Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano

dla mnie największy rodzyn tej recenzji

Tryb multiplayer jest olbrzymi i wszystkomający, ale jest też staroświecki i radykalnie inny od tego, co teraz uznawane jest za popularne.

rodzyn w rodzynie nawet, zarzut że gra nie jest podobna do takiego CoD'a (ROTFL) oraz stwierdzenie, że Halo jest niepopularne (ROTFL 2)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Ta recenzja jest ogolnie kompromitacja, a uzyte w niej porownania malo albo w ogole nie trafne.

Ale tak to jest jak za pisanie zabiera sie ktos, kto albo sie nie zna, badz jest negatywnie nastawiony do danej platformy/marki.

Ogolnie, krotka, nieciekawa, pisana na odwal sie... i na sile nota wstawiona rowniez.

Plusy i minusy tez rzadza :).

Opublikowano

20/20 9h0, 2 zgadlem, jestem nerdem

Opublikowano

19/20 :confused:

Wylozylem sie na pytaniu "Twórcy Halo są znani z powodu fiksacji na punkcie pewnej cyfry. Jaka to cyfra?" ...

Opublikowano

20/20 ale na 3 z nich nie znałem odpowiedzi i zastosowałem zagrywkę typu strzał, jak widać dobrze mi to idzie (dzięki temu nadal studiuję )

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

19/20, to samo co wyżej :/

Nawet się achievementów nie chciało przejrzeć :whistling:

EDIT: A żeby się dowartościować: 20/20

Edytowane przez B0dz1o

Opublikowano

No dwie pierwsze części Halo mogliby wydać w odświeżonej wersji, podciągnięte do standardu H3.

No nie kupiłbym tego. Bo po co? Żeby zagrać w HD? Głupota. Jak wszystkie odświeżane gry. To takie podsycanie kultu oprawy AV, który w dzisiejszych czasach jest niezwykle rozpowszechniony.

Opublikowano

Kupiłby kto chciał :)

Opublikowano

Witam

Jak odpalić multi w reach przez xlinka ?? Odpalam linka , dołączam do areny kumpla ale w custom games nie widać jego servera.

Edytowane przez Prychmen

Opublikowano
  • Autor

Musisz wcisnąć na padzie Y i wybrać tam "System Link Games", jeśli kumpel zrobi to samo to powinniście się widzieć w Active Roosterze

Opublikowano
  • Autor

02.jpg

1250GS i o 10 acziwów więcej niż jest aktualnie. Ciekawe. Czyżby czekało nas niedługo jakieś DLC?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy będzie trzeba za to coś płacić.

Poza tym w grach Bungie DLC nigdy nie było obowiązkowe.

Opublikowano
  • Autor

Co ty gadasz, Halo to nie CoD:WaW, gdzie jeśli nie masz map-packa to gra wyrzuca Cię spowrotem do początku szukania, w Halo jeśli choć jedna osoba z lobby nie miała map to gra nie losowała ich z puli.

Opublikowano

No tak ale się skończyło na tym że jeśli nie mając DLC w H3 to gracz mógł sobie pograć max w 2-3 tryby online.

Reszta trybów wymagała dodatkowych map.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter:

Opublikowano

Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter:

Na pewno, single każdy ma gdzieś, to tylko niepotrzebny dodatek. ;)

PS. Ciekawe ile osób z tego forum ukończy(ło) singla w Reach, bo ja mam za sobą 2 misje i jakoś nie zapowiada się aby wrócił do kampanii. Pewnie nastąpi to po kilku miesiącach, tak jak w przypadku H3.