Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Pewnie tak. Ale napisze jak dojda bo zamowilem. Bo tym zabiegu na kolano musze polatac w czyms z amortyzacja

Opublikowano
5 godzin temu, ginn napisał(a):

Panowie, podrzucam link na fajne klasyczne buciwko - Pegasus 41 do klepania każdego rodzaju kilometrówek.

https://www.zalando.pl/nike-performance-air-zoom-pegasus-41-obuwie-do-biegania-treningowe-olive-aurawhitebarely-voltsilver-n1242a2pv-n12.html

Po rabacie wychodzą za 294 zł w tym konkretnym kolorze. Na tą chwilę pełna rozmiarówka.

Jakiś kod zniżkowy? U mnie pokazuje 346zl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza to byla powtorka od tylu w slow motion i dupcia Natalii

Opublikowano

But oczywiscie swietny, wygodniusi. Wydaje mi sie ze są szersze niz poprzedni model jaki mialem, bo ja tez mam raczej szersza stope, z tym ze ja mialem model sprzed 5 lat wiec ciezko mi stwierdzic czy sa szersze od modelu ktory Ty miales.

Zamow, najwyzej zwrocisz ;)

Opublikowano

Najgorsze jest to, że te 39 tak do 5km to jeszcze ujdą ale już powyżej 10km noga się zaczyna męczyć.

Ale dzięki za info może faktycznie sprawdzę.

Opublikowano

Tutaj jest luz i jesli chodzi o dlugie wybiegania u mnie.Wydaje mi sie ze sa raczej standardowe jesli chodzi o szerokosc.

Z tym ze tak jak mowie ja mam porownanie tylko z pegazami 35 ktore byly naprawde wąskie w porownaniu np z brooksami ktore tez wtedy mialem.

Opublikowano
2 godziny temu, BRY@N napisał(a):

Najgorsze jest to, że te 39 tak do 5km to jeszcze ujdą ale już powyżej 10km noga się zaczyna męczyć.

Ale dzięki za info może faktycznie sprawdzę.

Poprzednie miałem 38 i te 41 wypadają troszkę luźniejsze.