Opublikowano 13 grudnia 200915 l Pedał od Nyko to nie coś a la standardowa stopa. Przeprowadzony przeze mnie wywiad wskazał na to, że jest on po prostu większy - szerszy i wyższy. Nie mówiąc już o tym, że jest wytrzymalszy, aczkolwiek podobno inne odczucia daje, niż ten od HMX. Gdybym zakupił tą stopę, potrzebowałbym jeszcze odpowiedniej przejściówki, aby móc grać na dwóch na raz? Ile takie cudo kosztuje?
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Pedał od Nyko to nie coś a la standardowa stopa. Przeprowadzony przeze mnie wywiad wskazał na to, że jest on po prostu większy - szerszy i wyższy. Nie mówiąc już o tym, że jest wytrzymalszy, aczkolwiek podobno inne odczucia daje, niż ten od HMX. Gdybym zakupił tą stopę, potrzebowałbym jeszcze odpowiedniej przejściówki, aby móc grać na dwóch na raz? Ile takie cudo kosztuje? Razem z pedałem dostarczana jest odpowiednia przejściówka. PS. Jak sprawdzić ile mam dokładnie piosenek ? Edytowane 13 grudnia 200915 l przez Keymaker
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No wchodzisz w quickplay, potem select'em wybierasz ''by stars'' i zliczasz s1ntex : a na czym zapisujesz te wszystkie DLC, bo nie za bardzo na karcie pamięci? Pytam się bo jestem zainteresowany takim rozwiązaniem Edytowane 13 grudnia 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Pedał od Nyko to nie coś a la standardowa stopa. Przeprowadzony przeze mnie wywiad wskazał na to, że jest on po prostu większy - szerszy i wyższy. Nie mówiąc już o tym, że jest wytrzymalszy, aczkolwiek podobno inne odczucia daje, niż ten od HMX. Gdybym zakupił tą stopę, potrzebowałbym jeszcze odpowiedniej przejściówki, aby móc grać na dwóch na raz? Ile takie cudo kosztuje? Razem z pedałem dostarczana jest odpowiednia przejściówka. Okazuje się, że przejściówka nie będzie działać ze stopą z RB1. Trzeba będzie kupić 2 stopy Nyko EDIT: Ta funkcja działa tylko w GH, w RB jest problem, gdy wciśnie się jeden pedał i próbuje zagrać drugim. No nic, to biorę do zestawu "wyciszacze" na bębny. Edytowane 13 grudnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Tak, zapisuje sie na karcie pamięci. Ale Wii już sprzedane, jutro idę wysłać, choć trzeba przyznac, że jak wchodziło się do Music Store i obok każdej piosenki było: 'Purchased', to był miły widok. ;-)
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Ale jest taka opcja żeby jakoś zapisywać na przenośnym dysku? A ile mb zajmuje jedna piosenka?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Kupiłem RB1 i RB2 na PS3, wersja USA -rozumiem ze piosenki muszę kupować z US PSStore? -jak przełączę na konto założone na Polskę to będą działać bez problemu? -czy karta Visa będzie działać z sklepem US? -czy żeby zaimportować piosenki z RB1 do RB2 muszę kupić klucz który widziałem w store, czy starczy wybrać opcję export w RB1? Pewnie odpowiedzi na moje pytania już gdzieś są na forum, ale nie mam ochoty przeglądać kilkudziesięciu stron tematów w ich poszukiwaniu
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Czy żeby zagrać w Lips we dwóch trzeba mieć 2 pady? Czy wystarczy jeden pad i 2 majki?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Zauważyłem, że po zmianie dysku nie mam na nim piosenek z pierwszego RB O_o I co? Niby mam znowu kupić RB i wyeksportować songi?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Musisz zalogować się na konto, na które została zakupiona licencja na songi z RB (loguj się np. na pada, a gitarę/perkę zaloguj sobie na własne konto).
Opublikowano 15 grudnia 200915 l No ja na swoim koncie zakupiłem licencję Możliwe, że to też przez to, iż licencję kupowałem na innej konsoli i może tam to się wszystko przypisało? Pewnie zostaje tylko kupno pierwszego RB i ponowny export? Edytowane 15 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 15 grudnia 200915 l No ja na swoim koncie zakupiłem licencję Możliwe, że to też przez to, iż licencję kupowałem na innej konsoli i może tam to się wszystko przypisało? Pewnie zostaje tylko kupno pierwszego RB i ponowny export? No to pozostaje Ci już tylko przepisanie licencji na xbox.com na nową konsolę.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l (pipi), też nie działa Najlepsze jest to, że to piosenki są normalnie na dysku. Pozostaje napisać do supportu EA...
Opublikowano 15 grudnia 200915 l To może teraz ktoś odpowie na moje pytania z dołu poprzedniej strony?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l (pipi), też nie działa Najlepsze jest to, że to piosenki są normalnie na dysku. Pozostaje napisać do supportu EA... Sprawdź jeszcze historię pobrań.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Musiałeś kupić licencję na innym koncie, bo ja w historii mam "Rock Band Song Export Key".
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Hmm... możliwe, że zrobiłem to na drugim koncie, faktycznie. Sprawdzę to potem. Dzięki jarken ;*
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Hurra, udało się! Licencję kupiłem na drugim koncie jednak, bo pamiętam, że kupowałem wtedy msp tylko w tym jednym celu, chciałem kupić mało i zdrapki 200msp były tylko na us. Przeniosłem licencję na nową konsolę i mogę grać ze swojego głównego konta Pomyślałem, że wszyscy chcielibyście o tym wiedzieć, więc teraz już wiecie.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Pewnie gdzieś tu jest odp ale nie mam czasu szukać - gitara z GH na PS2 działa na Xbox 360??
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Pewnie gdzieś tu jest odp ale nie mam czasu szukać - gitara z GH na PS2 działa na Xbox 360?? A PS2 ma kontrolery na wifi? Nie? No to masz odpowiedź.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Fisiu, wysyłam Ci kuriera z nowym Elitkiem, jak tylko wytłumaczysz mi, co to kontrolery na WIFI i jaki to ma związek z LP. I poproszę oczywiście uzasadnienie wypowiedzi