Skocz do zawartości

Poziomt trudności pucharów. 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w inFamous?

• Bardzo łatwe
      2
    • Łatwe
      13
    • Średnie
      23
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

ten na przystani był łatwy bo... sporo osób go mijało :D potem pisali o tym, że jeden jest "daleko" na morzu, gdzie trzeba skakać po słupach; jak się czytało coś o kolekcjonowaniu shardów, to po brakujący najpierw biegło się tam, a potem do wiezienia ;)

• Odpowiedzi 203
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Witam. Mam taki problem. Otóż do Platyny brakuje mi tylko pucharu za Stundy. Jestem przy 19 triku ( Up Close And Personal) czyli zabić 5 przeciwników w 30 sekund za pomocą łapy.   No i nie mogę teg

• Już zrobiłem , ale na stacji metra na pierwszej wyspie gdzie 5 przeciwników czeka.

Opublikowano

Muszę się zmobilizować i wziąść się znowu za odłamki. Oczywiście zostało tylko Rockhund z brakującymi dwoma. Ostatnio szukałem ze 3 godziny i z trzech brakujących znalazłem jeden. Z obrzeży zebrałem chyba wszystkie, z najwyższego budynku, ze słupka na wodzie, w więzieniu wlazłem na samą górę klikając ciągle R3, nawet na górę złomowiska Aldena wdrapałem się jeszcze raz dla pewności. Coś czuję, że te dwa to jakieś randomy w środku miasta. Ech, trzeba będzie chyba czesać całość z mapą odznaczając wszystkie po koleji .

Opublikowano

sugeruje oznaczać sobie trasy ulicami i np wybrać: teraz lecę tą ulica od jednego do drugiego końca i zaznaczać je sobie na mapie; leciec od sharda do sharda na mapie to kicha