Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Ja chyba mam tak zawsze, że uzyskany czas przed biegiem brałbym w ciemno, a po biegu zawsze jakiś niedosyt.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Z ciekawosci zerknalem sobie na tetno - na ostatnim podbiegu przed meta wybilo 206 xd nie dziwie sie ze mi pociemnialo przed oczami
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l dlaczego się ścigacie i się tak męczycie? Nie lepiej wyjść potruchtać i cieszyć się otaczającą nas naturą?
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Ja dzis okolo 6:00 rano widzialem mgle nad jeziorem. Takie 5km zaraz po przebudzeniu lepsze od kawy.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Zapisałem się na siłkę, a co za tym idzie wreszcie bieżnię potestowałem. Spoko opcja, zwłaszcza w upały i w klimatyzowanym pomieszczeniu, w dodatku woda zawsze pod ręką. Tylko jak schodzę to mi się w głowie kręci, bo nogi chcą biec dalej, a ja lekko idę po podłodze. Może zbyt gwałtownie ją zatrzymuję.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Dla mnie opcją na takie upały jak obecnie mamy jest bieganie wcześnie rano. Pobudka po 4:00, wyjście 4:50 i poniższy widok parę kilometrów od domu około 5:30. Polecam, kop energii na cały dzień.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Ja to podziwiam tych co rano wstaną i biegną. Ja nie mam mocy na mycie zębów a do dopiero na bieganie
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l To raczej kwestia przyzwyczajenia organizmu, ale kilka razy biegałem z rana na czczo i nie miałem pary w ogóle, denerwujące to jest.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Kwestia tego, kto jaki ma stan organizmu. Mnie zanim tarczyca się rozkręci to jest 2-3h od przebudzenia, więc bieganie na czczo odpada. Druga sprawa, żeby zrobić dobry trening przed śniadaniem, trzeba dobrze zjeść przed spaniem poprzedniego dnia. Kiedyś bym sprawdził, czy takie bieganie dałoby mi większego powera w ciągu dnia, czy raczej wyprało z chęci do życia, ale jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że wstanę. W drugiej połowie dnia jestem zdecydowanie bardziej do życia.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: To raczej kwestia przyzwyczajenia organizmu, ale kilka razy biegałem z rana na czczo i nie miałem pary w ogóle, denerwujące to jest. Zgadza sie. Przez pewien okres czasu jak wstawalem 6 rano zeby robic te 12-16km to caly dzien zje,bany. Po jakims okresie czasu organizm sie przyzwyczail i funkcjonowalem jak najbardziej normalnie. Oczywiscie na czczo. Na kolacje jajecznica z 3 jajek wiec bez jakiegos szalu a energia i treningi bardzo dobre. Z tym ze ja ogolnie jem malo wegli. Ale za to jak potem przed zawodami ladowanie weglami sie zrobi miesnie pelne od glikogenu to : Ja za to podziwiam osoby trenujace pozniej. Ni chu,ja nie chcialo by mi sie robic treningu po calym dniu, chyba bym sie nie zebral
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, kanabis napisał: Ja za to podziwiam osoby trenujace pozniej. Ni chu,ja nie chcialo by mi sie robic treningu po calym dniu, chyba bym sie nie zebral Ja wlasnie uwielbiam po calym dniu w robocie gdy juz mi mozg wysiada i zmeczenie psychiczne i fizyczne doskwiera (mimo, ze nic fizycznego nie robilem) zrobic silowy (i dodac kardio jesli mam czas). Po pierwszej serii przysiadow mam banana, bo juz czuje ta energie i mam powera na reszte dnia (a po wyciskaniu na prostej lub skosnej to w ogole euforia ). Wiec jesli musze cos z roboty dokonczyc to nie ma problemu albo w inny konstruktywny sposob czas wykorzystam dzieki temu.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Ja moge rano i wieczorem. Jedna zasada, przed bieganiem porzadnie sie wysrac.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l VO₂ Max mi podskoczylo w Garminie. Wiem, ze to tylko estimate, ale zawsze.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Niesamowite te zegarki obliczajace pulap tlenowy bez poboru tlenu i dwutlenka wegla w wydychanym powietrzu Magic
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Od 50 - Excellent. Od 54 - Superior. Edit: zdjecie z netu: Edytowane 9 sierpnia 20186 l przez Gość
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Jak cos na eurosporcie biegnie Szost w maratonie na mistrzostwach europy
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Nom szacun. Sporo jej poszlo, pare razy. Ze tez sie nie wydygala No chyba ze tam cos zdrapala w nosie Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez kanabis