February 6, 201213 yr ten na przystani był łatwy bo... sporo osób go mijało potem pisali o tym, że jeden jest "daleko" na morzu, gdzie trzeba skakać po słupach; jak się czytało coś o kolekcjonowaniu shardów, to po brakujący najpierw biegło się tam, a potem do wiezienia
February 7, 201213 yr Muszę się zmobilizować i wziąść się znowu za odłamki. Oczywiście zostało tylko Rockhund z brakującymi dwoma. Ostatnio szukałem ze 3 godziny i z trzech brakujących znalazłem jeden. Z obrzeży zebrałem chyba wszystkie, z najwyższego budynku, ze słupka na wodzie, w więzieniu wlazłem na samą górę klikając ciągle R3, nawet na górę złomowiska Aldena wdrapałem się jeszcze raz dla pewności. Coś czuję, że te dwa to jakieś randomy w środku miasta. Ech, trzeba będzie chyba czesać całość z mapą odznaczając wszystkie po koleji .
February 8, 201213 yr sugeruje oznaczać sobie trasy ulicami i np wybrać: teraz lecę tą ulica od jednego do drugiego końca i zaznaczać je sobie na mapie; leciec od sharda do sharda na mapie to kicha