Opublikowano 20 września 201014 l dla mnie największy rodzyn tej recenzji Tryb multiplayer jest olbrzymi i wszystkomający, ale jest też staroświecki i radykalnie inny od tego, co teraz uznawane jest za popularne. rodzyn w rodzynie nawet, zarzut że gra nie jest podobna do takiego CoD'a (ROTFL) oraz stwierdzenie, że Halo jest niepopularne (ROTFL 2)
Opublikowano 20 września 201014 l Ta recenzja jest ogolnie kompromitacja, a uzyte w niej porownania malo albo w ogole nie trafne. Ale tak to jest jak za pisanie zabiera sie ktos, kto albo sie nie zna, badz jest negatywnie nastawiony do danej platformy/marki. Ogolnie, krotka, nieciekawa, pisana na odwal sie... i na sile nota wstawiona rowniez. Plusy i minusy tez rzadza .
Opublikowano 20 września 201014 l Autor Zróbcie sobie test na wiedzę o Halo (głównie z Reach i troszkę o H3). http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,8381169,Co_ty_wiesz_o_Halo__Reach_.html#quiz Sorry bardzo, że quiz wylądował na Poligejach, ale dowiedziałem się o tym dopiero po fakcie. Wtyd mi
Opublikowano 21 września 201014 l 19/20 :confused: Wylozylem sie na pytaniu "Twórcy Halo są znani z powodu fiksacji na punkcie pewnej cyfry. Jaka to cyfra?" ...
Opublikowano 21 września 201014 l 20/20 ale na 3 z nich nie znałem odpowiedzi i zastosowałem zagrywkę typu strzał, jak widać dobrze mi to idzie (dzięki temu nadal studiuję ) Edytowane 21 września 201014 l przez Pchela
Opublikowano 21 września 201014 l 19/20, to samo co wyżej Nawet się achievementów nie chciało przejrzeć EDIT: A żeby się dowartościować: 20/20 Edytowane 21 września 201014 l przez B0dz1o
Opublikowano 21 września 201014 l No dwie pierwsze części Halo mogliby wydać w odświeżonej wersji, podciągnięte do standardu H3. No nie kupiłbym tego. Bo po co? Żeby zagrać w HD? Głupota. Jak wszystkie odświeżane gry. To takie podsycanie kultu oprawy AV, który w dzisiejszych czasach jest niezwykle rozpowszechniony.
Opublikowano 21 września 201014 l no i po co, skoro na PC są obie części i kto zechce zagrać z duzym AA i wysokiej rozdzielczości to je nabędzie.
Opublikowano 22 września 201014 l -_- wiesz, jakoś odświeżanie serii kojarzy mi się z klasykami wydanymi na jedną konsolę, a nie grą która jest już od dawien dawna na piecu i to w lepszej grafice.
Opublikowano 23 września 201014 l Witam Jak odpalić multi w reach przez xlinka ?? Odpalam linka , dołączam do areny kumpla ale w custom games nie widać jego servera. Edytowane 23 września 201014 l przez Prychmen
Opublikowano 23 września 201014 l Autor Musisz wcisnąć na padzie Y i wybrać tam "System Link Games", jeśli kumpel zrobi to samo to powinniście się widzieć w Active Roosterze
Opublikowano 25 września 201014 l Autor 1250GS i o 10 acziwów więcej niż jest aktualnie. Ciekawe. Czyżby czekało nas niedługo jakieś DLC?
Opublikowano 25 września 201014 l Och jak milo... dopiero co sie gre kupilo, a tu juz trzeba bedzie wyskoczyc na DLC... .
Opublikowano 25 września 201014 l Autor Nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy będzie trzeba za to coś płacić. Poza tym w grach Bungie DLC nigdy nie było obowiązkowe.
Opublikowano 25 września 201014 l co to znaczy "nie było obowiązkowe"? gra bez mappacków w Halo 3 mija się z celem na matchmakingu.
Opublikowano 25 września 201014 l Autor Co ty gadasz, Halo to nie CoD:WaW, gdzie jeśli nie masz map-packa to gra wyrzuca Cię spowrotem do początku szukania, w Halo jeśli choć jedna osoba z lobby nie miała map to gra nie losowała ich z puli.
Opublikowano 25 września 201014 l No tak ale się skończyło na tym że jeśli nie mając DLC w H3 to gracz mógł sobie pograć max w 2-3 tryby online. Reszta trybów wymagała dodatkowych map. Edytowane 25 września 201014 l przez Salwador
Opublikowano 25 września 201014 l Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter: Na pewno, single każdy ma gdzieś, to tylko niepotrzebny dodatek. PS. Ciekawe ile osób z tego forum ukończy(ło) singla w Reach, bo ja mam za sobą 2 misje i jakoś nie zapowiada się aby wrócił do kampanii. Pewnie nastąpi to po kilku miesiącach, tak jak w przypadku H3.