Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

1 cześc była świetna w pod każdym względem, w końcu doczekała się miana kultowej. 2 to dla mnie masa niespełnionych oczekiwań. mam nadzieję że część 3 naprawi nadszarpniętą reputację serii.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 175,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

Grałem i skończyłem dwie części Max Payna na PieCu, grało się fantastycznie za sprawą świetnego gameplayu, wciągającej fabuły która była świetnie zilustrowana w stylu komiksu niejako. Pamiętny płaszcz, nienaganna fryzura i dwa guny to znak rozpoznawczy Maxa, obecny jego wygląd to dla mnie nieporozumienie. Rozumiem że jest starszy po dość mocnych przejściach, ale czemu zamienił się w Sama Fishera z Double Agent to ja nie mam pojęcia, być może geny sobie wszczepił xD Łysy, przypakowany i z brodą litości...

Tak czy siak jak gra się pojawi na półkach sklepowych/pogram w demko kiedyś tam to może przełknę jego wygląd na rzecz świetnej zabawy ; )

Opublikowano

Hmm, mam pomysl na fabule w Max Paynie 3 (i mam nadzieje, ze tworcy wpadli na taki sam): Max jedzie do brazylii / whatever, aby uciec od tego calego brudu i zaczac nowe zycie. Dosiega go tam niestety jednak reka przestepcow. Max wraca do NY, znow przywdziewa swoje stare wdzianko, goli zarost i rozpoczyna rozpierdziel :D

Mam nadzieje, ze tworcy poszli mniej wiecej taka droga, bo Max bez plaszcza, swojej fryzury i klimatu NY to porazka.

Opublikowano

Mam lepszy pomysł, Max umrze i pozostanie brzydki.

Do akcji wkroczy jednak jego syn (!!) którego posiada po Monie (!?) albo po jakiejś innej Brazylijskiej k(pipi)e - jego imię to Neo Payne (!!? jak odziedziczył nazwisko, mnie nei pytajcie to dłuuuga historia)

Uważa że tatko przesadził na starość i postanawia wyprać jego brudy - stylowa emo fryzura, eleganckie wychudające ciuszki (skóra a co :P) i na to płaszcz .... .

Nawet coś tak głupiego chyba wolałbym od łysego krasnala :/.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

imo odswiezenie serii w ten sposob moze byc niezlym pomyslem. czesc 2 nie byla niczym wiecej niz odcinaniam kuponow od powodzenia jakim cieszyla sie czesc 1. takie popluczyny po kultowej poprzedniczce. brniecie po rak kolejny w ten sam klimat bylo by chyba bledem, chyba ze napisaliby zeczywiscie porywajacy scenariusz. to co sklecili na potrzeby 2 wogole mnie nie obeszlo, natomiast czesc 1 byla naprawde poruszajaca. nie ma sie co oszukiwac ze zrobia cos co bedzie kopalo tylki jak 1 odslona. mozna miec tylko nadzieje ze zrywajac z kilmatem serii , ktorego nieodlacznym elementem byl NY producent da cos w zamian . zespolu remedy to raczej nie ma co zalowac - potencjalu wystarczylo im tylko na 1 gre , w czym doskonale zorientowal sie wydawca .

• 1 rok później...
Opublikowano

Oby powrócili do klimatów noir, ta zmiana ze słoneczną pogodą to jakiś niewypał.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No póki co Agenta też nie widać na liście wydawniczej przez najbliższe 2 lata

Opublikowano

Czuje że Max Payne 3 może podzielić los Splinter Cell Conviction

Ja tam bym nie płakał. Ta serie nie potrzebowała restartu, a nowy Max za bardzo odbiegał od wcześniejszych części. Klimat MP 1 i 2 był wprost genialny. Noir, rozterki psychiczne i ogólnie przytłaczająca atmosfera.

Nie mam pojęcia po co tak radykalnie zmienili zarówno bohatera jak i otoczenie. Ktoś był już znudzony pierwotną stylistyką ? Bo ja na pewno nie.

Opublikowano

albo po prostu pauza. popracowali trochę nad Maxem,, zrobią przerwę, skupią się nad tym by GTA V dokończyć i dopieścić a później znowu wrócą do dłubania przy Maxie. z chęcią bym zagrał w MP ale mając wybór to wiadomo że Max do piachu byleby GTA nowe wyszło :D

Opublikowano

Kolejny Duke Nukem sie z tego robi :/

Opublikowano

Eee nie przesadzaj RDR zapowiedzieli w 2004 a wydali dopiero w 2010. To samo L.A. Noire - 2004 choć to nie R* a Max-a zapowiedzieli jakoś w 2009 czyli stosunkowo jest to krótki okres jak na R* ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Eee nie przesadzaj RDR zapowiedzieli w 2004 a wydali dopiero w 2010. To samo L.A. Noire - 2004 choć to nie R* a Max-a zapowiedzieli jakoś w 2009 czyli stosunkowo jest to krótki okres jak na R* ;].

zapowiedzieli w 2004 roku ??

w 2004 to wyszedł RDR na PS2

E: Serio w 2004 zapowiedzieli L.A. Noire??

Edytowane przez PRQc

Opublikowano

W 2005 zapowiedzieli, sorry. Niektóre źródła podają 2004 nie wiem czemu.

Serio zobacz sobie L.A. Noire zapowiedz w 2004 roku beka (Team Bondi pracuje nad projektem jeszcze ex wtedy na Ps3).

A RDR w 2005 pierwszy teaser się pojawił ;].

Edytowane przez SłupekPL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze mówiąc, bardzo szczerze to dla mnie Rockstar Vancouver mógłby w cholerę skasować Payne i zacząć robić Bully 2. Tym bardziej, że boję się, że taki MP3 może blokować Agenta I GTAV zgodnie z polityką Rockstar "promujemy i wypuszczamy po kolei dany tytuł".