Opublikowano 9 maja 201212 l Jeżeli sieć Xbox Live działa normalnie, a Ty najwidoczniej nie możesz się połączyć tylko z serwerami Xbox Live, to może być tak, że coś na Twoim łączu blokuje dostęp. Odczekaj godzinę, dwie i jak nic się nie zmieni, to skontaktuj się z dostawcą neta. Można też dzwonić do Microsoftu, bo może też być sytuacja analogiczna tylko w drugą stronę. Edytowane 9 maja 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 maja 201212 l Wczoraj zmieniałem windows live id, lecz np. z telefonu normalnie mogę się na xbox.pl zalgować. Dzwonię do dostawcy.
Opublikowano 9 maja 201212 l A telefon korzysta z sieci operatora telefonii komórkowej przy łączeniu, czy bezprzewodówki w mieszkaniu? Jak z sieci operatora telefonii, to coś jest nie tak z po stronie dostawcy.
Opublikowano 9 maja 201212 l Telefon korzysta z pakietu telefonii komórkowej. Dzwoniłem do dostawcy - chłopek twierdził, że nie blokują żadncyh portów. Zadzwoniłem do microsoftu - po ich stronie też żadnych blokad. Podczas tej drugiej rozmowy nagle zaczęło działać. WTF? Nie mam pojęcia co to było, ale daje sobie uciąć połowę ręki, że wina tkwiła po stronie dostawcy.
Opublikowano 9 maja 201212 l Może dostawca profilaktycznie odświeżył łącze. Z takimi sprawami nigdy nie wiadomo. Mi kiedyś instalki gier na PC się wieszały bo zmieniłem rozdzielczość
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Darmowy weekend Live 15-17 http://www.xbox.com/pl-PL/Live/summer-stadium
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Jak to jest teraz ze zdrapkami na abonament XBL Gold, czy te polskie działają z kontami zarejestrowanymi na USA, czy wyłącznie z europejskimi?
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Są różne: -USA only -UK/EU only -USA/UK/EU Zobacz w opisie aukcji. Stąd właśnie pytam bo wielu indywidualnych sprzedawców z pojedynczymi zdrapkami w niższych cenach, nie podaje tej informacji, a same opakowanie jej też nie zawiera :confused:
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Mam pyt, kupiłem grę Fable 3 i w pudełeczku znalazłem jakiś kod, czy służy on do grania online na 48h, czy do czego? To zdjęcie
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Przeciez pisze na pierwszym zdjeciu do czego to jest czytac nie umiesz?
Opublikowano 24 czerwca 201212 l i to chyba dość poważny, ciekaw jestem w jaki sposób dociera do niego to co tutaj piszemy...
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Gdzie wpisać kod, by mieć DLC? Tam gdzie wpisywałeś kod na Live'a 48h o którego też zadawałeś serię debilnych pytań; poza tym masz napisane na tej Twojej kartce z kodem "gdzie".
Opublikowano 25 czerwca 201212 l no raczej jak każdą aktualizację dasha, gdzieś pomiędzy październikiem a grudniem.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l A może ostatnia aktualizacja była "podstawką" pod IE którego (może) dostaniemy na lato ?
Opublikowano 26 czerwca 201212 l wątpię, razem z IE mają wprowadzić smart glass a to zapowiadali na jesień.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l jedna ta aktualizacja która była kilka dni temu wprowadziła kilka zmian, jak dodanie kafelki pełne wersje gier czy moje video z gier bez wchodzenia do zune jak ktoś ma to zainstalowane.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l + info o że ktoś jest online jest już po staremu - "Nick" jest online (wcześniej użytkownik "nick" jest dostepny (wtf))