Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Grubo. Kejelcha jeszcze niedawno w diamentowej lidze startowal i w debiucie 1 59 xD

FB_IMG_1777209522078.jpg

No nie jest to postura wieloboisty

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 789,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano
4 godziny temu, kanabis napisał(a):

Grubo. Kejelcha jeszcze niedawno w diamentowej lidze startowal i w debiucie 1 59 xD

FB_IMG_1777209522078.jpg

No nie jest to postura wieloboisty

Typ w debiucie w maratonie łamie 2h a i tak nie wygrywa biegu xd ciekawe co miał w głowie za metą

Opublikowano

FB_IMG_1777366980787.jpg

Forerunner 55 :)

Opublikowano

Jedzie ktos w weekend na PKO Białystok?

Opublikowano

Ciekawe firmy D

A zamowilem te chinole na temu za 150zl xD Jak przyjdzie szajs to wielce stratny nie bede. A noz sie okaze ze spoko but kekw

Nawet w teorii oryginalne chodza po 550zl wiec to i tak 1/3 ceny topowych maratonskich butow zachodnich firm.

Te ruskie juz drozsze, ponad tysiak

Screenshot_20260506-061015~2.png

Opublikowano

Ciekawe jak z wytrzymałością takich butów.

Ja mam ciekawy przypadek z Asicsami. Miałem dwa razy Gel-Cumulus 24 i zajebiście mi się w nich biegało, czuć było amortyzację i ogólnie były bardzo wygodne. W tamtym roku znowu chciałem je kupić ale już ich nigdzie nie było i gdzieś przez przypadek rzuciły mi się w oczy model Gel-Glorify 6. Wyglądały identycznie jak te Cumulusy i znalazłem info, że to jest ten sam buty tylko pod inną nazwą. Jak je założyłem w domu to były ok i je zostawiłem, tylko już po kilku bieganinach okazało się, że to nie jest to samo. Jak je tylko założę to nie czuć żadnej amortyzacji pod nogą, gdzie w Cumulusach gdzie mam już wybiegane ponad 800km dalej czuć amortyzację po założeniu. Nie wiem czy też przez te buty nie mam w tym roku problemów z rozcięgnem, których w tamtym roku nie maiłem a biegałem więcej. Wczoraj zamówiłem Pegasusy 41 a te Glorify zostawię już chyba tylko do biegania po lesie. Także z wyglądu niby to samo ale według mnie wykonanie dużo gorsze.

Opublikowano

No ja wlasnie mam tez w ten desen problem. Moja luba ma pegazy 38 ktore mega chwali, potem kupila 41 i narzekala ze sztywne, twarde. Sam mam 41 i stopka czula sie w nich jak w mercedesie wiec nie bralem jej narzekan powaznie. Z tym ze rozjebalem je na biegach na orientacje i zamowilem 39 w dobrej cenie (300) no i tutaj czuje niesmak, serio sa sztywne, pianka jakas twardsza ale chuj z tym, gorsze ze czuje jakby stopa w nich nie oddychala no i wtf o_O To moje czwarte pegazy, wszystkie trzy poprzednie byly bardzo wygodne. O co tutaj chodzi? Podroby? Wplyw warunkow przechowywania czy jak?

A tak wygladaja buty po biegach na orientacje. Niespelna roczne pegazy :)

IMG_0003.jpeg

A te teraz kupilem.

Zabawnie bedzie jak chinole za pol ceny okaza sie lepsze

IMG_20260506_101805_548.jpg

Opublikowano

Spoko, tylko mi bardziej chodzi o to dlaczego akurat te ktore kupilem odstaja od reszty jesli chodzi o jakosc/wygode. Dziwne to.

Opublikowano

Może faktycznie jakiś wybrakowany egzemplarz. Jak się czyta to często ludzie narzekają na różne marki a drudzy z kolei biegają w 5-6 butach z tej firmy i nie mają zastrzeżeń unknown