Opublikowano 2 grudnia 20252 gru Wiarygodne info od profesjonalnych redaktorów na jedynym słusznym, rzetelnym nie-clickbaitowym portalu o grach
Opublikowano 2 grudnia 20252 gru W dniu 12.11.2025 o 17:48, Josh napisał(a):- Jak bardzo chujowy jesteś w baity?PPE:Jeden clickbajotwy artykul na 2 tygodnie to calkiem niezle, a piszecie tutaj ze tak caly czas.
Opublikowano 2 grudnia 20252 gru Half Life 3 konkurencją dla GTA? Przecież ci co mają sentyment do tej serii i pamiętają jedynkę to już nie żyją.
Opublikowano 2 grudnia 20252 gru Godzinę temu, Josh napisał(a):Wiarygodne info od profesjonalnych redaktorów na jedynym słusznym, rzetelnym nie-clickbaitowym portalu o grachJuż napisałem stosowny komentarz i wysyłałem do uikoka zawiadomienie o szerzenie dezinformacji w celach zarobkowych (tak jest na to paragraf).
Opublikowano 10 grudnia 202510 gru Rozumiem, że ten kto tworzy te quizy na PPE jest nieźle przyjebany.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Oduczenie się wchodzenia na PPE "dla beki" było najlepszym co mnie spotkało w tamtym roku, a chciałem przypomnieć, że w tamtym roku wygrałem też Chupa Chupsa w galerii handlowej za przechodzenie obok stoiska w odpowiednim czasie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Tam już nawet za dużo beki nie ma bo większość robi ai, dodać do tego clickbaity do newsów o niczym i mamy ppe. Jak chce sie pośmiać z głupoty to sobie poczytam posty ofiego
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Coraz mniej chce mi się grzebać w "tym lepszym" internecie w celu szukania info o grach, a ppe traktuję jako taki szybki check informacji z growego świata, bo w "pożyczanie" info z innych stron i agregowanie ich na szybko u siebie jeszcze potrafią. Jak kiepskie baity w tytule, z któych nic nie wynika, to przewijam stronę główną dalej, bo wolę nie wiedzieć, niż to wspierać, ale tak czy inaczej w 99% nawet nie wchodzę w konkretne newsy, tylko widze tytuł na głównej i jak coś mnie zainteresuje, to wklepuje w google w celu szybkiej informacji i weryfikacji, szukając jakkolwiek bardziej wiarygodnego źródła.edit: a, no i przecież czytam forum, to zazwyczaj nic mnie nie omija Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 14 minut temu, krzysiek923 napisał(a):Coraz mniej chce mi się grzebać w "tym lepszym" internecie w celu szukania info o grach, a ppe traktuję jako taki szybki check informacji z growego świata, bo w "pożyczanie" info z innych stron i agregowanie ich na szybko u siebie jeszcze potrafią.Więc dostają Twoje kliczki i wpisują Cię do 3 milionów unikalnych użytkowników miesięcznie. Jak ma coś tam się zmienić skoro kliczki się zgadzają, zwłaszcza od tych co toczą z nich bekę? Dopóki nie poleci po wyświetleniach to będziesz raczony PILNYMI informacjami o tym, że może kiedyś wyjdzie Half-Life 3.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ale mnie to nie obchodzi, niech sobie zarabiają w ramach kompromisu (nie na ich zasadach), ja za to nie płacę, blokery reklam na pełnej (pamiętam, jak kiedyś było info, że proszą o niekorzystanie, ale przynajmniej tyle poczucia wstydu im zostało i już nie ma prośby xd) i korzystam na swój sposób, do którego nikt mnie nie zmusza. Gdybym klikał newsy, zarabialiby więcej, a gdyby każdy robił tak, jak ja, musieliby się poprawić merytorycznie. Póki istnieją w obecnej formie, robię jak robię i dla mnie równie dobrze nadal może to tak funkcjonować, albo mogą zdechnąć jutro. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. To skoro tak to nie masz też co podawać skinów typu "hehe patrzcie jakie to gupie".
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. dlaczego nie? fajnie się obserwuje takie granice absurdu i głupotę ludzi, którzy się na to łapią, wchodzą i komentują jak te placki im zagrająportal głupi, z absurdalnymi treściami, żenujące baity, newsy często głupie, ale generowane jest to wszystko celowo, z premedytacją, bo biznes się kręci, więc po co zmieniać dobrze prosperujący biznes? ja nie krytykuję portalu samego w sobie, bo rozumiem, że dla nich pieniądze uber alles. głupi są ci, którzy tego nie rozumieją, klikają każde kolejne newsy i jebią w komentarzach newsmenów od największych debili (nabijając liczniki wyświetleń i komentarzy) kiedy tak naprawdę są głupsi, przy wszystkich ubytkach intelektualnych takiego gruchy i jego wątpliwego "pióra"ciekawy eksperyment socjologiczny, pokazujący przy okazji, jakie mamy obecnie społeczeństwo i jak generować duże pieniądze minimalnym nakładem sił Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 42 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):dlaczego nie?Tak mi się klei, ja bym tak zrobił (w sumie to robię) - jeśli uważam, że coś jest słabe to staram się nie robić temu czemuś reklamy i nie dokładać ani kawałka mojego czasu do sukcesu tego czegoś. Na przykładzie to nie wiem - Marianna Schreiber, PPE, Pleisteiszyn 5 - wszystko w tym samym worku z napisem "nie ruszać, bo każde dotknięcie w jakiś sposób przekłada się na popularność tego czegoś". Kiedyś wojowałem z PPE, ale od kiedy zrozumiałem, że wpasowałem się w ramy maksymy "nieważne jak o nich mówię, jednak o nich mówię" wolę porobić dosłownie cokolwiek innego, np. popatrzeć na sufit.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. przecież napisałem, dlaczego to robię, pomimo tego, że całościowo to jest szlam1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):Coraz mniej chce mi się grzebać w "tym lepszym" internecie w celu szukania info o grach, a ppe traktuję jako taki szybki check informacji z growego świata, bo w "pożyczanie" info z innych stron i agregowanie ich na szybko u siebie jeszcze potrafiąjeden agregat newsów z całego internetu, czytam tytuł newsa i mam zarys jakichś wydarzeń w branży, który interesuje mnie, albo nie. taka szybka piłka. nie klikam w ich newsy już od dawna1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):tak czy inaczej w 99% nawet nie wchodzę w konkretne newsynie oglądam pato gal, nie śledzę regularnie marianki, jakichś kiszczaków (wiem tylko, że to patol z wąsem i gra w gry, nic więcej) bo tutaj faktycznie nie madla mnie żadnej korzyściczym są moje dwa kliknięcia dziennie, w porównaniu z klikaniem każdego newsa z osobna, czytaniem komentarzy i odpisywaniem na nie, pisaniem własnych komentarzy i ponownym klikaniu w artykuł w celu sprawdzenia, czy ktoś odpowiedział na mój komentarz. później dyskusja, odpowiedź, sprawdzanie odpowiedzi, odpowiedź... jeden użytkownik, a ile klików i komentarzy. nie z takich jak ja żyją, a to, co napisałem wyżej jest dla mnie warte tych 2 klików Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czytałem podsumowanie roku naczelnego PPE, pisał, że portal jest na drugim miejscu w Polsce za gryonline. Tam też jest taki śmietnik czy poziom jest wyższy? Wszedłem na główna i niby wygląda normalnie, ale to mała próbka.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 30 minut temu, Shen napisał(a):Czytałem podsumowanie roku naczelnego PPE, pisał, że portal jest na drugim miejscu w Polsce za gryonline. Tam też jest taki śmietnik czy poziom jest wyższy? Wszedłem na główna i niby wygląda normalnie, ale to mała próbka.Jest spoko, ja tam od lat śledzę newsy. Byli bardzo profesjonalni, niektórzy to już chyba 20 lat newsy tam piszą. Jednak chyba rok temu połączyli się z zagranicznym podmiotem i pojawiły się newsy z poza growego świata co jest dla mnie padaką totalną. I zaczyna mi to mocno przeszkadzać.No i ciekawostka związana z gry online, jest to ostatnia redakcja growa w Polsce która ma swoje biura gdzie przychodzą pracownicy. Jednak radzą sobie ostatnio raczej gorzej niż lepiej.