Opublikowano 11 stycznia 201015 l Witam serdecznie Chcialbym sie dowiedziec czy gitara Les Paul Wourld Tour wspolgra rowniez z PS2 ?
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Mogłeś spokojnie spytać w temacie http://www.psxextreme.info/topic/75766-pytania-rozne-i-rozniste/page__st__580 , a nie zakładać nowy temat. Co do pytania podejrzewam że całkiem możliwe, ale nie znam się na sprawach PS3 więc niech ktoś to potwierdzi.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l więc tak po pierwsze les paul jest bundlowany nie z world tour tylko z gh3. mówiąc o gitarze z wt masz na myśli stratocastera. strat działa na ps2 bezproblemowo , zarówno w gh jak i rb. natomiast les paul wogóle nie działa (konsola nie widzi instrumentu). sam nie wiem czemu akurat tak jest ale sprawdzone na własnej skórze. aha oczywiście mowa o instrumentach dedykowanych ps3 Edytowane 12 stycznia 201015 l przez erix
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Gitara z WT jest imitacją gitary Gibsona, a nie Stratocastera od Fendera. Przynajmniej na X360.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Moja gitara z WT odmawia mi posłuszeństwa. Strum-bar działa mi tylko w górę, w dół bardzo często nie łapie. Miał ktoś już taki problem?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Ja miałem, już chciałem trzeci raz wymieniać gitarę, ale samo się naprawiło :potter:
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Sorry za double post, ale pojawiło się pytanie z mojej strony. Jak wygląda sprawa z wysyłką i odbiorem paczki z Amazonu ? Zamówiłem TB:RB Bundle (ten fany i drogi, c'nie) i mogę go śledzić z poziomu mojego konta na Amazonie. Przesyłka idzie DHLem. Czy zostanę poinformowany o godzinie wizyty kuriera ? Co się stanie, jeżeli nie będzie nikogo, kto mógłby odebrać paczkę ?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Jak podawałeś swój numer telefonu to bardzo prawdopodobne, że kurier do Ciebie zadzwoni w kwestii dostarczenia paczki (o ile oczywiście koleś napisał ten numer na paczce). Jeżeli nie zastanie nikogo to zostawi pewnie jakieś awizo z numerem telefonu, ewentualnie informacją o odbiorze osobistym z najbliższej siedziby DHL. Poza tym skoro możesz śledzić paczkę to wystarczy zadzwonić do DHLa jak paczka dojdzie do Warszawy, a Ty boisz się, że kurier mógł Cię nie zastać.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Listonosz przyniesie Ci paczkę. Moja dotarła po 4 dniach roboczych.
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Moja gitara z WT odmawia mi posłuszeństwa. Strum-bar działa mi tylko w górę, w dół bardzo często nie łapie. Miał ktoś już taki problem? Jeżeli używasz Akku to normalne, Jeżeli używasz baterii normalnych (nie do ładowania) to niestety strum bar padł
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Używam akumulatorków, więc mam nadzieję, że będzie okej następnym razem, ale jak to możliwe, że w górę działa ok, a w dół nie łapie połowy dźwięków?
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Używam akumulatorków, więc mam nadzieję, że będzie okej następnym razem, ale jak to możliwe, że w górę działa ok, a w dół nie łapie połowy dźwięków? Mnie nie pytaj, ja wysłałem taką "uszkodzoną" gitarę, jak się okazało winą były akku. O dziwo i tak wymienili gitarę na nówkę. Poprzednie uszkodzenia tej gitary WT jednak były trwałe.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Drodzy mili, źle się dzieje... Dziś rozpoczęły mi się ferie i oczywiście, co? Czerwony drumpad od perkusji odmówił posłuszeństwa Nie wiedząc o co chodzi, całkowicie, spojrzałem się pod nogi i oto ukazała mi się oderwana ta zaślepka gumowa spod drumpadów. Myśląc, że to właśnie brak docisku jest winą, przycisnąłem drumpad, lecz nadal nie reagował. Poczytałem chwilę w internecie, okazało się że prawdopodobnie to wina sensora, który rejestruje uderzenia. Teraz pytanie do Was, czy wiecie co z tym zrobić? Jak wygląda sprawa gwarancji ? Co mogę zrobić...
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Jakiś sklep na allegro. W tej chwili już napisałem do allegro by udostępnili mi opis aukcji i warunki aukcji z archiwum.
Opublikowano 1 lutego 201015 l Pytanie głównie do jarkena: jak to w końcu jest z Exportem piosenek z LEGO? Jest na stronie RB niby taki ficzer i tam się wpisuje kod z pudełka, ale piszą też, że kosztuje to 10$... Jak to się płaci? Odp plz ;*
Opublikowano 1 lutego 201015 l Kod z pudełka wpisujesz na stronie, tam dostajesz kod do wpisania w marketplace, płacisz 800pkt i możesz ściągnąć utwory na dysk.
Opublikowano 1 lutego 201015 l To co, ma ktoś pomysł, albo wie dokładnie jak załatwić sprawę gwarancji na perke? Zmagał się ktoś z tym?!
Opublikowano 1 marca 201015 l Czy wszystkie kawałki z Lego RB (PS3) da się eksportować? Jest do tego osobny klucz, czy to ten sam co do RB?
Opublikowano 5 marca 201015 l jako, że wpadło mi PS3 na chate wreszcie to chciałem sobie załatwić Perke i RB. nie ogarniam tych nowinek wszystkich z tego tematu więc jaki zestaw wciagać - podstawowa perka z RB1(do dwojki była inna perka?), Rb + Rb2 czy jak?
Opublikowano 5 marca 201015 l Jak tylko masz taką możliwość, to bierz perkę z RB2/TB:RB. Gitary to bardzo subiektywna sprawa. mikrofony o Singstara bezprzewodowe. Gry to jak najbardziej. RB+RB2 i kilka złotych na eksport piosenek. Możesz też się pokusić o Lego: RB dla bardziej lajtowych i imprezowych kawałków.