Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

Opublikowano
Spoiler

po 15 filmu ginie Stallone i pojawia się na ostatnie 5 minut

ze starej ekipy zostaje tylko Statham, Cotoure i Lundgren grają sekundowki.

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 89,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Opublikowano

Jprdl, to faktycznie, kurwa, chujnia z patelnią. 

Opublikowano

Bylem dzis w kinie. Potwierdzam ze najchujowsza część. Nie polecam nawet fanom poprzednich.

Opublikowano

Potwierdzam - zastanawialem sie czy nie wyjsc z kina, gdzies tak od polowy, bo stasznie sie dluzyl  :(

FIlm bez fabuly, z CGI z 2003, gdzie gra tylko Statham (co, w tym wypadku, jest zarowno plusem jak i minusem), z bardzo slaba chorografia walki (a w obsadzie jest przeciez tony jaa xd).

Nawet jak jestes fanem - nie idz.

Aha, na premierze bylo 5 osob na sali :rotfl:, wiec jest szansa ze to juz ostatni raz.

Opublikowano

Box office na świecie wynosi aż 8 milionów dolanów XD

Nie będzie piątki.

Opublikowano

"Sylvester Stallone w szoku", no po chu.ju fest skoro sam ma w to wyje.bane xd Dobrze, bo ile można to guwno ciągnąć, jedynka to było coś innego, na dwójkę ludzie poszli bo JCVD i Norris, ale to jest jakieś nieporozumienie, obsada z łapanki, CGI straight-to-DVD i zaskoczenie. Chcieli to ciągnąć jak F&F?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trójkę zjebali brakiem Rki. Czwórkę mogli zrobić w ciągu 2-3 lat. Zostawić Banderasa, młodych wypieprzyć dobrać odpowiedniego złego i też nakręcić w wersji R. Przypomnieli sobie po niemal dekadzie i zrobili ten sam błąd co w trójce, tylko starej ekipy jeszcze mniej. I zdziwienie, że nie pykło. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Smutne, jak te wszystkie niegdysiejsze gwiazdy kina akcji się rozdrabniają i nie potrafią zejść ze sceny u szczytu chwały.

Ta seria to niesamowite gówno od samego początku i mimo, że jedynkę jeszcze dało się oglądać to i tak nie zmienia faktu, że to badziew, a nie żaden "hołd dla kina akcji lat '90.

Dwójka to już zbiór losowych memów, a z trójką wytrzymałem jakieś 10 minut.

Opublikowano

Chciałem podejść do czwórki z otwartą głową, mimo tego hejtu i niskich ocen, ale serio ten film jest tak zły :notlikethis: Widziałem lepsze akcyjniaki kręcone prosto na dvd

Opublikowano

Jedyneczka i dwójeczka jak dla mnie to taki vibe starych akcyjniaków. Coś jak Rambo 4, gdzie też było brutalnie i krwawo, bo nikt się nie bawił w wersję dla gówniaków.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystkie cztery części są dostępne na Prime. Oglądam od początku to będzie porównanie które dobre, a które słabe.

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał(a):

Wszystkie cztery części są dostępne na Prime. Oglądam od początku to będzie porównanie które dobre, a które słabe.

To jutro zrobi się maratonik z melanżykiem i będzie komentowane. 

Opublikowano

Walka Stallone z Van Damme była szczytowym momentem w tych filmach. Po dwójce można sobie spokojnie darować marnowanie czasu. :hi:

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

W tej serii nie ma czegoś takiego jak "dobre" - są tylko chujowe i gówniane :reggie:

Opublikowano

Jedynka jest przerysowana, ale to bardzo fajny film. Lecę teraz dwójkę i tutaj to już mocny fan service wleciał, ale dalej dobrze się to ogląda.

Trójkę widziałem raz i poza kilkoma urywkami nie pamiętam za dużo. Czwórki nie widziałem jeszcze.

Opublikowano

Trójka zdecydowanie gorsza, wręcz słaba, cały motyw zmiany zespołu jest z dupy. Dodatkowo film jest mocno ugrzeczniony, tam była zmiana klasyfikacji?

Czwórka podobała mi się o wiele bardziej. Ma kilka niepotrzebnych/wkurzających rzeczy jak cała relacja Stathama z Megan, ale całościowo fajnie wchodzi. Jedynie motyw

Spoiler

śmierci Barneya z dupy i ten jego plan zdemaskowania zrobione na siłę.

Ale jako film akcji na odmóżdżenie jest dobrze. 1 > 2=4 > 3

Opublikowano
14 godzin temu, Square napisał(a):

Trójka zdecydowanie gorsza, wręcz słaba, cały motyw zmiany zespołu jest z dupy. Dodatkowo film jest mocno ugrzeczniony, tam była zmiana klasyfikacji?

Czwórka podobała mi się o wiele bardziej. Ma kilka niepotrzebnych/wkurzających rzeczy jak cała relacja Stathama z Megan, ale całościowo fajnie wchodzi. Jedynie motyw

Pokaż ukrytą zawartość

śmierci Barneya z dupy i ten jego plan zdemaskowania zrobione na siłę.

Ale jako film akcji na odmóżdżenie jest dobrze. 1 > 2=4 > 3

Jesteś chyba jedynym człowiekiem na ziemi który napisał coś miłego o 4. Do dwójki jednak według mnie jest bardzo daleko. Dwójka to własnie był taki sweet spot i idealny fan service. Czwórka do wora a wór wiadomo gdzie.

Opublikowano

No takie mam odczucia oglądając wszystkie po kolei. Jedynka najlepsza dla mnie, a czwórka może mi siadła bo lubię Stathama, a tutaj jest go sporo. Zamiast = mogę dać > i będzie ok. Trójka na pewno najniżej w moim rankingu.