Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mam identycznie. Pure bladestone pieknie wytlumaczyl. Nawet tego nie wiedzialem dopiero jak robilem przysiad u fizjo w lustrze zauważyłem ze faktycznie w poczatkowej fazie ruchu, prawe kolano mi ucieka do srodka. Wyszlo tez wlasnie ze lekko mam skrecona miednice. Byc moze to wszystko tez mialo wplyw ze rozdupcylem wiazadlo w kolanie lewym bo tak to dziala ;)

Mozesz robic tez polprzysiady przed lustrem pilnujac zeby kolano nie uciekalo. Mi pomaga.

I tak jak Pure napisal ze wkladki to kiepskie wyjscie, te uciekanie moze sie brac po prostu z tego ze masz slabe miesnie glebokie, ktoras czesc miesnia czworoglowego itp. Dobry fizjo ktory pokaze cwiczenia i cwiczyc ;) Wlasnie najlepiej taki ktory ma stycznosc ze sportem.

U mnie jest tez smieszna sytuacja jak no robie te cwiczenie "krzeslo". Niby obie nogi robia to samo a w lewej odstaje mi mocno srodkowa glowa czwórki a w prawej boczna. Co prawdopodobnie swiadczy wlasnie o dysbalansie miesniowym.

Ogolnie jak mi fizjo zrobila wyklad to az mnie przytloczylo jakie to pojebane wszystko, jak wszystko sie wiaze ze soba i jakie to skomplikowane. Czlowiek myslal ze wlaczy youtube, odpali cwiczenia i wio 😅

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 686,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat