mozliwosci)
Opublikowano 19 listopada 200915 l "Sony hasn't propped the US Beta yet, please don't spam your Redeem code or they might block you" - przed sekundą napisali chłopaki z Dice na twitterze ... Mają dać też sygnał "GO", kiedy wszystko będzie gotowe..
Opublikowano 19 listopada 200915 l Taka ironia że EU dostaje coś szybciej od US ale my nie jesteśmy z US ... XD. To nic my musimy czekać do wieczora ... Wkurzyłem się poważnie, nie mam narazie w co grać a liczyłem że sobie ładnie pobiorę betę teraz.
Opublikowano 19 listopada 200915 l We're working on the environment & this is taking a bit longer than expected, please hold tight & keep an eye here for the"go" message. Na to wygląda...
Opublikowano 19 listopada 200915 l właśnie, gdzie będzie jakiś znak "GO" i wtedy będziemy mogli grać? bo ja już doczekać się niemoge PS pisze z ps3 edit@down sorry nie zauważyłem Edytowane 19 listopada 200915 l przez Merson