Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano

PSN ID: XMati

Headset : Narazie brak

GG : 1233439

Kiedy gram ? : Nie ma ustalonej pory :)

Proszę o invite'y :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 345,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

Może mnie ktoś zaprosić do klanu FPeS?

punisher85 ty w końcu jesteś w FPeS czy Z3RO?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To i ja sie dopisze :)

Klan : FPeS

Headset : jeszcze pare dni i oryg. od Sony

PSN ID: Monte-PL

Kiedy moge grac : od 7:00 do 7:00 ^^ (z przerwami na kawe ;])

Narazie gram sporadycznie - 2 dni przed premiera padl mi TV i siedze na TV CRT : obraz strasznie przyciemniony i az glowa boli z patrzenia (a nie da sie nic rozjanic :/ ) ... ale w wtorek odbieram juz swoj telewizor wiec ruszam ostro z koksem.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o klan FPeS to chętnie się dopiszę :)

Headset oczywiście jest, gotowy do gry... prawie zawsze :P

PSN ID: Majk86

Faza wyrabiania "skila" :D ale póki co idzie dość sukcesywnie ;)

Opublikowano

ID: Deftirith

Headset: Tak

Na razie bez klanu (jestem otwarty na propozycje)

gram: obecnie weekendy

Weteran Killzone'a powraca :P

Opublikowano

ID: Drczekolada

Headset: Jest ^^

Klan: Szukam jakiegoś :P

GG: 5013353

Gram: W weekendy cały czas, od pon do pią - od ok 14.00.

Generalnie multi jeszcze rozkminiam ale gram nieźle (tak myślę :P).

Opublikowano

A ja mam pytanie natury technicznej, czy łączę 10mbit/s down i 1 mb/s upload starczy na 32 / 16 / 8 osob grajacych ?

6

Opublikowano
A ja mam pytanie natury technicznej, czy łączę 10mbit/s down i 1 mb/s upload starczy na 32 / 16 / 8 osob grajacych ?

6

Pewnie :) Sam mam takie i wszystko gra. Tylko połączenie zależy jeszcze od uploadu hosta.

Opublikowano

PSN ID: OGI-POLAND

GG : 1768883

Gram przeważnie w nocy

Również proszę o invite'y

pozdro 4all

Opublikowano

Watpie - mam neostrade 512, a lagow zadnych i troche trudno mi uwiezyc ze to wszystko na laczach graczy (nawet przy 32 graczach).

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Być może, ale co to za napis podczas gry "Mistrz gry jest niedostępny"? Ktoś założył grę i wyszedł?

Opublikowano

Ja grając dzisiaj na serwerze POLAND dostalem wlasnie "Mistrz gry jest niedostępny", a za chwile wywaliło mnie z PSN :angry2: a szkoda bo dobry szpil był

Opublikowano

PSN ID zaar_pl [headset jest]

Generalnie na klanowe granie za bardzo czasu nie mam ale jestem chętny na jakieś luźne ustawki z krajanami lub PL vs reszta świata:)

Opublikowano

Chce ktoś meczyk klanowy zagrać, 2 vs 2, mapa do ustalenia :) Pisać na mejla eachaciu@o2.pl

Edytowane przez Chaciu

Opublikowano

Ja mam dwa serwy :D :

BIAŁO-CZERWONI

Polacy Wbijać!

Zazwyczaj są dostępne od 18:00 do 21:00/22:00.Zapraszam :P

Moje PSN ID : Bozzir

Edytowane przez terror

Opublikowano

Serwery sa dedykowane :)

Zapraszam na strone: www.ps3liga.pl , niedlugo chcemy ruszyc z Liga K2 :)

Edytowane przez Mihau_ALU

Opublikowano

PSN ID: TheTrueMiH

Headset: tak

klan: *chwilowo brak*

Ja chwilowo mogę grywać tylko w łikendy i czasami po 22 w środku tygodnia. Niestety matura zbliżająca się je6itnie dużymi krokami trochę mnie ogranicza :/. Po 22 maja będę jak najbardziej skory do przyłączenia się do jakiegoś klanu. Trochę treningu a gwarantuję że żaden klan nie pożałuje mojej rekrutacji :P [skromniś ze mnie].

Opublikowano

Witam chetnie zagramy meczyk klanowy 4vs4 lub 3v3 mapy i zasady do ustalenia moze byc deathmatch,dajcie znac jack-hixx_pl hellboyz klan

nabór 2009 otwarty zapraszamy do klanu!!

Edytowane przez hixx360

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie to samo proponowałem na stronie 317.

Anyway... dobrze by było jakby zmniejszono moc shotguna, albo dodano opcję limitowanego dostępu do broni w grze np. tylko AR, albo no shotgun, albo no snipers.

To by było klawe.