Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Pomysł Fenixa uważam za rewelacyjny! Ceny noclegów są bardzo przystępne, idealny dojazd z Zachodniego. to jest 200m od zachodniego, czym ty chcesz tam podjezdzac ? a BlueCity jest 3 albo 4 co do wielkosci a nie najwieksze wsumie mam 1km do tej miejscowki wiec pewnie zawitam
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l o boze bluecity jest 4 co do wielkosci w europie a arkadia najwieksza w europie
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l o boze bluecity jest 4 co do wielkosci w europie a arkadia najwieksza w europie blefujesz! najwieksza, ale w europie srodkowej, a to spora roznica ja jeszcze nie wiem czy w koncu bede czy jednak sie nie uda
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Da rade jeszcze jakos sie zalapac na nocleg? Bo jesli tak to chcialybm miejsce dla dwoch osob.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Witam czy jest ktoś może ze Swarzedza lub Poznania kto jedze na tę Impreze?Pytam bo ja być może pojadę jeśli tata się zgodzi
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Pewnie nikt się nie przejmie ale cóż... kurcze bardzo chciałem się pojawić na EP a tu jak na złość wyznaczyli mi termin obrony pracy dyplomowej na 10 września a termin dopełnienia wszelkich papierków w tym ostatnich zaległych seminariów do 3 września i nici z wyjazdu... ale cóż może za rok się uda. Bawcie się dobrze ludziska życzę wam tego z całego serca. wypijcie za nieobecnych :piwo:
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Witam czy jest ktoś może ze Swarzedza lub Poznania kto jedze na tę Impreze?Pytam bo ja być może pojadę jeśli tata się zgodzi Gdzie dokładnie mieszkasz i ile masz lat? :F edit; w sumie na pw odpisz bo nie chce tutaj zasmiecac. Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez Figaro
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Jakie są szanse na turniej peesa ? Proszę o odpowiedz bo od tego zależy czy pojawi sie ze mna kilka osob Pozdro.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Mam pytanko,jakieś szczegóły dot.Turniejów ...Jakie gry,na jakich konsolach,czy zapisy są jakieś itd.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l no to samo co wyżej... i może są jakieś szanse na turniej w Rock Band/ Guitar Hero całym zespołem ?
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l i co gdzie mozna robic te rezerwacje bo nie bede czytal całego tematu?? bede z jedna osobą = 2;]....
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l i co gdzie mozna robic te rezerwacje bo nie bede czytal całego tematu?? bede z jedna osobą = 2;].... ep6@psxextreme.pl
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Będzie można bez problemu opuszczać klub/teren imprezy i wracać? Jakieś pieczątki na wejściu, czy coś?
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Jedzie ktoś z Łodzi samochodzem? I miałby miejsce co bym mógł się zabrac? :] Oczywiście dołoże się za wache W razie czego pisać na gg 906733 (ukryty ;] )
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Obecny a jedzie ktoś może automobilem z Lublina czy okolic :?: Pozdr. !
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Na EP V byłem i w tym razem mam zamiar uderzyć w ekipie 3 osobowej. Moja rejestracja Ariel Zagórski Paweł Troszczyński Paweł Sakowicz
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Co z tymi rezerwacjami. Ponad miesiąc temu wysłałem maila na podany adres i nic cisza? A to już na dniach!
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l To spisek z tymi nieobecnościami :!: Każdy, kto przywiezie Xkloca z Rock Bandem ma u mnie nuggatsy + frytki i piwo gratis :potter:
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l No i ja wpadnę, teraz jest okazja, więc szkoda jej nie wykorzystać!
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Nie będzie mnie. To jeszcze pikuś, ale co gorsza nie będzie mnie :o Z cyklu wieści smutnych: mnie też nie. Ja też się nie wybieram. mnie tez nie