Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ksiegarnie internetowe?

Featured Replies

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 68 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki trik jeśli kupujecie czasem książki albo komiksy na tantisie, choć nie zawsze działa. To generalnie w miarę tani i solidny sklep, ale ceny niemal zawsze da się jeszcze trochę zbić, nie wyszukując

• W świecie książki porządna promka na fantastykę. Jest sporo znanych nazwisk, a nie jakieś odrzuty, więc dobra okazja jakby ktoś chciał uzupełnić kolekcję. https://www.swiatksiazki.pl/fantastyka-w

• Papierowa wersja jest teraz ciężko dostępna, odpowiadając na pytanie: jeśli znika oficjalny ebook, to tak, wiąże to się z licencjami (te rzadko kupowane są bezterminowo, chyba, że wydawnictwo ma hajs,

Opublikowano

Jeszcze jak zamówione ekspresowo. Dzięki Rozilski.

backlog się powiększa niebezpiecznie na 2018 xd

Opublikowano

A pamiętam jak kilka miechów temu szukałem i tylko w jednej księgarni gady mieli :/

Opublikowano

Mam nadzieję że po lekturze nie zmienicie się wszyscy w M :/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gandalf i Empik 

Opublikowano

Promocja na Aros.pl 

-7% po wpisaniu kodu( z małych liter) klasa.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Radzę sprawdzić teraz Świat Książki - generalnie na polskim rynku księgarni internetowych są praktycznie bezkonkurencyjni jeżeli chodzi o ceny książek i e-booków, a teraz mają jeszcze jakieś dodatkową promocję: Wczoraj zamówiłem u nich Skrzydła nocy, Wypalić chrom, Odwrócony świat, Epoka Diamentu i Wojna Światów - dzisiaj ponowiłem to samo zamówienie +1 dodatkową książkę (Muzeum dusz czyśćcowych) i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, poza standardowymi dla nich rabatami na wszystkie książki w granicach od 35-45%, to dzisiaj przy składaniu tego zamówienia dostałem jeszcze dodatkowy rabat na prawie 14 zł i tym sposobem za wszystko wyszło śmieszce 118,65 zł (przy doliczeniu tej ostatniej książki powinno być ponad 130 zł).

Opublikowano

Aros/Bonito też ma świetne promocje. To moje ostatnie zakupy, ciekaw ile zapłaciłbym za te książki w empiku? 

Zawartość zamówienia:

1 x Kaznodzieja. Tom 4, EAN: 9788328134096, cena brutto: 65,09 zł
1 x Wojna światów, EAN: 9788377312865, cena brutto: 15,56 zł
1 x Dowód. Prawdziwa historia neurochirurga, który przekroczył granicę śmierci i odkrył niebo, EAN: 9788324023738, cena brutto: 19,46 zł
1 x Dziewczyna z sąsiedztwa, EAN: 9788361386841, cena brutto: 24,67 zł
1 x Mitologia nordycka, EAN: 9788374807289, cena brutto: 18,88 zł

Edytowane przez chris85

Opublikowano

@chris85 Jak przeczytasz dziewczynę z sąsiedztwa, to będziesz chodził podminowany z tydzień :p 

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Co do świata książek jeszcze, to jeśli ktoś ma w mieście ich sklep stacjonarny, to już w ogóle są bezkonkurencyjni, bo odchodzi koszt wysyłki. Mi teraz postawili nowy na drodze z pracy do domu, jestem ustawiony.

Opublikowano

No ja tak właśnie robię - 6 książek w jednym zamówieniu, w tym jedna nowość i jeden preorder i średnio niecałe 20 zł za książkę wyszło :) Wychodzę z pracy i po drodze sobie odbieram.

@chris85 Serio, nie radzę :D

Opublikowano
4 godziny temu, Kinoji napisał:

Co do świata książek jeszcze, to jeśli ktoś ma w mieście ich sklep stacjonarny, to już w ogóle są bezkonkurencyjni, bo odchodzi koszt wysyłki. Mi teraz postawili nowy na drodze z pracy do domu, jestem ustawiony.

Kupuje u nich od jakiegos czasu, zdziwiłem się cenami jak w dyskontach. Wcześniej chyba tak nie było?

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Kupuje u nich od jakiegos czasu, zdziwiłem się cenami jak w dyskontach. Wcześniej chyba tak nie było?

Pewności nie mam, ale też mi się wydaje, że nie. Chociażby dlatego, że wcześniej zawsze najtaniej znajdowałem w arosie/nieprzeczytane, a dopiero od jakiegoś czasu najtaniej wychodzi mi u nich.

Opublikowano

po polsku legimi i nexto. poczytaj sobie szczegóły.

Opublikowano

Nie polecam legimi do Kindla. Stosunkowo mały wybór książek w mobi.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na Vesper.pl jest promocja do - 40% i darmowa wysyłka od 50 zł.  Można wyrwać za dobry pieniądz księgi Mistrza. 

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś może mi wyjaśnić dlaczego nie można nigdzie dostać Hyperiona D. Simmonsa w normalnej cenie w papierze? Rok temu ksiązka była normalnie dostępna teraz albo nie ma albo jakieś chore ceny. Miałem brac rok temu i nie wziąłem. Chodzi mi o pierwszy tom.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
9 godzin temu, Plugawy napisał:

Ktoś może mi wyjaśnić dlaczego nie można nigdzie dostać Hyperiona D. Simmonsa w normalnej cenie w papierze? Rok temu ksiązka była normalnie dostępna teraz albo nie ma albo jakieś chore ceny. Miałem brac rok temu i nie wziąłem. Chodzi mi o pierwszy tom.

Najlepiej napisz maila do wydawnictwa MAG czy będzie kolejne wydanie.