Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Fender jest o wiele gorszy od Les Paula ? Na Explorerze grałem i jakoś mi nie podszedł.

Pytam, bo po prostu nie wiem czy by mi się chciało kupować wszystko po kolei, zamiast kupić cały zestaw od RB1 + grę RB2. Do DLC akurat w RB przywiąże szczególną uwagę, bo prawdopodobnie jakoś szybko po kupnie już RB, kupiłbym pewnie 2100 MSP żeby ściągnąć swoje ulubione piosenki, albo jakieś packi, jeszcze to będzie to przeliczenia ; )

PS: http://www.allegro.pl/item823993056_rock_band_perkusja_xbox_360_wersja_qm_2_0_rockband.html - czy to jest perkusja od RB2 ? Bo zdjęcie zupełnie myli.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• W sumie widzialem ten filmik i raczej to mi sie nie oplaca ;d Jedynie co dobre to teraz sobie przypomnialem ze program to Adobe After Effects. Hm, chyba lepszym rozwiazaniem bedzie postawienie sobi

Opublikowano

Mógłbym prosić o chociaż jakąś jedną większą wadę Fendera w porównaniu do Les Paula ; ) ? Bo to że jest przewodowy to mi najmniej przeszkadza.

Opublikowano

Jak ktoś ma małe palce to takie rzeczy mu będą przeszkadzać , np. ja na Les Paulu nie mogę grać bo jest za mały dla mnie. Więc jeżeli nie masz małych rączek (:D) to weź albo tą od GH:WT albo Fendera.

Opublikowano

Nie należę do małych, 2 metry wzrostu, duże łapska :P, więc myślę że jednak nie będę się rozdrabniać i wezmę cały zestaw od RB1 + grę RB2 ;).

Dobra i jeszcze mam takie dwa pytanka, każda piosenka kosztuje 160MSP ? I może głupie pytanie - czy potrzebuje golda żeby móc kupować DLC? I jak może wy polecacie, kupować piosenki, packi, jakie zdrapki, co się bardziej opłaca ;) Dzięki za całą pomoc ;]

Opublikowano

Golda nie potrzebujesz , każda piosenka osobno kosztuje 160 (niektóre 80) , w paku masz taniej.

Opublikowano

Ok, dziękóweczka za całą pomoc ;]

Jeszcze tylko zapytam, czy jest może jakaś strona ze spisem piosenek i packów wraz z ich ceną, wiem że jest spis na wiki, ale bez ceny.

Opublikowano

No to teraz wiem wszystko co chciałem wiedzieć, teraz tylko czekać aż wszystko kupię i pochwalę się jak mi się gra :D

Swoją drogą DLC w tej grze jest kosmiczne, dużo się o niej słyszało, ale nie spodziewałem się że baza piosenek jest taka duża : o

Opublikowano

Najlepsze w tej całej bazie DLC jest to, że owszem, na pierwszy rzut oka jest wiele świetnych i znanych piosenek, ale w miarę zgłębiania tego zasobu poznajemy kolejne zespoły, o których nawet mogliśmy nie mieć pojęcia.

Opublikowano

No i mam już zestawik od Rock Banda, no powiem krótko - jest kozacko :D

Gram w GH:WT, więc może trochę mniej kozacko, bo wydaję mi się że ułożenie niektórych 'nut' jest całkowicie z dupy. Ale już niedługo kupię RB2, więc myślę że tam rozwinę skrzydła ;D

Swoją drogą, ktoś może coś więcej powiedzieć na temat Lego Rock Banda i GH5 ? Jak piosenki? Poziom trudności? Bo po RB2, ze względu na tracklistę, myślę nad Lego Rock Bandem...

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za poprzednią pomoc :*

Opublikowano

Lego zaje.biaszcze, GH5 chu.jowe. Poziom trudności dobrze wyważony.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Lego Rock Band można wg mnie nazwać odpowiedzią EA na Band Hero od Activision. Co prawda nie poszli oni na łatwiznę, w przeciwieństwie do konkurencji, i zaserwowali nam unikalną otoczkę, tak jak w Beatlesach. Piosenki zawarte w tej grze należą do lajtowych, ale zawsze jest to więcej to grania, jak sobie zimportujesz na dysk i będziesz grał z poziomu RB2 :teehee:

A GH5 ma po prostu fajniejszą grafikę, ale zamieniłbym jeden człon nazwy z "Guitar" na "Pop" :potter:

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

Witam. Chciałbym dowiedzieć się gdzie na terenie Poznania można naprawić perkusje z zestawu Guitar Hero? Jeden z przycisków przestał reagować i czuć że w środku musiało coś się zepsuć.

Opublikowano

Ku,rwa jak mogłeś :ninja:

Co by nie było OT, dla mnie Les Paul dalej jest naj gitarą.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Witam. Chciałbym dowiedzieć się gdzie na terenie Poznania można naprawić perkusje z zestawu Guitar Hero? Jeden z przycisków przestał reagować i czuć że w środku musiało coś się zepsuć.

Chyba będziesz musiał zamówić nowy talerz/pad.

Opublikowano

Pedał od Nyko to nie coś a la standardowa stopa. Przeprowadzony przeze mnie wywiad wskazał na to, że jest on po prostu większy - szerszy i wyższy. Nie mówiąc już o tym, że jest wytrzymalszy, aczkolwiek podobno inne odczucia daje, niż ten od HMX.

Opublikowano

Tak mnie post Jarkena w temacie o pewnej gównianej grze natchnął. Ile macie piosenek z DLC do RB? Chwalcie się :) Ma ktoś wszystkie może? :P

Opublikowano

Ja w tym tygodniu przekroczyłem limit 300 kawałków (RB+RB2+LRB+DLC).

Dostanę w przyszłym tygodniu GH5 i nie wiem, czy nie kupić ponownie Greatest Hits i World Toura dla exportu.

Edytowane przez jarken