Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Grubo. Kejelcha jeszcze niedawno w diamentowej lidze startowal i w debiucie 1 59 xDNo nie jest to postura wieloboisty
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi 4 godziny temu, kanabis napisał(a):Grubo. Kejelcha jeszcze niedawno w diamentowej lidze startowal i w debiucie 1 59 xDNo nie jest to postura wieloboistyTyp w debiucie w maratonie łamie 2h a i tak nie wygrywa biegu xd ciekawe co miał w głowie za metą
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ciekawe firmy A zamowilem te chinole na temu za 150zl xD Jak przyjdzie szajs to wielce stratny nie bede. A noz sie okaze ze spoko but Nawet w teorii oryginalne chodza po 550zl wiec to i tak 1/3 ceny topowych maratonskich butow zachodnich firm. Te ruskie juz drozsze, ponad tysiak
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ciekawe jak z wytrzymałością takich butów.Ja mam ciekawy przypadek z Asicsami. Miałem dwa razy Gel-Cumulus 24 i zajebiście mi się w nich biegało, czuć było amortyzację i ogólnie były bardzo wygodne. W tamtym roku znowu chciałem je kupić ale już ich nigdzie nie było i gdzieś przez przypadek rzuciły mi się w oczy model Gel-Glorify 6. Wyglądały identycznie jak te Cumulusy i znalazłem info, że to jest ten sam buty tylko pod inną nazwą. Jak je założyłem w domu to były ok i je zostawiłem, tylko już po kilku bieganinach okazało się, że to nie jest to samo. Jak je tylko założę to nie czuć żadnej amortyzacji pod nogą, gdzie w Cumulusach gdzie mam już wybiegane ponad 800km dalej czuć amortyzację po założeniu. Nie wiem czy też przez te buty nie mam w tym roku problemów z rozcięgnem, których w tamtym roku nie maiłem a biegałem więcej. Wczoraj zamówiłem Pegasusy 41 a te Glorify zostawię już chyba tylko do biegania po lesie. Także z wyglądu niby to samo ale według mnie wykonanie dużo gorsze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ja wlasnie mam tez w ten desen problem. Moja luba ma pegazy 38 ktore mega chwali, potem kupila 41 i narzekala ze sztywne, twarde. Sam mam 41 i stopka czula sie w nich jak w mercedesie wiec nie bralem jej narzekan powaznie. Z tym ze rozjebalem je na biegach na orientacje i zamowilem 39 w dobrej cenie (300) no i tutaj czuje niesmak, serio sa sztywne, pianka jakas twardsza ale chuj z tym, gorsze ze czuje jakby stopa w nich nie oddychala no i wtf o_O To moje czwarte pegazy, wszystkie trzy poprzednie byly bardzo wygodne. O co tutaj chodzi? Podroby? Wplyw warunkow przechowywania czy jak? A tak wygladaja buty po biegach na orientacje. Niespelna roczne pegazy :) A te teraz kupilem. Zabawnie bedzie jak chinole za pol ceny okaza sie lepsze
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja ostatnio sprawdzam buty na https://www.zalando-lounge.plTrafiają się tam niezłe okazje tylko szybko się wyprzedają. Pegazusy 41 kupiłem za 350zł, są teraz 39 za 319 ale raz były za 240zł.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Spoko, tylko mi bardziej chodzi o to dlaczego akurat te ktore kupilem odstaja od reszty jesli chodzi o jakosc/wygode. Dziwne to.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Może faktycznie jakiś wybrakowany egzemplarz. Jak się czyta to często ludzie narzekają na różne marki a drudzy z kolei biegają w 5-6 butach z tej firmy i nie mają zastrzeżeń